Merge leganata ca o rata
![]() ![]() ![]() |
Merge leganata ca o rata
ador13 |
![]()
|
||
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|||
Sorcerer |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 59 Joined: 8 September 05 ![]() |
Are cumva cauciucuri Montana ? Exact la fel am patit-o si eu ... cauza era cauciucuri Montana + jenti varza. Oricat le-as fi echilibrat, tot asa faceau; pana la urma am schimbat cauciucurile si jentile pe fata, de-atunci e ok.
|
--------------------
Dacia
1300
- B-53-FAQ
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
fa i si tu geometria si aia o sa ti spuna si ce ai "dus" dp masina, ex. :rulmenti ,bucse ,pivoti ,jante ,etc.
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
telescoapele?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da jos roata si vezi articulatiile. Se poate sa fie si din caseta de directie.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
vyper |
![]()
|
![]() speed_man Group: Members Posts: 257 Joined: 14 October 05 ![]() |
iti zic io de unde e...e din genti si cauciucuri sigur...ia de la un prieten niste roti de proba si schimbale sa faci o tura cu ea sa vezi ca nu mai face...
![]() |
--------------------
dacia
1310 TX
1986 berlina
- DJ-05-SGR nu da inapoi atunci cand ai dreptate...da nici n-o arde aiurea frate...
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
E de la cauciucuri ... sunt ovalizate .... aceiasi problema o am si eu dar pe spate ... la viteze mici "merge leganata ca o rata"
![]() Am dat jos rotile si am fost cu ele la un service, aia mi le-au pus pe aparat si mi-au aratat cat de dezaxate sunt .... asta dupa ce am rolutit jentile. Solutia ... alte cauciucuri .... Mai poti sa incerci cu alte roti de la vreun prieten ... atunci o sa afli sigur de la ce e ... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sau sa nu ai vreun disc de frana stramb...
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(ador13 @ 9 Jan 2006, 16:02) Salut. Am cumparat o Nova acum vreo 3 luni si nu am avut probleme pana acum cu ea. Dar de la un timp se leagana ca o rata, parca are rotile pe fata patrate. Cu cat viteza e mai mica, cu atat este mai evident, mai ales daca ma uit fix la botul masinii. La viteze mai mari nu se mai observa. Posibil de la vreo bordura luata cu rotile sa se fi strambat jentile ? Sau ceva mai grav la directie? Dupa cum povesteti sunt amortizoarele fata. Mai mult, tind sa cred ca un amortizor este 'dus' total. Acestea au piedut uleiul sau supapele retinere ulei au cedat si pistonul terce ca prin brinza. Daca ar fi defectul la roti sau discurile de frina sau in sitemul de directie, trebuia sa ai o miscare ondulatorie ca cea a sarpelui ( daca tot e sa fie din zoo). |
-------------------- Kox
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ar fi bine sa schimbi gentile fata, am avut si eu problema asta, am dat cam rau intr-o groapa si mergea tot timpul de ziceai ca esti in tractor. Am cumparat alte genti pe fata si alte cauciucuri, am dus in service si mi-a facut presiunea la cauciucuri si acum e totul ok
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
silex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 29 November 05 ![]() |
Cauciucuri ovalizate, am patit si eu, prima manevra e sa imprumuti 2 roti, ar trebui sa se vada si cand le dai jos, nu cauta alte balarii...Sau schimbale cu cele de pe spata.. |
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
- HD 04ZNH
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Mai intai mergi si baga o echilibrare! si eu am patit la fel..la viteze mici se legana ca o gaina beata
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
manex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cauciucuri. fata sau spate.
|
-------------------- am zis
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
caucuicuri busite. asa facea a mea, crapase armatura intr-unul, le-am schimbat si e ok.
|
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |