Gaze si electricitate - drumul catre liberalizare, preturi si contracte
![]() ![]() ![]() |
Gaze si electricitate - drumul catre liberalizare, preturi si contracte
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
👍
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 25 Jun 2023, 18:30) @GBX: ti-am atasat "oferta". din ce inteleg e la fel ca la ceilalti... acum incep sa cred ca a fost strict marketing sau vreo combinatie cu listarea la bursa a hidro... [attachmentid=1628150346] Cum adica la fel ca la altii ? E tot ceam mai buna oferta cu 0.28 lei per kWh pentru energia activa. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
te-ai uitat pana la sfarsit? eu vorbeam strict de faptul ca au acelasi tarif toti acum conform tabelului atasat.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 25 Jun 2023, 19:30) Mulțumesc! Au mărit prețul cu 14-15%... QUOTE(sorin1983 @ 26 Jun 2023, 08:06) te-ai uitat pana la sfarsit? eu vorbeam strict de faptul ca au acelasi tarif toti acum conform tabelului atasat. Eu văd în tabel exclusiv prețurile hidroelectrica, defalcate pe distribuitori. Toți furnizorii îi găsești aici. This post has been edited by GBX: 26 Jun 2023, 07:33 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am avut impresia ca este vorba despre concurenti si ei. de asta nu vedeam nicio diferenta.... dupa ce ai zis am observat ca e vorba despre distribuitori.
pe anre m-am uitat si chiar ma miram cum de sunt preturile diferite(ma gandeam ca fiecare are alt adaos, cu certificare verzi, fara etc.) la ora actuala e cel mai mic tarif la nova power&gas srl si pe 2 hidroelectrica. 0.72 vs 0.75. restul sar de 1.19 lei/kwh |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dau și ăștia falimentat ca ASTRA/City/Euroins?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Nimic nu e imposibil, atata ca 50% sau mai bine din curentul produs in RO este de la hidroelectrica
https://www.transelectrica.ro/web/tel/siste...rgetic-national |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.economica.net/grecii-de-la-ppc-...aca_688280.html enelul preluat de greci
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Hidroelectrica a ajuns cu emiterea facturilor inclusiv pe iunie '23, plus o "regularizare" pt. tot anul 2022. De luna asta probabil ca se va ajunge "la zi".
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
merci, aveam una pe care uitasem sa o programez la plata si mi-ai adus aminte
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Și la voi vin facturile cu sold (deși ați plătit)?
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Soldul e cel corect (+ sau -), eu am asteptat sa se stranga cateva facturi (ca tot trimiteau cate una la cateva zile, lunar, in ultimul timp). Am platit inainte de scadenta cea mai apropiata, si-mi tin socoteala la tot (plati, facturi, etc.). Platile le fac la automatele tip "self-pay" (bcr), rotunjesc in plus si apare soldul corect cand vine factura urmatoare.
This post has been edited by maho: 4 Sep 2023, 12:43 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai ai 45 de zile de gratie si facturi lunar (sau cate 2 pe luna acuma cat recupreaza si ei arieratele) , evident ca noua factura se va emlite inainte sa apuc sa o platesc pe cea din urma (eu sunt mai lenes, le programez la plata din homebank cu 2 sau 3 zile inainte de scadenta). Dar soldul corespunde cu ce aveam de platit, nu sunt scadente inca
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi au venit acu ceva zile. Le am vazut pe minus..deci nu imi mai bat capul...cu ele
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hidroelectrica si-a facut aplicatie .. iHidro, o gasiti in gogu play .. era cazul ..
deocamdata merge greu .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
merci!
Au reusit sa ajunga si la zi cu facturile chiar. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
da, da .. in weekend am primit pe iulie si august ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar Nova Power & Gas trimit facturi de regularizare pentru certificatele verzi pe 2022. Nice. Ce mai urmeaza la regularizare? Transportul?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Si Hidro a trimis o factura dor cu certificate, acum parca o luna.
Acum am facut si eu contul si merge greu pana si activarea de pe linkul primit pe email. De minute bune tot o freaca. Sunt curios daca imi apar toate locurile de consum de pe CNP sau trebuie sa iti pui aplicatia pe mai multe telefoane... ar fi inutila. Si portalul ihidro.ro sunt curios daca se deschide. Oare de unde au luat serverele si toata infrastructura? Din Corea de Nord? l.e. ihidro.ro mi-a dat 504 Gateway Time-out Microsoft-Azure-Application-Gateway/v2 dar linkul de activare inca freaca de minute bune. Am astept de ceva minute bune dupa ce am dat click pe linkul de activare. Am dat toti iama pe server. ihidro.ro a dat timeout. Am observat ca au aparut toate locurile de consum de pe CNP. Ar fi bine sa poti adauga si altul de la alt CNP, dar inca nu am ajuns acolo. Activarea a dat si ea eroare. Mi-a dat Access Denied !! p.s. dar am putut apoi sa ma autentific in aplicatia mobila pe android. Nu merge prea bine. Acum da ca serviciul e indisponibil. This post has been edited by rue: 2 Oct 2023, 13:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
einstein1984 |
![]()
|
de la cluuuj
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Si eu am primit in weekend facturile pe iulie si august, le-am platit imediat, incet-incet ajungem "la zi"
![]() This post has been edited by Gil26: 2 Oct 2023, 14:01 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Eu am ING, asa ca trebuie sa le printez, sa scot cash si sa ma duc la un pay point. Sa-mi dau coate cu mosii si babele care asteapta la coada la penny ca sa plateasca. O adevarata placere aceste facturi de la hidroelectrica. Macar de le trimiteau si ei pe toate o data.
Rostul aplicatiei, atat timp cat nu poti plati factura prin ea, mi se pare nul. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 2 Oct 2023, 15:15) Eu am ING, asa ca trebuie sa le printez, sa scot cash si sa ma duc la un pay point. Sa-mi dau coate cu mosii si babele care asteapta la coada la penny ca sa plateasca. O adevarata placere aceste facturi de la hidroelectrica. Macar de le trimiteau si ei pe toate o data. Rostul aplicatiei, atat timp cat nu poti plati factura prin ea, mi se pare nul. umm, nu! e de ajuns sa faci o plata in homebank, manual, cu numarul de cont si codul facturii. This post has been edited by einstein1984: 2 Oct 2023, 15:17 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
idem.
in factura sunt cele 2 coduri pentru detalii plata. This post has been edited by wolfin: 2 Oct 2023, 15:37 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu le platesc din revolut prin transfer direct in cont cu detalii numarul facturii
Nici o problema |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
si le si programez sa faca plata spre sfarsitul perioadei de gratie, ca sa nu dau banii mai devrele decat e cazul
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GBX |
![]()
|
Aud la mulți chestia asta cu plătitul facturii cât mai aproape de scadență.
Pentru mine ar fi, oarecum, stresant să o amân atât. Asta pentru că aș putea să uit. Și nu-mi place ideea de restanță, nu cred că am fost niciodată în situația asta. Așa că am 2 zile în lună (aș prefera una, dar am multe de plătit și se emit facturi cu date foarte diferite) în care plătesc facturile prin internet banking. Nu văd nicio economie dacă plătesc factura în ultima zi vs. prima zi de la emitere. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Ptr mine cea mai buna solutie e luatul direct din cont la o data anume. Aici platesc real ce consum odata la 2 luni.
This post has been edited by tomageorgian: 3 Oct 2023, 08:48 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Strict despre furnizori, contracte si preturi. Nu e Cafenea, deci fara politica si off topic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |