Testamentul matusilor, lui A. Nastase
![]() ![]() ![]() |
Testamentul matusilor, lui A. Nastase
teodor |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Colegul Anto tocmia mi-a spus ultima porecla a' lu' bombo: Adrian nepotu' minune!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 16 Jan 2006, 14:41) Colegul Anto tocmia mi-a spus ultima porecla a' lu' bombo: Adrian nepotu' minune! ![]() LLLOOOLLLL |
-------------------- |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
asta e de la Buzdugan citire...de dimineata tot faceau poante pe tema asta Adrian nepotul minune. Au bagat si una de genul: la usa batranei matusi suna cineva, ea, cu vocea firava intraba: "Cine-i?"...raspuns "Eu matusa, Adrian nepotul minune!"...baba: "Si cu ce-ai venit maica, cu rufele la spalat sau cu banii?"
![]() This post has been edited by dacicuss: 16 Jan 2006, 14:20 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Super!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
mie chestia urmatoare mi s-a parut tare dulce:
QUOTE("Romania Libera") "Povesti din astea cu matusi care lasa mosteniri conace si palate fac mult rau partidului si nu ne putem permite sa nu luam o decizie", a spus Nastase la vremea respectiva, ordonandu-i lui Octav Cozmanca sa-l convinga pe Mischie sa-si dea demisia din PSD de bunavoie. http://www.infoportal.ro/articol~din-polit...-la-matusi.html This post has been edited by Lolek: 16 Jan 2006, 14:21 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum totul este doar un foc de paie. Si nu se datoreaza organelor competente care au mirosit vreo ilegalitate legata de averea lu' Adi si nici ziaristilor de investigatii profesionisti! Mitrea a fost controlat un pic la conturi, Dan I Popescu sta in tribunal curios si el sa vada de unde are atatia bani, Mischie iese din discutie, Marian Oprisan tot pe la DNA si lista continua. Toti s-au certat inainte de 2005 cu Adi Minune si brusc au aparut si "organele" care sa se uite peste averile lor...pur si simplu baietii ii returneaza favorul! Sau credea cineva ca dc s-a schimbat Puterea, PSD nu mai are putere sa comande un dosar, doua...?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si "autosuspendarea" lu' bombo din functia de vicepresedinte psd e tot praf in ochi
(era sa zic "demisia" ![]() This post has been edited by kukuruz: 16 Jan 2006, 14:39 |
-------------------- |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 12:18) Eu chiar stau si ma-ntreb daca Nastase n-o fi chiar de buna credinta in situatia asta.... nu de alta, da' nu-l vad sa fie atit de prost incit sa intre in gura lumii printr-o chestie asa de fatisa ca o mostenire. Eu sunt chiar convins că este de bună credință; vinovat este Bitner (sau cum s-o scrie) care a făcut-o pe mătușică putred ( ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
a declarat mostenirea de la matusa aia, din cauza ca e moarta...si nimeni nu are cum sa dovedeasca ceva vreodata...
Daca cineva vroia sa vada de unde sunt banii...pe matusa o lua la intrebari, nu pe nastase...iar matusa cum e moarta, poate sa vina si CIA, ca tot nu se dovedeste nimic. In cazul asta, anchetele sunt inutile...singurul motiv, doar ca sa credem ca justitia face ceva...desi face ceva degeaba, ca Nastase nu poate fi gasit vinovat niciodata....Poate daca se reincarneaza matusa... Si eu as fi facut la fel daca aveam 1 milion $ si nu stiam cum sa-i acopar... Voi chiar credeti ca Nastase e asa prost ca sa treaca in declaratia de avere o mostenire de 1 milion $, cand el detine firme de taxi si facultati si hoteluri... This post has been edited by andu911: 16 Jan 2006, 14:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Chrome @ 16 Jan 2006, 14:31) [...] Mitrea a fost controlat un pic la conturi, Dan I Popescu sta in tribunal curios si el sa vada de unde are atatia bani, Mischie iese din discutie, Marian Oprisan tot pe la DNA si lista continua. Toti s-au certat inainte de 2005 cu Adi Minune si brusc au aparut si "organele" care sa se uite peste averile lor...pur si simplu baietii ii returneaza favorul! [...] Da', s-au apucat sa mierleasca babe ca sa-l imbogateasca brusc pe Bombonel, cu ajutorul nevestii-si. ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 14:49) Da', s-au apucat sa mierleasca babe ca sa-l imbogateasca brusc pe Bombonel, cu ajutorul nevestii-si. ![]() ![]() Ai vreo matusa? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Marty |
![]()
|
Cica lu' DIP ii pusera astia sechestru pe niste cladiri, ca nu poate justifica 1.2 milioane de euro. Parca si Tamara tot 1,2 milioane a lasat in urma.......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
lui Vantu de ce nu-i pune nimeni sechestru ? Ca ala are cat 10 Nastase...si era doar angajat la FNI
Vantu asta mi se pare cel mai haios dintre bogatii Romaniei...."Fraierilor am ajuns locul 3 din banii vostri si n-aveti ce-mi face..." Ca doar el si-a declarat averea, cand a fost bagat in Top 100. Nu i-a numarat-o nimeni...deci are tupeu cu carul... ![]() This post has been edited by andu911: 16 Jan 2006, 15:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE o mierleau pe baba, ii mincau tot ce avea in frigider, ii luau banii si tot ce mai avea de avere, o violau si pe urma plecau Necrofilule ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Marty |
![]()
|
Eu am zis ca-s hiene, nu oameni cu suflet! Ei cauta sa produca durere, nu placere....Nu-ti dai seama ca nu le mai dadea baba drumu' pina nu o mierlea de atita cariceala?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai e clar ca o violau inainte atunci... ce mare placere crezi tu ca e sa fi violata de DIP sau Mitrea?
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
Pai nu aia, ca aia deja se bucura cind au cite o erectie, e un prilej deosebit sa nu se mai mictioneze pe proprii pantofi. Oprisan era la viol si ei se ocupau de torturarea babei: "Mamaie, daca nu zici unde ai banii, il pun pe Mitrea sa te ia pe la spate !!!!!". Iti dai seama ca zicea baba tot, pina si numele soldatilor nemti cu care se babardise-n WWII.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kukuruz |
![]()
|
io zic sa lasati babele pe mana lu' mos cozmanca, feciorelnic de felu' lui
|
-------------------- |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Mai, asta cu baba fericita imi aduce aminte de versurile cintecului Geta (de Daniel Iancu) cu zimbetul Getei, proaspat violata....zimbet care ii ramasese pe fata, ca aia era moarta
![]() Cheeeeee, ce curs a luat topicul.... |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Jan 2006, 16:20) Pai nu aia, ca aia deja se bucura cind au cite o erectie, e un prilej deosebit sa nu se mai mictioneze pe proprii pantofi. Oprisan era la viol si ei se ocupau de torturarea babei: "Mamaie, daca nu zici unde ai banii, il pun pe Mitrea sa te ia pe la spate !!!!!". Iti dai seama ca zicea baba tot, pina si numele soldatilor nemti cu care se babardise-n WWII. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adrian nepotu' minune (ANM) in urma cu cateva zile declara cu nonsalanta pe un post TV ca atat el cat si sotia sa provin din familii instarite.
Nemernicul asta se crede erou de telenovela. Atat el cat si nevasta-sa provin din familii de nomenclaturisti de rag inalt. Ori in regimul counist bogatia era pacat de moarte... This post has been edited by radian: 16 Jan 2006, 17:53 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai bine domnu' Marty,
Asa respectati dvs pe distinsa personaltate de renume judetean, Sef al Camerei Derutatilor, fost prim sinistru al RSR? Acuma io stiu ca va roade invidia ca matusicile voastre nu sunt asa de bogate, si de experte in tranzactii imobiliare ca ale doamnei Dana N., nu-i asa? Aceasta batrana este un exemplu de modestie si de dragoste familiala. Va dati voi seama, cum avea ea grije ca din pensioara ei de circa 3,5 milioane lei sa puna asa leut peste leut sa faca o mostenire mica, sa lase si ea ceva in urma ei, acolo sa aiba lumea sai faca si ei o pomana de un covrig, o maslina, un colac? Iara Dana, nepoata iubitoare ii zicea: -Tanti, nu mai te abtine de la mancare, ia si mananca acolo, parizer din asta bun de 25 000 ROL kilu', nu din ala de 22, ca om gasi noi bani sa-ti facem parastas, uite imi vand haina de pe mine, daca e nevoie! Continuati voi discutia mai departe va rog This post has been edited by dizzy: 17 Jan 2006, 09:25 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
TMihai |
![]()
|
Macar 'tusha Tamara a apucat sa faca 90+ si a scapat de Bobo & Co...noi nu scapam nici de ei si nici la 90 de ani nu ajungem
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai fratilor, m-am uitat prin catalogul cu neamuri si am gasit ca o am "matushe" (vorba lu Nicu Vacaroiu) pe nimeni alta decit Danela Nastase.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O sa-ti creasca barba lungggaaaaa.....
P.S. Cristian Tudor Popescu dixit: Autosuspendarea lui ANM inseamna sfarsitul Partidului Comunist in Romania. Realitatea TV. This post has been edited by radian: 16 Jan 2006, 18:19 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Jan 2006, 17:56) P.S. Cristian Tudor Popescu dixit: Autosuspendarea lui ANM inseamna sfarsitul Partidului Comunist in Romania. Realitatea TV. cam optimist baiatu'...poate o fi vrut sa zica ceva de genul "inseamna inceputul sfarsitului" - ca baietii sunt alive and kicking inca. Cu sau fara AdrianNa Stase.. This post has been edited by Lolek: 16 Jan 2006, 18:25 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, si marmota.... asta e cu dedicatie de la partid, sau cum? Sa ne lase CTP ca i-am vazut inclinatiile politice
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Perntru cei care inca spera ca Buzdugan e capabil de umor de calitate, va ofer urmatorul link din ziarul de azi, cu referire la eroul nostru national Adi' Nepostatse zis si Moshtenitator
![]() http://www.ziua.ro/caric.php?data=2006-01-...e1dac910f36ae80 vv, citeste editorailul lui CTP: http://www.gandul.info/2006-01-17/sfarsitul_partidului si cum noi ne dam la Nea' Stase, Mr DIP zice senin la radio ca are 1.5 milioane para venituri, zice el licite, in perioada ultimului sau ministeriat... Dragi ciocoi va urez sincer....hai liberare, aveti un obraz mai gros ca un pneu de tractor.... This post has been edited by mil: 17 Jan 2006, 17:08 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:52 |