Incendii, focuri, explozii
![]() ![]() ![]() |
Incendii, focuri, explozii
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Attached thumbnail(s) 145341400_968755890322625_6914621930822324244_o.png ( Size: 572.22k ) Number of downloads: 265 |
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pune-l si pe Iohannis, c-a fost la ski sambata, dupa.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
Sa iti fie rusine, Johanis!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Base conform declaratiei lui, era perfect.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
J a fost si este un bou. Doar ca a avut noroc sa existe cand s-au intamplat niste evenimente.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Feb 2021, 20:30) cum dracului se intimplă ca de cînd e dreapta la putere, face un an, aia cinstita și competenta ne trezim cu diverse evenimente băiii {scuzați apelativul dar vreau sa fie mai cu patos) ați blocat o tara peste o lună, cînd virusul nu zburda ca astăzi, pe motiv sa puneți sistemul sanitar la punct, sa facă fata pandemiei și cînd apar evenimente o dați pe greaua mostenire cineva mai judeca pe aici? mergeți la vot în continuare, votați competența scuzați ca intervin în discuție eu nemergind sa votez, că n-am pe cine |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De fapt pesedistii se alinta cum ca ar judeca.
Care "blocaj" de peste o luna? Aia care zbiara ca s-a dus dracu' economia refuza sa se uite la cifre de fapt. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Cosstel @ 2 Feb 2021, 09:07) cum dracului se intimplă ca de cînd e dreapta la putere, face un an, aia cinstita și competenta ne trezim cu diverse evenimente Aha, mdeci dreapta este de vina ca tot sistemul este capusat de hoti si da rateuri. Sa le fie rusine astora ca in 30 zile nu au reparat cat au furat altii in 30 de ani. Sa le fie rusine ca nu au reparat peste noapte totul. Huaaa!băiii {scuzați apelativul dar vreau sa fie mai cu patos) ați blocat o tara peste o lună, cînd virusul nu zburda ca astăzi, pe motiv sa puneți sistemul sanitar la punct, sa facă fata pandemiei și cînd apar evenimente o dați pe greaua mostenire cineva mai judeca pe aici? mergeți la vot în continuare, votați competența scuzați ca intervin în discuție eu nemergind sa votez, că n-am pe cine This post has been edited by IRONICK: 2 Feb 2021, 12:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Definește dreapta. Sau stânga, nu contează.
Apoi privește pătura politică și identifică, după realizări, care partid de care parte este. Sau, dacă e prea greu așa, încearcă să faci același lucru cu fiecare politician în parte. Dacă ajungi la ceeași concluzie cu mine, și anume că politica românească n-are culoare, doar miros (și nu de trandafiri, deși de acolo-și trag toți seva), atunci orice împărțeală în tabere e stearpă. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe mine ma intrebi?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Pe oricine pune în discuție dreapta vs. stanga politicii românești.
Încerc să-mi dau seama cum pot unii face diferența. Sau cum nu le miroase, indiferent spre care tabără privesc. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
J de la Joian
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 2 Feb 2021, 12:48) Aha, mdeci dreapta este de vina ca tot sistemul este capusat de hoti si da rateuri. Sa le fie rusine astora ca in 30 zile nu au reparat cat au furat altii in 30 de ani. Sa le fie rusine ca nu au reparat peste noapte totul. Huaaa! Pe langa belele sistemului, care sunt asa cum zici, si m as bucura enorm sa i vad in tepe pe toti, de la Iliescu incoace, problemele ce tin acum de incendii n are treba cu nimeni de a furatului, ca i pnl, psd, cenzurat E un sistem suprasolicitat care trebuia sa fie gestionat cu competenta. Priza tot o priza ramane, indiferent cat cablu ai pune pe ea(ca un odgon nu are cum sa tina loc de fire). Daca intr o sala de ati erau proiectate 6 paturi, poate ca s-au pus 3 prize. Si distanta intre paturi, care asigura o ventilatie suficienta. DAca acum ai pus 12 paturi in acelasi salon, normal ca se dubleaza solicitarea pe priza. Si ce sa vezi, probabil ca astea nu au termostate, sa functioneze alternativ, ca plamanii merg permanent, sau incearca, cel putin. Si daca ai pus 12 paturi, ventilatie cuc, distanta mica intre ele, etc, deci concentratie mare, deci bum cand mosuletul si a scos masca de pe fata, ca l manca barba sau cand a facut aeroterma scart. Acuma trebuie profesionalism, macar dupa Piatra Neamt, sa se trezeasca. Dar ei au uitat masurile 1, 2, 3, o dau continuu cu vechea mostenire..........aglomerarile acestea in camere si prize solicitate ar fi fost oricum, chiar daca era un spital nou. Degeaba i aparati, daca invatau ceva din Piatra NEamt, acum nu trebuia sa fie Bals. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 2 Feb 2021, 13:17) .....aglomerarile acestea in camere si prize solicitate ar fi fost oricum, chiar daca era un spital nou. Degeaba i aparati, daca invatau ceva din Piatra NEamt, acum nu trebuia sa fie Bals. Bine, nici copilu' ala nu "trebuia" sa moara in urma botezului, nu? Ce vocali (nu) erati pe vremea cand era psd-ul la putere... vad ca ipocrizia e mai contagioasa decat covidu'. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bgdrenault |
![]()
|
Stiu si eu daca i chiar asa?
