cutia de viteze?, cand schimb vitezele se aude...
![]() ![]() ![]() |
cutia de viteze?, cand schimb vitezele se aude...
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Cati km are?
Nivelul de ulei in CV l-ai verificat? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
urca pe rampa masina si vezi timoneria..s-ar putea sa fie doar atat si scapi usor..sau cablu de ambreaj sa fie bine reglat..poate nu decupleaza de tot..verifica astea doua chestii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
45 000,dar cred ca a fost mesterit...
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
uleiul este la nivelul normal,problema e ca nus' cati km are e cand a fost schimbat,maine vreau sa-i fac schimbul,cam la ce pret sa ma astept daca ma duc la un mecanic oarecare si-mi schimba uleiul si pivotii? sa nu ma pacalesc...pls help!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Inainte sa ca rulmentul de presiune la vechea dacie tot asa zcotea un zgomot cand schimbam vitezele, eu zic sa te duci undeva la un service.
Numa' bine. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Si eu cred ca e de la rulmentul de presiune, ( sau de la placa de presiune ).
Gandestete ca se aude "cand schimb vitezele in perioada de timp cand bag in urmatoarea viteza,...", adica atunci cand stai cu ambreiajul "apasat". Ai auzit cumva zgomot daca lasi cutia pe liber ( adica scoti din viteza si apoi iei piciorul de pe ambreiaj si lasi masina sa mearga din inertie in continuare ) ? Ca abia atunci ( adica fara sa "functioneze" ambreiajul ) poti spune ca tot zgomotul este din cutie. De la cutie sunt alte probleme cu alte simptome. Cand nu intra bine in viteze dar intra bine ( usor, fara zgomot ) in R , inseamna ca debreierea se face debreierea bine, deci nu este din dereglajul sau defectul ambreiajului ci este de la sincroanele cutiei. Cand sunt probleme cu uleiul din cutie ( lipseste sau e nivelul foarte mic ), intai se aud caraieli cand schimbi ( si intra mai greu in viteze ) din cauza ca nu functioneaza bine sincroanele, si abia dupa ce nu bagi in seama si nu remediezi un timp acest lucru apare si un harait al rulmentilor axului principal si secundar, satelitilor, etc, ajungand pana la blocarea cutiei. This post has been edited by GABY IS BACK !: 18 Jan 2006, 16:17 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu e normal sa caraie , iar de kilometraj depinde de cel de la care ai cumparat . DSN-ul meu e tot din august 2001 si are doar 33.000 de km .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:36 |