Dacia 2020, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway
![]() ![]() ![]() |
Dacia 2020, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.987 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.987 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
or incapea...dar mai incap si eu?...this is the intrebare
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 389 Joined: 31 March 11 ![]() |
Avand in vedere ca platforma este clar cea de Clio4 atunci rezultatele Euroncap vor arata cam asa: https://www.euroncap.com/en/results/renault/clio/10944 Posibil minus o stea pentru ca se vor zgarci la asistentii de condus la versiunile de baza. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa 20 de pagini si nu ai inteles ca platforma e de clio 5.... dar multumim de interventie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate instalatia electrica. Ca suspensia-i la fel.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
la fel cu ce?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cu Logan 1 si Logan 2.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Capture.PNG ( Size: 129.35k )
Number of downloads: 516
las un print sccreen aici pentru mai tarziu. Ai vreo poza care sa ateste ce sustii? Dar ce treaba are suspensia cu nota NCap? This post has been edited by einstein1984: 5 Oct 2020, 16:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Pai vomita THOR
|
--------------------
pegas
3120
|
|
allyn |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 November 08 ![]() |
QUOTE(rue @ 5 Oct 2020, 12:12) Eu am sa ma uit...Daca Stepway 100 ECO-G va fi in jur de 13,5-14k (cel fara trapa, scaune incalzite si CVT), atunci cu rabla va pleca de la 12k, astfel incat prin iunie anul viitor sper sa-l primesc. ![]() Mai spunea cineva ca Dacia se bazeaza pe nationalism sa vanda scump in Romania! Parerea mea ca Dacia nu pune nicio baza pe vanzarile si mai ales pe parerile romanilor atat timp cand vand doar 10-12% din productie in tara... Se vede si in comentarii ca traim intr-o tara in care cei cu 2000k in buzunar pentru un jaf de SH la mana a paispea, "dau lectii" celor care isi doresc o masina noua, moderna si fiabila. This post has been edited by allyn: 5 Oct 2020, 16:54 |
--------------------
dacia
logan 1,4mpi
ambiance /2008
|
|
wolfin |
![]()
|
Vrei sa il citez din nou pe Ratiu?
Si macane. Noua...moderna si fiabila. E masina...nu gimnasta...apropo de balerinele de mai sus |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
QUOTE(allyn @ 5 Oct 2020, 16:38) Se vede si in comentarii ca traim intr-o tara in care cei cu 2000k in buzunar pentru un jaf de SH la mana a paispea, "dau lectii" celor care isi doresc o masina noua, moderna si fiabila. Poate asta intelegi, dar eu nu l compar loganul nou la 10-12 -14 000 cu sh uri, ci cu Duster Comfort, cu Puma, cu I30. In acest moment Duster e in jur de 12 500 eur, poate cea ma buna optiune a Dacia pt cine vrea sa treaca bariera de 10 000 eur. Ambiance in 2008 nu avea AC, dar Stepway sigur are! Totusi, e cam hazardat sa spunem ca ne luam o masina care inca nu e pe piata, nu e testata de noi. This post has been edited by rue: 5 Oct 2020, 18:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(allyn @ 5 Oct 2020, 16:38) Noua da, fiabila poate.... A se vedea problema consumului de ulei la 1.2 tce. Dar moderna nu știu ce să zic... Moderna în comparație cu ce ? Cu fosta generație ? Cred că putem fi cu toții de acord că mașina este un low cost. Din care adaosul fabricii este cam jumătate. Probabil costul de producție este pe la 5000 de euro sa zicem. Moderna era daca vedeam și noi un temporat adaptiv, niste geamuri cu protecție termică, un climatronic adevărat, o antifonare decenta, o suspensie independenta ,o caroserie galvanizata serios și probabil că prețul ar fi început de la 25000 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
Moderna inseamna trecerea de la independenta la semi-independenta (vezi noile generatii de Golf, Octavia, Leon).
Acum serios vorbind, e pe platforma de Clio V, nu ti se pare suficient de moderna ? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
axabrt |
![]()
|
Ba da... Dar visam și eu.
Pân la urmă clio e o mașină ok, nu degeaba s a vândut în milioane de exemplare. Decat că clio5 a devenit scumpă pt ce oferă. Acum Sandero va umple acest gol și se va vinde in sute de mii de bucăți. E un lucru bun până la urmă. Niste angajați din Romania și din alte țări pot sa ducă o pâine familiilor lor. E mare lucru. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Cam 300k pe an...din 97...
Sandero mai are de recuperat. |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 5 Oct 2020, 17:29) Capture.PNG ( Size: 129.35k )
Number of downloads: 516 las un print sccreen aici pentru mai tarziu. Ai vreo poza care sa ateste ce sustii? Dar ce treaba are suspensia cu nota NCap? Nu este prima daca cand am zis. De exemplu, in toate filmele jurnalistilor se vede puntea spate H in forma de V deschis. Ca aia de Logan 1 si de Logan 2. Ridici capota, aceleasi oale si cupele la amortizoare. Acum este randul tau sa demonstrezi ca suspensia este de Clio 5. This post has been edited by IRONICK: 5 Oct 2020, 19:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
N auzi ca e moderna.
![]() This post has been edited by wolfin: 5 Oct 2020, 19:35 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Totuși unii zice că :
Sandero will use a simplified version of the CMF-B platform used by the latest Renault Clio. A Clio has an aluminium bonnet but the Sandero’s is steel. The Clio also uses some very high-strength hot-stamped steels in its structure, but the Dacia factory’s cheaper machinery can’t work that stuff, so instead the Sandero just gets its strength from thicker normal steel. “Our customers don’t care so much for Euro NCAP,” says Benoussan with unusual candour. “We didn’t want to enter the race for stars.” The Dacia is ineligible for a fifth star because it doesn’t have camera-based driver assistance. Even so, he claims the structure is strong. “It’s optimised, and a big improvement over the previous generation. And we took account of the new protocols for car-to-car and lateral crash.” And all versions have auto emergency braking. Asta înseamnă că totuși ironick are și el dreptate. E o platforma simplificata Eu va zic sigur că mă duc la drive test. Sunt mort de curiozitate cum se așează la drum. Poate o fi totuși ceva de capul ei. M.ar durea sufletul să aibă suspensie de Logan 1. Aia a fost cea mai nașpa mașina pe care am condus o ever. This post has been edited by axabrt: 5 Oct 2020, 19:53 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Exagerezi.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rue @ 5 Oct 2020, 12:12) La 14 500 te mai uiti la sandero daca pot lua puma, vitara si altele cu rabla?! Cel mai vandut logan va fi la 10 000 eur si sub, cu program rabla. Nu conteaza cate din dotari ii vor lipsi, dar cea mai ieftina varianta cu AC va fi best sale! Asa ziceam si de prima generatie, si s-au vand in mare ambition & prestige, cele mai scumpe echipari. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
wolfin |
![]()
|
Piata auto nu era asa dezvoltata.
Aveai clio, chevrolet si daewoo |
--------------------
pegas
3120
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
Abs si sau clima
Al meu are ac... 2 aibaguri dar nu si abs This post has been edited by wolfin: 5 Oct 2020, 20:15 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ultima echipare avea ABS, un adevarat echipament de lux!
Noroc cu reglementarile europene ulterioare. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 02:18 |