Nu merge BACK
![]() ![]() ![]() |
Nu merge BACK
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Credeam ca e numai la mine asa. Poate ne spune vreun cunoscator care e problema...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
se intampla ceva la incarcarea paginii (vreo validare, vreun query ceva care re-genereaza pagina).
Daca dau "open in new tab", pagina deschisa are deja buton de Back, desi e prima instanta. Teoretic trebuie eliminata "scama" de la incarcarea paginii, cred ca e o chestie cam defectuasa pe acolo... nu sunt sigur, oricum. In tot cazul, nu trebuie apasat Back mult si repede ci doar de 2 ori. (asa e la mine cel putin) This post has been edited by Lolek: 16 Jan 2006, 14:03 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Foloseste Opera, si problema va dispare 4 ever.
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa ma insel dar am vazut ca atunci cand nu merge, daca selectati sageata de langa Back se observa ca pagina anterioara este una de publicitate si revine in pagina curenta.Ceva asemanator am mai vazut si pe alte siteuri.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(lucian79 @ 16 Jan 2006, 14:32) pai Opera si folosesc si acolo e problema, deci? ia sa incerc cu FireFox... uite ca in FireFox nu face ![]() deci: schimbati pe FIreFox si problema va disparea...ummm...4 ever. aha...deci nota: in FireFox am toate reclamele de pe daciaclub ADBlock-ate. asta o fi diferenta. This post has been edited by Lolek: 16 Jan 2006, 14:39 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine facea, dar dupa ce am inchis si am redeschis browserul nu mai face.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu-i nici o problema reala, cred ca se fac niste teste. Am pus si eu mai devreme un mesaj: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=32478
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
@Lolek
Ce versiune de Opera zici tu ca folosesti? |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:10 |