Posibil sa ai dreptate Oricum, din pacate, nu s departe, chiar din pacate....... This post has been edited by bgdrenault: 2 Feb 2021, 13:37 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu aștept cu nerăbdare:
-planul anunțat de domnul Vlad; -spitalele nefăcute de ciuma pesedistă; și mai ales -să văd cu ce personal vor funcționa noile spitale. Cât despre ipocrizie, maho, ești tata și mama ei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Iar e DragoșPrăila în decompensare.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu m-am cam lamurit ca vajnicii nostri politicieni fac doua chestii, alternativ:
- cand sunt la putere, dau vina pe vechea mostenire, oricat de veche ar fi. - cand sunt in opozitie, dau vina pe putere, oricat de noua ar fi. Si treaba asta le ocupa tot pretiosul timp, care e platit destul de bine. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Ei, da, mi-ai zis-o!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Nu tin scorul, ca la "vRoiam".
|
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 2 Feb 2021, 13:17) Pe langa belele sistemului, care sunt asa cum zici, si m as bucura enorm sa i vad in tepe pe toti, de la Iliescu incoace, problemele ce tin acum de incendii n are treba cu nimeni de a furatului, ca i pnl, psd, cenzurat E un sistem suprasolicitat care trebuia sa fie gestionat cu competenta. Priza tot o priza ramane, indiferent cat cablu ai pune pe ea(ca un odgon nu are cum sa tina loc de fire). Daca intr o sala de ati erau proiectate 6 paturi, poate ca s-au pus 3 prize. Si distanta intre paturi, care asigura o ventilatie suficienta. DAca acum ai pus 12 paturi in acelasi salon, normal ca se dubleaza solicitarea pe priza. Si ce sa vezi, probabil ca astea nu au termostate, sa functioneze alternativ, ca plamanii merg permanent, sau incearca, cel putin. Si daca ai pus 12 paturi, ventilatie cuc, distanta mica intre ele, etc, deci concentratie mare, deci bum cand mosuletul si a scos masca de pe fata, ca l manca barba sau cand a facut aeroterma scart. Acuma trebuie profesionalism, macar dupa Piatra Neamt, sa se trezeasca. Dar ei au uitat masurile 1, 2, 3, o dau continuu cu vechea mostenire..........aglomerarile acestea in camere si prize solicitate ar fi fost oricum, chiar daca era un spital nou. Degeaba i aparati, daca invatau ceva din Piatra NEamt, acum nu trebuia sa fie Bals. Suntem intr-un stat democrat, nu putem sa ii bagam la puscarie ca vrem noi si ne bucuram noi. Nu se judeca lumea la televizor. Nici Ceausescu nu trebuia asa, pentru asta, indiferent ce a facut. In rest, ne pricepem la toate. Prize, ventilatoare etc ... Ce sa 'invete' cand in spitale sunt aceeasi manageri si angajati? Te auzi cum vorbesti? <span class='edit'>2 Feb 2021, 16:18:</span> Firma cu care Streinu-Cercel a încheiat pentru Spitalul Balș două contracte pentru stingerea incendiilor nu are autorizație Vlad este de vina. Clar. This post has been edited by IRONICK: 2 Feb 2021, 16:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 2 Feb 2021, 16:05) <span class='edit'>2 Feb 2021, 16:18:</span> Firma cu care Streinu-Cercel a încheiat pentru Spitalul Balș două contracte pentru stingerea incendiilor nu are autorizație Avea zero angajati, iar patronul sustine ca avea acolo 2 oameni, 24/24. Hartia suporta orice. Rezultatele zic altceva. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Pai normal ca e
Prietenul lui, Tataru , i a lasat un plan de masuri in urma incendiului, pe care dl Voiculescu zicea ca l va citi marti, adica azi. Erau masuri care poate contau si pe care, multe dintre ele, era usor sa le pui in practica De data asta, nu cred ca e de vina sistemul, repet, la tepe cu ei, cu judecata, cum spui, dar dreapta si nu facuta selectiv Aici e o cauza a unei supraincarcari a unui sistem facut sa meraga ptr 10 paturi si folosit pentru 20(nu cred ca un spital cat de modern si de nou va fi el, va fi calculat pentru o pandemie, ca atunci ar trebui facut tot numai ATI) Adica sa incarci 800 de kg intr un logan, sa nu mai faci doua drumuri. Din pacate , numarul mare de imbolnaviri te a facut sa incarci totul deodata Ori aici trebuia solutia...stiu si eu, alte alimentari , din surse exterioare, cu cabluri separate, or fi solutii, sunt specilisti, ventilatie automata a camerelor, etc Ca bolnavii aceoa nu au murit ca nu sunt medicamente, doctori, paturi, lenjerii curate sau mancare de regim, au murit arsi. Pentru celelate situatii enumerate, normal, sunt vinovati cei care 30 de ani au rupt cu furturile, probabil, psd e in frunte, cu anii de la guvernare, numai ca ceilalti care au venit, nu au construit, ci doar au facut "curatenie", adica ce a mai ramas, au pus si ei la gurita lor si a urmasilor lor. Si prietenii tai useristi, nu s departe, sunt doar puisori deocamdata, sa ti aduci la ministerul sanatatii o teoloaga in limbi engleze, ........e clar..pai secretarul de stat trebuie sa fie un profesionist, sa te indrume pe tine, mare economist, care te dai mare ministru al sanatatii. sau sa urli peste tot de pensii speciale si sa ti aduci secrtetar de stat o "pensionata" de la 42 de ani cu 13000 pensie, ca sa ce..........sa platesti datorii, sau era superprofesionista? Aceeasi marie, cu o palarie , mai mica deocamdata, ce i drept Acum na, sa fim atenti, urmeaza masurile 1, 2, 3 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 2 Feb 2021, 16:40) Aici e o cauza a unei supraincarcari a unui sistem facut sa meraga ptr 10 paturi si folosit pentru 20(nu cred ca un spital cat de modern si de nou va fi el, va fi calculat pentru o pandemie, ca atunci ar trebui facut tot numai AT Ori aici trebuia solutia...stiu si eu, alte alimentari , din surse exterioare, cu cabluri separate, or fi solutii, sunt specilisti, ventilatie automata a camerelor, etc Ca bolnavii aceoa nu au murit ca nu sunt medicamente, doctori, paturi, lenjerii curate sau mancare de regim, au murit arsi. Aceeasi marie, cu o palarie , mai mica deocamdata, ce i drept Acum na, sa fim atenti, urmeaza masurile 1, 2, 3 tot insisti ca erau prea multi pacienti in saloane si din cauza asta a fost declansat incendiul.....incendiul a fost declansat pentru ca a fost frig in saloane de au trebuit oamenii sa se incalzeasca cumva.. si asta intr-un spital care de toate se poate plange, numai de lipsa banilor nu.... daca problema nu a fost lipsa banilor, problema e la management....... si daca analizam managementul, da nasol, ca de, lovim in dom senator si fost consilier de ministru al sanatatii in ultimii ani..... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Sigur, Ironice, tu ce ai sa spui?
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/san...onomist-1444407 Ironice, asta i Romania din pacate Vorba lui Dinescu, si pentru tine 2 Feb 2021, 19:00: QUOTE(kato @ 2 Feb 2021, 18:54) pentru ca a fost frig in saloane de au trebuit oamenii sa se incalzeasca cumva.. Sigur? Ai vazut tu un raport preliminar in legatura cu cercetarea la fata locului? S a gasit vreo aeroterma arsa? vreun calorifer? O, si daca spui de caldura, vezi ca spitalul era conectat la sistemul centralizat de incalzire.......Firea? Nicusor? Care pe care? Evident ca Firea This post has been edited by bgdrenault: 2 Feb 2021, 19:00 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Banene, ca va vad c-o tot tineti ca era frig in saloane. Mediu supra-saturat de oxigen, trebuie aerisit, adica deschis fereastra. Adica, iarna fiind, daca deschizi fereastra, iese cald, intra rece. Plm, si daca erau rosii caloriferele alea, cu geamu' deschis tot frig era, anplm. Logic, clar?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:42 |