Nu mai merge Back?, Butonul Back de la browser nu mai merge
![]() ![]() ![]() |
Nu mai merge Back?, Butonul Back de la browser nu mai merge
dexter |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|||
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ce se intampla ... exact nu stiu ... dar ... daca dai 2xclick rapid pe butonul back sau backspace de la tastatura functioneaza ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Daca te uiti in lista de back (apesi pe sagatica mica, neagra, indreptata in jos din dreapta lui back) vei vedea o alta adresa decat cea vizitata anterior. Ceva cu stress.php la sfarsit la care nu poti face "back". Abia pe locul urmator se afla adresa la care faci back. Click de doua ori repede te duce la locul doi de pe lista si d-aia merge.
Remedii: - rescrierea sursei (treaba de admin) - care sa va ia "stress"-ul de pe cap - FIREFOX - cea mai buna varianta |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, ai dreptate. Am incercat si eu si merge cu dublu click.
Dar trebuie sa fii rapid! ![]() Oricum, tot mi se pare ceva ciudat. Aha. Deci trebuie sa astept adminii, caci Firefox nu pot sa pun (calculator de serviciu ![]() This post has been edited by dexter: 16 Jan 2006, 11:11 |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
M-am exprimat anapoda si s-ar putea interpreta gresit: e vorba de admin-ii forumului reno.ro, care sa modifice sursa forumului.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:20 |