Frane Nova, de la alte masini, se poate?
![]() ![]() ![]() |
Frane Nova, de la alte masini, se poate?
Zaheiu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Pe fata semana cu cele de pe R19, dar nu poti pune nici discuri nici etrieri de 19, am incercat si erau mici diferente ce cativa mm si nu intrau! Pe spate merg discuri de 19, cu tot cu butuci. Tot ce poti face pe fata e sa pui fzetele cu tot cu portfuzele de la 19. Asa se rezolva multe probleme legate de franare. Poti sa pui si pompa de frana de 19, dar numai cu tot cu tulumba servo. Eu am vrut sa fac chestiile astea si am ajuns la concluzia ca ies mai ieftin daca pun de DACIA de uzina! Placute poti sa pui cu incredere de Supernova/Solena, de uzina merg prefect(e altul sist de arcuri) dar sunt mult mai eficiente. Atentie ce lichid de frana bagi in masina! Schimbal ca poate si de acolo ai probleme. Eu asa am patit! Am pus etrieri de Nova/ Supernova/ Papuc diesel(e aceeasi chestie) disc de frana de nova(era crapat unul), si pompa de frana de uzina. Totul functioneaza si franele sunt bune acum. Ma mai asteapta cilindrii de pe spate dar pana nu se duc nu ma ating de ei. Cand le vine timpul pun discuri. Bafta!
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Am gasit! Merg etrieri de Fiat (Ritmo de ex., poate si alte modele). Trebuie polizat f. putin. Si-a pus cineva pe un papuc.
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:39 |