Antigel = Cantitatea initala + 1.5 l apa distilata
![]() ![]() ![]() |
Antigel = Cantitatea initala + 1.5 l apa distilata
bakunin9 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca mai ai loc .. si zici ca ai bagat numai 1,5 L de apa .. atunci mai baga 1L antigel si stai linistit
![]() Sau ... poti folosi un furtun sa mai scoti din amestec si apoi sa completezi cu 1,5L de antigel .... dar nu cred ca e necesar. |
--------------------
.
.
.
|
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ar cam trebui sa completez pentru ca nivelul mi-e cam pe la minim se pare ca e penurie de Glaceol RX D... Ati incercat vre-un alt antigel ? Merge amestecat cu Glaceol-ul ?
Nu se pune problema de pus apa distilata acum iarna... |
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
glaceol am vazut la magazine de piese de schimb dar in service am vazut ca puneau la DSN si ARAL - cica ar fi compatibil
|
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
bcata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie cand mi-au schimbat radiatorul mai demult mi-au pus Valvoline (parca), oricum era unu portocaliu. Acum cand a fost nevoie sa mai completez (calorifer fisurat probabil), am cumparat ARAL (tot portocaliu) si merge bine. Antigelul initial era verde... Din cate am inteles nu e bine sa combini doua de culori diferite..
|
-------------------- .: Catalin :.
|
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://etudiant.univ-mlv.fr/~lgaillar/prec...onstructeur.htm
Aici gasiti, in franceza, nishte date despre Glaceol-ul RX D Nu prea se poate amesteca cu _orice_ alte antigel-uri. Tot acolo scrie cat/ si in ce proportii se dilueaza pentru diferite nivele de protectie la frig. |
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
spooky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 February 03 From: Bucuresti ![]() |
are ceva daca am umplut rezervorul cu antigel? e peste linia de max. ..
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
- B-43-PHP
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Se creează cică presiune mai mare când apa e foarte fierbinte! Asta știu dar nu sunt 100% sigur!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
spooky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 February 03 From: Bucuresti ![]() |
cum as putea scadea nivelul antigelului?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
- B-43-PHP
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
scoti un pic cu un furtun!
![]() oricum mie cand mi-au completat la com nico mi-au pus fix la maxim si cand se incalzeste motorul trece un pic de maxim, dar nu e nici o problema. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sau cu o siringa
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:25 |