Incendii, focuri, explozii
![]() ![]() ![]() |
Incendii, focuri, explozii
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ar fi o solutie. Sa se puna peste tot icoane din alea ignifuge.
Desi ard si lacasurile sfinte . |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.454 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mă mir, stai liniștit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La Craiova la spitalul de nueoropsihiatrie a ars lenjeria de la un pat si s-a deteriorat vopseaua de pe pereti. 3 cadre medicale au sarit pe geam de la etajul 1 si si-au rupt picioarele. Nebunii s-au autevacuat cuminiti...
This post has been edited by radian: 9 Mar 2021, 16:23 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nebuni, da nu prosti
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.599 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pompierii au ajuns la pediatrie (Pompierii din Craiova au greșit adresa. În loc de Spitalul de Psihiatrie, au ajuns la Pediatrie. „Măăă, nu aici arde!”) si doctorii au sarit pe geam.
Pacientii s-au evacuat singuri fara probleme. Nu cumva doctorii trebuiau sa ii evacueze ei? Deja stirile tnr incep sa devina realitate. This post has been edited by IRONICK: 10 Mar 2021, 09:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu te poti abtine sa nu te bagi in seama. Esti ca musca-n cwrul calului...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Postarea precedenta ii era adresata lui Dragos...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 10 Mar 2021, 00:21) Cica doftorii de cap erau la un etaj superior unde spre panica lor se aduna tot fumul din buretele ala.Fiind intoxicati de presa, au crezut ca e ca la P. Neamt si au sarit pe geam. Pe usa nu vedeau nimic de fum. Stiu matale ai fi fost Batman, intrai prin fum si foc, in o mana carai pacientii. cu alta activai stingatorul cu alta sunai pompierii ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Și bang încă un Oscar, de data asta cu nebuni
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Era vorba de pediatrie vs. psihiatrie, tot pe-acolo.
|
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Semaforie, sezi bland. Mi-ai reprosat ca te poreclesc si ti-am dat dteptate. Ulterior ti-am folosit doar numele declarat in nickname. Daca-ti permiti aluzii la chestiuni care oricum nu te privesc ma simt exonerat de obligatia autoimpusa.
This post has been edited by radian: 10 Mar 2021, 13:10 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bion @ 10 Mar 2021, 12:00) Cica doftorii de cap erau la un etaj superior unde spre panica lor se aduna tot fumul din buretele ala.Fiind intoxicati de presa, au crezut ca e ca la P. Neamt si au sarit pe geam. Pe usa nu vedeau nimic de fum. Bre, chiar am participat la o chestie de genul asta in facultate. Si nu-i deloc placut sa spargi usi si sa arunci cu apa sa nu se extinda focul. Era la etajul 4. Sarcinile se impart in momentul ala.Stiu matale ai fi fost Batman, intrai prin fum si foc, in o mana carai pacientii. cu alta activai stingatorul cu alta sunai pompierii ![]() <span class='edit'>10 Mar 2021, 13:15:</span> QUOTE(maho @ 10 Mar 2021, 12:40) Pentru cine se duce sa stinga, trebuie sa conteze. ![]() This post has been edited by IRONICK: 10 Mar 2021, 13:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 10 Mar 2021, 13:08) Sunt atât de blând încât nici măcar nu-mi doresc o polemică pe tema asta cu tine. De fapt, pe nici una, dovedești cu vârf și îndesat că nu mai înțelegi ce citești. DAR, că veni vorba, așa cum ți-a explicat extern de clar MOS, dacă postezi (in cazul tău de cel puțin 3 ori de la începutul lunii, ca să mă limitez la atât) PUBLIC pe tema "bibliotecii" așteaptă-te să primești și replici și caracterizări corespunzătoare (vezi postările lui Bion, de exemplu). Și să nu mă iei că ți-e prieten, că asta se face in privat, prin canale de comunicare alternative. Hai noroc și sănătate! This post has been edited by DragosP: 10 Mar 2021, 13:29 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Mar 2021, 12:59) Dupa ce-ai bolduit in citatul lui Ironick, ti-a dat omu' linkul desi era stirea pe toate gardurile, inclusiv postul tau preferat, ala cu "um" in fata. QUOTE(DragosP @ 9 Mar 2021, 23:50) Mai muta si tu de pe trinitas. |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
De fapt mi-a explicat la intern...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 10 Mar 2021, 14:17) Tu ce intelegeai din postarea asta? Nu ca a confundat Ironick pediatria cu psihiatria? Eu, cel putin, asa am inteles. Daca te uiti, Dragos a comentat la 23.50, iar Ironick a completat postul a doua zi dimineata la 9.07. Maho.jpg ( Size: 97.62k ) Number of downloads: 53 This post has been edited by ady77: 10 Mar 2021, 14:27 |
--------------------
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
Ironick n-a confundat nimic. Pompierii si DragosP in schimb...
Pompierii din Dolj au încurcat adresele: Inițial au mers la Pediatrie, apoi la Psihiatrie |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
maho |
![]()
|
Tocmai, stirea referitoare la confuzie se stia de aseara, da' Dragos se pare ca n-o aflase. Vad ca si tu ai inteles gresit.
|
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 05:56 |