Justitia Romana, nici nu stiu daca e de ras sau de plans ...
![]() ![]() ![]() |
Justitia Romana, nici nu stiu daca e de ras sau de plans ...
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din punctul meu de vedere, e nasol.
Fiindca nu am nici un credit de rambursat, deci daca ma leaga, nu mai ies. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Eu am ramas interzis cand am citit ... nu credeam ca se mai poate scapa de puscarie in halul asta. E prea penal modul ... da-o dreaq de treaba.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Deci respectivul e un adevarat stalp al societatii, cum sa-l tina inchis?!
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai cruciti atata, prin anii '90 Fane Spoitoru a iesit de la bulau pe motive medicale, iar in fisa medicala scria sa ia 2 aspirine pe zi.
Astfel de motive exista de cand lumea, important e sa ai avocatul care sa redacteze corect cererea. Restul il face judecatorul. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Da ma dar sa-i dea drumu ca are rate ... asta le intrece pe toate.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vijelie |
![]()
|
S-au modernizat si fosilele astea din justitie
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
A cerut indurare sa nu ajunga pe lista de rau platnici
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
Iti dai seama ca ii e frica sa nu se trezeasca cu vreo ochelarista de la banca la usa sa-i ceara bunurile puse sub gaj...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
oare nu a fost/este camatar? poate are rate de incasat
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Judecatoarea aia trebuie bagata la bulau direct.
Leasingul nici macar nu e ceva proprietate, e o inchiriere. Daca nu achita ratele (oricum, la ceva ce nu foloseste) nu i se mai inchiriaza masina, nu are nici o pierdere. Si jartelele astea penale impart dreptatea in romania... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
Mda... si pe urma ne mai miram de unde au tupeu toti fomistii cand politia le cere buletinul pe strada...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La cate rate plateste lunar, probabil au considerat ca intra vreo banca in faliment daca sta la bulau.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
E clar, fac niste rate la o banca, dupa care o jefuiesc
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca v-as povesti ce am patit eu cu justitia intr-un proces , e circ . O tara de rahat .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 25 Nov 2008, 14:01) fara comentarii: http://www.gandul.info/actualitatea/sile-p...ml?3927;3548016 PS: dimineata cand am auzit la radio am crezut ca e la misto ... Stai tu linistit. Pe mine m-a dat cineva in judecata, apoi a renuntat in a se mai judeca cu mine, pentru ca i-am demonstrat lipsa calitatii procesuale in ceea ce ma priveste. Eram mai multi in cauza. A ramas sa se judece cu ceilalti. Cand am primit comunicarea, ce crezi? Stupoare. Pe a doua pagina scria CLAR ca a renuntat la a se judeca cu mine, iar pe ultima scria, la fel de clar, ca AM PIERDUT procesul. Dupa ce iau actele de la avocat, le postez aici. Sa va minunati si voi. Am ajuns la Curtea Suprema, la un complet de trei judecatori (parca) care si-au facut cruce. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
Sa traiesti, nea Nuțule! Sile e bine?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare acum cu criza asta mondiala se mai poate emigra?
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, citesc postarile voastre si ma crucesc. Ce carcotasi domne, ce minti inguste...
Nu stit sa vedeti geniul carpatin in actiune. Judecatoarea cu pricina experimenteaza cel mai radical pachet de masuri anticriza mondiala. Eliberam toti interlopii care au rate de platit, si in felul acesta sustinem sitemul bancar romanesc care la randul sau va pune umarul la mentinerea pe linia de plutire a industriei romanesti. Interlopii mioritici sunt cheia masurilor anticirza... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Judecatorul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic au fost arestati avandu-se in vedere conditia sociala pe care acestia o au, pentru a se oferi un exemplu in legatura cu functionarea justitiei, arata motivarea deciziei de arestare preventiva a celor trei, data publicitatii de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres. Potrivit codului penal romanesc, arestarile preventive se fac daca exista pericolul social imediat. Mai nou însa, "pentru a se oferi un exemplu in legatura cu functionarea justitiei". Victorie! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
de data asta tu esti in eroare: arestarile preventive se fac daca exista pericolul imediat sa nu iasa nimic (nimic inseamna orice mai mic decit o spaga mare).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Erau sambata niste jandarmi care dupa ce au parcat pe locul rezervat persoanelor cu handicap, isi aratau muschii la un adolescent care facuse o gluma nevinovata, dupa ce au iesit astia cu masina din parcare. I-au luat date, dat amenda, etc.
Altii mai buni nu avem. This post has been edited by IRONICK: 12 Apr 2010, 15:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
sub presiunea bruxelles-ului nu se mai tine cont de prezumtia de nevinovatie ! gata, au fost judecati la televizor. ce mai conteaza ca vinovatia sau nevinovatie se probeaza pe parcursul procesului ?
asistam la un derapaj periculos. daca pina acum justitia era acuzataca nu lucreaza acum trece in extrema cealalta emitind comunicate abracadabrante precum cel de mai sus ! |
--------------------
...
...
...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Apr 2010, 12:56) Potrivit codului penal romanesc, arestarile preventive se fac daca exista pericolul social imediat. Mai nou însa, "pentru a se oferi un exemplu in legatura cu functionarea justitiei". Victorie! ![]() eu unu as vrea sa vad comunicatul de presa emis de institutia respectiva. Nu prea am incredere in presa, fiind plina de dilentanti, pupini si amatori |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
imi spune si mie cineva stirea? ca din link nu dau cu seama
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
E delicat cazul acesta. E prima oara cand se judeca asa ceva. Faza tricky cu cazul, fiind premiera, este precedentul judiciar.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu nu inteleg cum de s-au luat de Casuneanu, ca stiam ca-i bine vazut prin ochelari portocalii!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 12 Apr 2010, 20:51) E delicat cazul acesta. E prima oara cand se judeca asa ceva. Faza tricky cu cazul, fiind premiera, este precedentul judiciar. Adevarul e ca aia de la DNA si-au dovedit competenta numai in cazuri d-astea "prima oara". De exemplu prin februarie procurorul a dat un NUP lu madam Udrea pe baza "legala" ca "strategia promovarii turismului e buna" - el avand competenta de stabilit daca s-a incalcat legea nicidecum sa aprecieze cum e strategia. E plin de deontologie si profesionalism la DNA, se stie. This post has been edited by klaus: 12 Apr 2010, 21:27 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Garett @ 12 Apr 2010, 22:18) pai a cotizat si la pdl si la psd! ce zici, e bun motivul? ![]() p.s. in catavencu am citit dar nu retin daca a fost psd sau pnl. scuze dar acum sunt un pic intrat in vie si nu retin exact. insa sunt sigur de informatie. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:41 |