joc la pedale, articulatiile or fi de vina?
![]() ![]() ![]() |
joc la pedale, articulatiile or fi de vina?
smar2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|||
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am un joc la pedala de acceleratie, dar nu chiar 1 cm. La inceput am fost ingrijorat, dar mi-a trecut repede cand am mai vazut si la altii acelasi lucru. Dupa 5 luni de utilizare pot sa spun ca nu e nici o problema.
La frana in schimb nu am constatat jocul asta.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nici o pb, stati linistiti
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Eu am la ambreiaj un joc, dar asta e.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Astia sunt copiii lui Dany...
Mai oameni buni...cand calcati frana o apasati perfect perpendicular, cu contact pe TOATA pedala sau o calcati dintr-o parte, fara a muta calcaiul de pe jos din dreptul acceleratiei? eeee??? E normal sa faca un pic de joc... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Fratilor e masina,o articulatie, nu ceas...
E normal sa aiba un mic joc. E o articulatie cu un bolt, cu zegher sau stift la unul din capete Daca boltul pe gaura ar fi fara joc, ar ingreuna miscarea pedalei si in plus nu vad cum ar putea fi montat acolo. Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa verific si la masini straine, dar cred ca toate au acest joc. Aaa si la actionare urmati sfatul lui Asarban... This post has been edited by bomicabomic: 5 Mar 2005, 12:41 |
--------------------
x
x
- x
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Are joc, daca tragi cu mana de pedale, piciorul nu sesizeaza jocul. Un centimetru la tine mi se pare, totusi, prea mult. Mergi la service si se rezolva.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
pe langa aceste jocuri, la mine ies cauciucurile alea de pe pedale, mai ales pe ambreiaj cand il calc pana la capat. Ce sa le fac? Sa le lipesc cu adeziv?
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Exact asa am patit si eu. Le-am pus la loc de cateva ori cauciucurile astea dar cadeau in continoare si era tare enervant. As fi putut sa le lipesc eu, insa am zis ca daca masina e in garantie sa merg la service, chiar daca nu e mare lucru. Au facut comanda de la fabirca pt ca nu aveau pe stoc bucatile astea de cauciucuri si mi le'au montat ei... le'au lipit cu ceva adeziv ca sa tina si deocamdata nu am probleme. Mecanicii de la service ziceau ca nu te lasa la inspectia tehnica daca nu ai caucicurile pe pedale, deci pana la urma sunt importante bucatile alea.
Deci solutia ar fi sa le lipesti ![]() This post has been edited by Johnny_Bravo: 29 Jun 2005, 12:56 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 29 Jun 2005, 13:37) pe langa aceste jocuri, la mine ies cauciucurile alea de pe pedale, mai ales pe ambreiaj cand il calc pana la capat. Ce sa le fac? Sa le lipesc cu adeziv? ![]() This post has been edited by bunicu: 29 Jun 2005, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
bogdy33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi joc lateral l-am observat si eu la pedala de frana inca de la inceput. Problema la mine este un pic deranjanta intrucat atunci cand sunt incaltat mai lejer, de exemplu cu papuci de vara, mi se agata piciorul in pedala de frana, impidicandu-ma sa apas corect pedala. Am rezolvat partial problema, ridicand piciorul mult deasupra pedalei atunci cand intentionez sa franez, dar numai este un condus relaxat. Am incercat aceasi miscare si la laureat-ul unui coleg si am constat cu parere de rau ca se intampla acelasi lucru. Cu alte cuvinte “asa face toate”, dar pe mine ma deranjaza.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
FLORO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
Logan Laureate 1.6
2005 VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Si la mine are joc, frana chiar scartia la un moment dat iar acceleratia salta in sus cand luam rapid piciorul de pe ea. Se auzea ca in sala masinilor. de la un timp nu mai scartie..sau m-am obisnuit eu.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(bunicu @ 29 Jun 2005, 16:50) ![]() Nu este din cauza covorasului. Este de la mocheta. Cand calci la capat ambreiajul cauciucul ala de pe pedala este dat de mocheta. Naspa. Trebuie lipit sau schimbat cu altul mai subtire. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Aceeasi problema si la mine. Cred ca toate pedalele au joc, dar nu e asta o problema.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
kommodore_ss |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 26 July 17 ![]() |
Se poate strange cumva pedala de frana? Are joc 1 cm stanga dreapta.
Celelalte pedale nu au deloc. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
constantin.p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 4 July 20 ![]() |
Eu am joc la pedala de ambreiaj, jumatate de cm cred, la frana mai putin, m-am obisnuit. Am vazut si la un logan de 1 an aceste jocuri, daca aveti vreo rezolvare postati va rog.
|
--------------------
Dacia
Logan Stepway
1.0 TCE 100 GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:49 |