Alegeri parlamentare 6 decembrie 2020?, rezultate fara surprize, pe un site de intelectuali
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare 6 decembrie 2020?, rezultate fara surprize, pe un site de intelectuali
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Prin propunerea domnului Câțu, PNL vrea sa forțeze cumva alegeri anticipate? Dacă fuge iar domnul Câțu din fața Parlamentului?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 3 January 05 ![]() |
cine a castigat? cine a pierdut?
2020 5.793.135 de cetățeni prezenta la vot camera deputatior PSD - (1.699.884 voturi) - 29,24% PNL - (1.463.147 voturi) - 25,17% USR PLUS - (874.530 voturi) - 15,04% AUR - (522.683 voturi) - 8,99% UDMR - (338.207 voturi) - 5,82% senat PSD - (1.727.942 voturi) - 29,64% PNL - (1.492.072 voturi) - 25,59% USR PLUS - (906.680 voturi) - 15,55% AUR - (529.744 voturi) - 9,09% UDMR - (347.545 voturi) - 5,96% 2016, s-au prezentat la urne 7.323.368 alegatori. Camera Deputatilor PSD a obtinut 3.204.864; PNL - 1.412.377; USR - 625.154; UDMR - 435.969; ALDE - 396.386; PMP - 376.891. senat PSD 3.221.786; PNL - 1.440.193; USR - 629.375; UDMR - 440.409; ALDE - 423.728; PMP - 398.791 diferenta de prezenta in minus la vot se regaseste in mai putini alegatori pt PSD in 2020, ceilalti au ramas cam constant ca nr de alegatori adica PNL, USR si UDMR This post has been edited by nasty: 9 Dec 2020, 18:44 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.082 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Dupa gradul de indoctrinare...
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce analize profunde la nasty.
Cuicaaa. E ciuca al nostru Ciuucaaa ![]() Cand ajunge o cizma premier democratia a luat pe loc repaus.Asta pentru limbistii profesionisti. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Bon, s-a tras linie. Avem cateva finaluri, speram definitive.
Nea Base poate sa se ocupe linistit de nepotei, si il ia si pe Tomac la o tabla. Implantul artificial Ramona (nu aia cu cartea, perversi-lor ![]() ![]() Ne despartim, dupa o lunga si grea suferinta, de gen. Izmana, care va ramane in anal ele istoriei ca ucigasul moral al unui tanar politist. Gen. a obtinut, dupa ce a primit zeci de mii de mesaje de incurajare, vreo... 800de voturi. Cam mult. Putem trage apa si dupa PRM. De Ponta si Tariceanu stiti deja. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Habba @ 9 Dec 2020, 10:24) Nu-ti convine, implica-te si fa diferenta (in ceea ce te priveste, evident). As simple as that. Cel putin, ulterior esti indreptatit sa critici in stanga/dreapta, daca nu esti multumit de rezultat. Da, chiar asa, zi-le si alora care se plang pe topicul dacia 2020 de loganul ala nou. N-au nici un drept sa se planga de ce a iesit atata vreme cat n-au strans macar un surub in CAD la masina aia. Doar Einstein si inca vreo doi au voie sa zica de rau despre noul Logan (sau nici el daca n-a facut efectiv nimic), restu' mucles! Erai cumva si tu printre aia de-si dadeau cu parerea? N-ai dreptul ![]() QUOTE(Habba @ 9 Dec 2020, 10:51) Altfel daca oferim respect (mersul la vot e si depsre a oferi respect societatii) doar cand avem noi chef si cand ne convine conjunctura, nu se va schimba nimic, niciodata. In momentul asta ai de ales daca vrei sa iei un pumn in nas sau un sut in cur. Daca votezi, primesti ce alegi. Daca nu votezi, poate iei mai mult de un pumn in nas sau un sut in cur. Dar nu ai voie sa te plangi. Ca n-ai votat. ![]() QUOTE(Lord Hades @ 9 Dec 2020, 11:58) Putem avea opinii diferite, si asta e OK, dar trebuie sa ne atragem atentia unii altora cand gresim. Eu consider ca, lipsa de la vot e o greseala majora in democratie. "Bai, prostule" nu e atras atentia. E ghiolbanie. Si da, TU consideri ca lipsa la vot e o greseala majora. Altii nu. Cand o sa intelegi diferenta intre opinie si fapt o sa poti trece de la enuntat adevaruri supreme la discutii normale. Eu consider ca virgula pusa de tine dupa "Eu consider ca" nu-si avea rostul. Dar na, io-s prost ca nu m-am dus la vot, ar trebui sa n-am dreptul sa vorbesc despre politica. This post has been edited by tatabobu: 9 Dec 2020, 21:14 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si pana la urma iese de o majoritate ? cum se aduna astia intre ei sa dea bine?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.082 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Iasa dupa redistribuire fara nici o problema, udemereu e deschis si pregatit de colaborare...totdeauna
![]() Cred ca rateul PMP-ului i`a facut sa deschida sampania! Oricum eu zic sa mai asteptam, cica aveai aproape doua mii de conteststii depuse... "Avem un scor de 4,94%. Acolo unde avem zero voturi sau avem membri care spun că au votat și nu se regăsesc, am făcut contestații – peste 1900 de contestații la BEJ-uri și BEC." Sursa: https://www.g4media.ro/eugen-tomac-si-a-dat...-electoral.html Deci mai asteptam...putin probabil sa n`o intoarca. This post has been edited by Agrig: 9 Dec 2020, 21:30 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
udmr-ul e consecvent desi n-ar trebui sa apara pe acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 9 Dec 2020, 20:12) Da, chiar asa, zi-le si alora care se plang pe topicul dacia 2020 de loganul ala nou. N-au nici un drept sa se planga de ce a iesit atata vreme cat n-au strans macar un surub in CAD la masina aia. Doar Einstein si inca vreo doi au voie sa zica de rau despre noul Logan (sau nici el daca n-a facut efectiv nimic), restu' mucles! Erai cumva si tu printre aia de-si dadeau cu parerea? N-ai dreptul ![]() Poti critica dacă cumperi. Dar nu te obliga nimeni sa îți cumperi Dacia 2020, ohhh wait, de fapt nu te obliga nimeni nici să stai în România. ![]() QUOTE(tatabobu @ 9 Dec 2020, 20:12) In momentul asta ai de ales daca vrei sa iei un pumn in nas sau un sut in cur. Daca votezi, primesti ce alegi. Asta dacă câștigă ăia de i-ai votat. QUOTE(psychoo @ 9 Dec 2020, 15:56) Hai sa vin cu o idee nebuna: de ce sa ma obligi sa ies la vot cand poti sa ma atragi la vot prin ceva idei coerente? Joac-o p'asta: Votezi, ai parte de deduceri suplimentare din impozit, or whatever, impozit mai mic pe casa, masina, etc. Acțiunea ta e recunoscută a fi in avantajul dezvoltării societății. Nu votezi, n-ai dreptul. Tot asa sus ai sta cu lehamitea? This post has been edited by Habba: 9 Dec 2020, 23:25 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
sorin1983 |
![]()
|
nu pot sa comentez despre ce decizii iau ei acum sau ce tampenii debiteaza dar pot sa comentez despre minciunile din campanie si despre fapte dar asta peste 6-12 luni ca deh sa se instaleze. de obicei pana se instaleaza trece mandatul.
alegerea e proprie si personala daca ies sau nu la vot, nu contest castigatorii dar faptele lor le pot contesta. atata timp cat platesc taxe si impozite in aceasta mirifica tara nu cred ca e cineva in masura sa imi zica daca si cand sa tac sau sa vorbesc si despre ce sa imi dau cu parerea. aceeasi idee si despre noul logan... e forum totalitar si nu stiam eu? This post has been edited by sorin1983: 9 Dec 2020, 23:27 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(psychoo @ 9 Dec 2020, 16:56) Hai macar una, mai ales in contextul carantinelor recente: votul online. Pe langa faptul ca scad costurile, scad si fraudele si nici nu implica riscuri de imbolnavire. Sa muara cici, un sistem de vot online pentru care garantezi ca nu e fraudabil, numa' ieftin n-o sa fie. Da, merita pus la punct, dar asta ca investitie, ca o sa-si scoata parleala cam pe cand ajungem la pensie. Da' cu cine, ca astia de-abia au fost in stare sa deseneze o urma de infrastructura pentru scoala online, si aia reparata cu parinti voluntari. Si daca Google nu punea din suflet cate ceva pentru scoli, si aia se ducea naibii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
vot online lipsea cand lumea umple mall-uri, carrefour-uri si cum au 2 zile libere gramada la munte/mare in functie de sezon. aia era ultima frica a romanului...aglomeratia.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Habba @ 9 Dec 2020, 22:58) Poti critica dacă cumperi. Dar nu te obliga nimeni sa îți cumperi Dacia 2020, ohhh wait, de fapt nu te obliga nimeni nici să stai în România. Exact, nu ma obliga nimeni. E o alegere pe care o fac in fiecare zi, si pentru care dau statului roman jumatate din banii munciti de mine. Deci cumva i-am platit deja, deci ii pot injura cat vreau pe conducatori. This post has been edited by tatabobu: 9 Dec 2020, 23:32 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Habba |
![]()
|
Înjură-i până nu mai poți.
Da' nu te mira că nu se schimbă nimic prin înjurăturile tale. Ei rămân cu ale lor (și cu banii tăi, că de servicii primite decent la cât plătești nu poate fi vorba), tu doar cu răcoritu' rămâi. Fair trade! ![]() This post has been edited by Habba: 9 Dec 2020, 23:44 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HSBP A ajuns mersul la vot o fapta eroica. Scoti peptu in fata si racnesti. Eu am vootaat.
![]() This post has been edited by bion: 10 Dec 2020, 00:31 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.700 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Apoi 4 ani stai capra si o iei pe toate partile.
