Rulmenti fata
![]() ![]() ![]() |
Rulmenti fata
qestro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 18 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|||
qestro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 18 May 15 ![]() |
Pana la urma am taiat rulmentul din butuc, iar celalalt din fuzeta dupa cateva ciocane a sarit afara. La montarea celor noi am folosit o presa artizanala in forma de dreptunghi impreuna cu un cric de 8 tone.
La demontarea rulementilor trebuie o forta mai mare decat la montare. Initial reusisem sa scot din primul locas al butucului acel rulment, insa nu-mi iesea centrarea pentru ultimul locas, datorita acelei prese facuta la repezeala, si care nu era foarte dreapta. Oricum daca ar fi sa cumpar un extractor, probabil ar trebui sa fie de minim 8 tone. Am scos si al doilea butuc de pe stanga, la care nu fusese umblat niciodata in 20 de ani, si tot asa ca pe dreapta, un rulment in butuc si altul in fuzeta, dar, probabil asa trebuie sa fie. Acesta din urma nu avea joc, vroiam doar sa schimb vaselina, dar am rulmentii cumparati gata, si o sa-i schimb si pe astia. Rulmentii sunt koyo si am dat 23 de fiecare, iar vaselina divinol care ar tine pana la 150 de grade, si a costat vreo 15 lei cartusul de 400ml. Vaselina am bagat cat a intrat, de la un rulment la altul, prin acel distantier. |
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu-ti fa iluzii prea mari cu Koyo, ca nu-s facuti in Japonia.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pot sa zic si eu "reclama"; pe mine m-a tinut unul mai putin de 5000 km.
Alexandria nu e-n Japonia... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:44 |