Dacia 2020, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway
![]() ![]() ![]() |
Dacia 2020, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 8 Sep 2020, 16:18) Sa zic de zgarcenie la safing transistor la capsele pirotehnice si daca freci centura de geaca de fâș pusca pretensionarea? La MiTo asta. Tot pentru ciupeala de bani marunti hai ca asta imi place, dar te asigur ca f putini constructori mai folosesc varistor pentru protectie ESD, iti pot zice unul dar dupa aia zici ca tin cu ursul. protectia capselor pirotehnice se face altfel. dar pana una alta un polo e 14000 de euro in chelline, la bani de sandero iei vwUP si vezi culoarea tablei fara sa te uiti pe geam. This post has been edited by einstein1984: 8 Sep 2020, 15:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Nu cred ca de ingineri tine calitatea finala a unei masini cat de contabili...
Daca contabilul zice ca la concurenta se poate la fel cu 1 dolar mai ieftin, el ii impune inginerului sa isi modifice solutia initala sa iasa la un dolar si 5 centi sub concurenta si astfel dispar piese de pe masini, diverse protectii, cablaje mai scurte, etc. |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Depinde. Poti proiecta ceva sa fie mai prost la acelasi pret, sau mai prost si mai scump..
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Tran-zis-tor. Integrat in asic, nu vezi decat un chip care are linie hi si lo pentru capse, cu tot cu diagnoza si toate nebuniile incluse.
Da si acolo pui mai multi sau mai putini tranzistori, ca_costuri |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Bre nimic nu știți.
Trebuie disc pe spate că să se vadă frumos etrierul in spatele jantelor de 19 inch. Uite aici exemplu. [attachmentid=1628120518] Cand oi vedea așa ceva la Dacia , mă așez de cu noapte la coada sa îmi cumpăr și eu. This post has been edited by axabrt: 8 Sep 2020, 17:13 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Doar daca e cu jenti biohazard...
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ce sa mai, pepiniera si alta nu.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
A fost o scoala pentru foarte multi.
Au invatat lucruri pe care sistemul nostru de invatamant nu le are in programa. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
QUOTE(axabrt @ 8 Sep 2020, 18:13) Bre nimic nu știți. Trebuie disc pe spate că să se vadă frumos etrierul in spatele jantelor de 19 inch. Uite aici exemplu. [attachmentid=1628120518] Cand oi vedea așa ceva la Dacia , mă așez de cu noapte la coada sa îmi cumpăr și eu. Bre dar drumuri pentru 19" nu trebe ? Sa le asteptam pe astea , zic. |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si la 100 cai sigur iti trebuie asa etrieri si discuri... ce sa mai, o sa fii miezul din dodoasca in cartier.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Revenind la mașină... interiorul va fi probabil ceva intre Arkana, Clio 5, poate și Captur.chiar daca are tamburi pe spate tot ar putea fi montata o frana electrica.
Sper sa integreze tableta/ medianav mai bine in plansa de bord, urăsc tabletele înfipte în bord că hârlețul in brazda.. Clima automata de pe Duster e ok, ar putea să o mențină și s-ar putea renunța la reglajul manual al farurilor, o soluție veche și prea urâtă. Nu cred că tabloul de bord se va transforma datorita vreunul LCD ascuns pe acolo, poate va fi o evoluție de la Duster. |
--------------------
renault
|
|
teddyuskin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 September 15 ![]() |
Salutare. Poza este primita de la un prieten ce a vazut-o pe un grup de pe Facebook.
Din ce am putut observa, se vede butonul pentru frana de mana electrica, dar si, aparent, buton de comenzi vocale pe volan. 119082549_3364489783604803_8462135308893703739_n.jpg ( Size: 65.3k ) Number of downloads: 881 This post has been edited by teddyuskin: 8 Sep 2020, 21:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
le-a venit mintea la cap sa monteze CC-ul pe volan ... nu ascuns intre scaune ca la Clio 4 ... pfuai ... no asta da ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc, ma surprinde
Cv in 6 rapoarte? This post has been edited by wolfin: 8 Sep 2020, 22:20 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu vb. la modul general, ca nu am specificat o marca anume. Chiar nu stiu de s-a facut referire la Renault, desi vb. de Dacia acum. Musca?
Ma refer la aia de proiecteaza, masina se vinde ca-i ieftina, nu ca este fiabila sa plina de soluti tehnice. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Ce ieftin arata tableta aia...și e înfiptă în bord, ca draqu! Văd că farurile au comenzi electrice , volanul are mai multe butoane decât actuala generație, frana electrica care lasă un gol cam mare intre scaune, mergea o cotieră decentă pusa acolo.
Nu îmi dau seama din ce e făcută planșa de bord, dar prea o combinație de materiale în acea zonă, poate ceva cu burete🥳. Grilele de aer par că vin de la Arkana, arata mai bine decât la actuala generație.tabloul de bord clar nu e vreun LCD, e o evoluție la ce e acum pus pe Duster. |
--------------------
renault
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
tableta aia pusa asa o gasesti si la Mercedes, Ford etc ... este noul trend si probabil cel mai usor de pus .. sa nu uitam ca este o masina lowcost ... pe partea de antifinare nu am sperante la o evolutie ..
oricum la interior este un mare pas in fata ... fata de generatiile anterioare .. This post has been edited by cj98czh: 9 Sep 2020, 06:47 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Acum că ne-am mai calmat cu tamburii ăia...trebuie să notăm că noile modele Dacia vor folosi o variantă a platformei CMF-B...asta poate să ducă la un rezultat mai bun la EuroNCAP și permite integrarea unor sisteme de siguranță ce vor deveni obligatorii în UE în anii următori....și la o adică ar fi posibil și oferirea unui sistem hibrid...asta dacă se va decide că ar putea avea succes comercial....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
M-am mai uitat o data la videoclipul de pe youtube cu Arkana..e luat cam tot ce se putea de acolo..prize de aer, manere de usi. tableta care este nefericit montata la Dacia, volanul cu butoane cu tot, bordul...
|
--------------------
renault
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Si hayonul...
O sa fie interesante niste aeratoare la pasagerii din spate. Nu sunt sigur daca se vede modul AUTO la stergatoare pe poza de mai sus. Devine tot mai tentanta. This post has been edited by rue: 9 Sep 2020, 08:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de NCAP:
"A key change is the implementation of a new moving barrier to moving car frontal crash test, replacing the regulation-based moderate offset-deformable barrier test, used by Euro NCAP for the last 23 years. This new crash test not only evaluates the protection of occupants inside the car, but also assesses how the cars’ front-end structurers contribute to injuries in the collision partner. Important innovations are the Mobile Progressive Deformable Barrier and the unique method to rate vehicle compatibility, as well as the first adoption of the world’s most advanced “THOR” mid-sized male crash test dummy." |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Cu cat vor dezvolta teste mai dure si mai inteligente cu atat producatorii auto vor fi obligati sa le implementeze, ceea ce e un real castig pt consumatori. Cu siguranta dacia este mult in urma la capitolul asta dar poate in viitor isi vor recalcula strategia.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Toți ne bucurăm când vedem că o mașină este masi sigură și cu mai multe dotări sau cu features din alte clase..dar când și producătorul mai pune și el câteva mii de euro în plus brusc constatăm că "e doar o Dacie" și preferam sa luam un sehas la aceeași bani.
|
--------------------
renault
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Nu neaparat sehash, dar ajungi la banii multi si asa iei reno, kia etc, chiar daca mai pui o mie.
This post has been edited by rue: 9 Sep 2020, 13:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Totutsi poti cumpara masini noi mai putin sigure decat o Dacie si mai scumpe. Daca te uiti ca un duster sta mai bine ca un DS3 si e cam la egal cu un ford Cmax cand sunt testate pe acleasi protocol, parca nu e o alegere asa proasta daca te lasa si cu 3000 de euro in buzunar
rue, ai clio 5 cu 5 stele si 12000 de euro, dar banui ca ai mai mult spatiu in logan sau sandel. This post has been edited by einstein1984: 10 Sep 2020, 07:25 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pare ca i-au schimbat si scaunele. Or fi cele de pe Duster?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Agrig |
![]()
|
Domnule, are haion sau n`are, asta este intrebarea?
Daca are nu mai tai usa de la Logan, daca n`are...ma apuc de tinichigerie! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:34 |