Comparatie zgomot interior DSN-Logan, Comparatie zgomot interior DSN-Logan
![]() ![]() ![]() |
Comparatie zgomot interior DSN-Logan, Comparatie zgomot interior DSN-Logan
B30YYP |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 May 03 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007, Prestige 1,6 16V
- ??-??-???
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu le am pe amandoua si mi se pare ca Loganul e mai putin zgomotos . Oricum , amandoua sunt zgomotoase la viteze mari .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
droopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 24 March 04 From: alba-iulia ![]() |
parerea mea e ca loganul e mult mai silentios decat SN...atat ca si vebratii cat si ca zgomot al motorului...la orice viteza si pe orice fel de drum-----acu e drept ca loganurile cu care am fost nu depaseau 10.000 km
diferenta este,asta-i clar ![]() This post has been edited by GeorgeB: 15 Jan 2006, 11:19 |
--------------------
dacia
super nova
- gsx if it runs i like it,...if it runs fast i love it
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Daca va referiti la masina stock, adica fara blana capota, antifonari separate, mi se pare ca LGN ar trebui sa fie mai silentios (ma refer la benzina, la motorina nu se poate compara cu SN).
Cine stie unde trebuie antifonat, cam scapa de zgomot. Eu fac diferenta intre SLZ si Pejo, dar nu e foarte mare, pentru ca cel din urma e turat mai tare ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
MihaiG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 5 January 06 ![]() |
Am mers si eu cu un Logan 1.6 de la munca Suceava-Bucuresti si retur si pot sa spun ca am ramas placut impresionat. Masina era Full la dotari si doar 600km la bord. pana la 100 -120km/h zgomotul era suportabil, abia de la 140-160km/h incepea sa fie deranjant. Oricum fata de DSN se simte diferentamacar la felul cum se inchid usile .
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
In oras>
La Logan, la 3000 de ture ti se face mila si schimbi. La DSN ma duc lejer la 3500-4000 pentru a avea acelasi deranj. Afara> cam cum face DSN la 110 face Loganul pe la 130. Observatie> la logan am cauciucuri Michelin + aliaj. Cred ca inseamna si ele ceva, nu? |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
B-19-WYU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca trebuie sa recunosc dar eu am mers si in orash si afara multi km cu diverse loganuri si atat prin comparatie su sn mea cat si cu a unui prieten diferenta intre logan si sn e mare. Sunt foarte multe zgomote care exista la sn inca de noi (portbagaj, bancheta, zgomote de la usi si din ushi, zgomote de plastic de prin bord, zgomote de la scaunul fata dr, ushita torpedou) care nu dispar complet nici macar daca stai sa bibilesti masina (ceea ce eu nu prea fac) si care la logan nu exista. Din nefericire momentan din motive financiare nu imi permit inca sa-mi iau logan dar daca ash putea ash face-o imediat!!!
O sa raman cu sechele pe viata din cauza nenorocitei asteia de sn. Pe piatra cubica ma simt ca intr-o caruta. Bafta!! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- B ?? ???
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:30 |