Incendii, focuri, explozii
![]() ![]() ![]() |
Incendii, focuri, explozii
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ai presupus gresit, la stirile de seara (20) au dat pe mai multe posturi.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe Comedy Central nu au dat, nici pe Looksport
![]() This post has been edited by ady77: 10 Mar 2021, 14:47 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Te uitai cum ia Stoia campionatu'?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Juve - Porto.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
Da' de comentat pe langa, pot.
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Afirmații ale speranțelor usr-iste, oricând.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi Spitalul de psihiatrie Cavnic. 71 de persoane evacuate. Incendiul este lichidat. Nu exista victime.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
https://www.facebook.com/watch/live/?v=1841...if_t=live_video
De data aceasta unul mai mititel, fara victime, dar la doua case de unde am biroul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Se strange latul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
stergem ca este la covid deja pus.
This post has been edited by sorin1983: 12 Apr 2021, 20:42 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Prima miza, jos VV.
Miza de 45 de miliarde de lei din Sănătate: a început concursul pentru șefii județeni ai Casei Naționale de Asigurări, oamenii care decid ce bani sunt decontați către spitalele de stat și private METROREX nu a reusit cu Drula. Dar sa nici nu subestimam frica de puscarie o oamenilor implicati in fraudele din sistemul de sanatate. 30 ani de hotie ... This post has been edited by IRONICK: 13 Apr 2021, 13:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
Fugi de-aici, cred ca e o intamplare ca ultimii 3 ministri pesedisti ai sanatatii sunt cercetati de DNA ca au bagat mana in miere.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
Rusine Vladut.
![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mostenirea grea de la Vladutz. Numa' belele a facut omul asta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://newsmaker.md/ro/irak-82-de-morti-in...cu-covid-video/ se poate si mai rau ca la noi in spitale....
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si aia au greaua mostenire
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.221 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
Face miticii foame
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bine ca n-a fost la Socului.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Pliz transleit for mi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dristor este pentru amatori sau pentru cei de bani gata.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Chiar ca arata slinoasa ,gretoasa haleala aia.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Apr 2021, 18:34) Dristor este pentru amatori sau pentru cei de bani gata. ![]() Nu s-a schimbat nimic. La fel de categoria grea e si acum la Socului. Poti sa faci totusi pe langa febra musculara si febra de la enterocolita din pacate. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu de mare stiam ca era shaorma de la MAgic, la orizont in drumul taberei.
Dar nah, printre cunoscatorii de sharoma, cea mai mare calitate a ei e greutatea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
Aia era Maverick. Habar nu am daca mai există, cred că am fost acolo ultima dată prin 2007.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Aia de un kil trei sute? Confirm, doar greutatea de ea. Si pretul, ca era scumpa ca dracu cand am incercat-o. In rest, cum dracu or fi facut varza aia sa atarne atat, nu stiu.
Socului era baza acum cativa ani. Dristorul ala de la Tineretului stiu ca a cam mictionat pe niste locatari din zona care s-au plans de galagie si prea multa lumina de la firma lor luminoasa. Karma, ce sa zic. Sau combustie spontana a uleiului refolosit. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 16:23 |