C-așa e-n tenis |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.457 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, dar treaba asta cu neiestul la vot e ca fumatul. E ok, e alegerea si dreptul tau, dar nu vad de ce ai fi asa mandru de asta. Nu iti cere nimeni buletinul cu sticker ca sa te loghezi pe forum
10 Dec 2020, 09:26: QUOTE(bucatzel @ 10 Dec 2020, 00:26) Sa muara cici, un sistem de vot online pentru care garantezi ca nu e fraudabil, numa' ieftin n-o sa fie. Da, merita pus la punct, dar asta ca investitie, ca o sa-si scoata parleala cam pe cand ajungem la pensie. Da' cu cine, ca astia de-abia au fost in stare sa deseneze o urma de infrastructura pentru scoala online, si aia reparata cu parinti voluntari. Si daca Google nu punea din suflet cate ceva pentru scoli, si aia se ducea naibii. Nu garanteaza nimeni nimic la nici un sistem informatic. ![]() This post has been edited by einstein1984: 10 Dec 2020, 08:26 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.700 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 9 Dec 2020, 23:26) Sa muara cici, un sistem de vot online pentru care garantezi ca nu e fraudabil, numa' ieftin n-o sa fie. Da, merita pus la punct, dar asta ca investitie, ca o sa-si scoata parleala cam pe cand ajungem la pensie. Da' cu cine, ca astia de-abia au fost in stare sa deseneze o urma de infrastructura pentru scoala online, si aia reparata cu parinti voluntari. Si daca Google nu punea din suflet cate ceva pentru scoli, si aia se ducea naibii. Mai, nu am zis ca e imposibil, dar fata de hartia obosita de acum unde voteaza si mortii e mai transparenta treaba. Exact cum in sistem bancar se poate si e destul de sigura treaba cu 2FA (cine nu are telefon azi?) nu vad ce e asa imposibil de realizat DACA s-ar dori! Iar legat de costuri, nu sunt sigur cat costa organizarea la nivel de tara, cu toate pregatirile si plata oamenilor implicati + jandarmi si alte nebunii, dar daca s-ar face pe bune intr-un sistem sanatos ar trebui sa fie rezonabil si amortizarea sa nu dureze o viata de om. Dar nu se vrea pentru ca nu e in interesul lor. Va fi prea usor de facut un referendum si s-ar putea sa nu le placa sa reia problema 300 lunar... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 9 Dec 2020, 23:25) atata timp cat platesc taxe si impozite in aceasta mirifica tara nu cred ca e cineva in masura sa imi zica daca si cand sa tac sau sa vorbesc si despre ce sa imi dau cu parerea. Normal, doar din taxe si impozite "s-au facut" alea 8 spitale regionale. De autostrazi sunt satul, ca si-asa e plictiseala pe ele. Obligatia (votului) e una, dreptul alta. Nici macar dreptul legal fata de cel moral de a critica in lipsa votului sper ca nu le confunda nimeni. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.457 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 10 Dec 2020, 09:25) Nu stiu, dar treaba asta cu neiestul la vot e ca fumatul. E ok, e alegerea si dreptul tau, dar nu vad de ce ai fi asa mandru de asta. Nu iti cere nimeni buletinul cu sticker ca sa te loghezi pe forum Pai mandri se dau ai de votara. Voi aveti o gandire cam rosia. Nu stii te invatam nu poti te ajutam nu vrei te obligam. Ce zice habba e conditionarea votului , o chestie cam grava |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
el conditioneaza comentatul de vot, nu invers, nu?
de curiozitate totusi, astia de nu au votat, cat timp au petrecut sa studieze oferta electrorala? <span class='edit'>10 Dec 2020, 11:16:</span> in alta ordine de idei, Ialomita are senatori doar de la AUR.... ![]() ![]() This post has been edited by einstein1984: 10 Dec 2020, 10:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(psychoo @ 10 Dec 2020, 08:41) Exact cum in sistem bancar se poate si e destul de sigura treaba cu 2FA (cine nu are telefon azi?) nu vad ce e asa imposibil de realizat DACA s-ar dori! In sistemul bancar nu e securitate 100%. Ar vrea ei.. Dar e mai ieftin sa plateasca din buzunar cand se intampla cate o minune. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 May 12 ![]() |
slaba prezentare la vot are o explicatie.
suntem indulgenti nu lasam concitadini sa nu intre in parlament... |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
Habba |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 10 Dec 2020, 09:13) el conditioneaza comentatul de vot, nu invers, nu? Bingo. Iar ca se taie greața de vot, se pot introduce stimulente pentru cei care se implica activ în viata cetății, chiar și dacă o fac doar la vot. Ce e roșu aici, n-am înțeles. |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Treaba asta cu "n-am votat ca n-am cu cine dar sunt cel putin la fel de cetatean ca tine care ai votata pe ala de o sa ma asupreasca 4 ani" ma dezgusta.
Bah e frig, de ce nu inchide cineva geamul, lenesilor?!, Dar tu de ce nu-l inchizi? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 08:33 |