incredere?!, baietas de cartier...
![]() ![]() ![]() |
incredere?!, baietas de cartier...
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mariane, inseamna ca nu esti asa ocupat cum spuneai cindva.
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata, nu lasam masina pe mana unui necunoscut, nici daca-mi aducea alta mai buna!!!
Nairam, baga tata oja, oje, sau aurolac! Zici ca-ti lua 30 de min. vopsitul? Se ia trusa nevestei? Pai bine mai fratele meu! Tu vrei sa ne certi pe toti cu fetele? Pai poate ca fetele noastre e fete bune, e fine, e responsabile! (Au gatuu'!) Mai e unele, de zici ca e fetele tale, e finute, nu scuipa seminte, ce sa mai, e fete de fete!!! Si fetele care e fete de fete, stiii tu, e fete tata..... Soarele ma-sii!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Bursu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
eu niciodata nu las masina mea pe mana altuia indiferend ce reprezentanta Maybach o fi.stau acolo langa ei pana imi rezolva pb.Asa am stat si la sch distributiei,si la tinichigerie cand am lovit-o....deci trust none.
|
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
marian, crezi ca 'nea gigi' nu poate face si el rost de oja sa-ti marcheze rebuturile pe care ti le pune in locul pieselor sustrase ? oho, sa fii tu sanatos!
![]() ideea de baza e sa nu lasi masina din ochi, ca romanul e nascut cu mana in buzunarul altora, din pacate... Eu unul nu am incredere in astia deloc si incerc sa evit service-urile cat de mult. e practic o loterie: ori iti schimba piese bune cu rebuturi, ori fac munca de pomana, ori iti gasesc probleme inexistente pentru a mai scoate un ban. eu am masina din vara trecuta si am avut ceva problemute pe la ea (nu mari, ce-i drept), dar am preferat sa pun mana pe carte, sa intreb si sa citesc pe forum si sa rezolv singur. In tot timpul asta n-a pupat un minut de service. E adevarat ca mai dai si in bara, dar inveti din greseli si pana la urma iese. Acu mi-a murit capacul pompei de apa si sa mor eu daca nu o merg o luna cu maxi-taxi pana vine o zi mai calda cand o sa ma apuc de reparat singur. Asta pentru ca e clar ca daca o duc la un "mester", o sa il apuce creativitatea si o sa-si bage nasul prin carburator, avans, etc. Tot asa, umblu cu o crapatura in parbriz de jumate de an pentru ca sunt sigur ca daca ma duc la un atelier sa-mi puna altul, adio etanseitate la chedere (si stim cu totii ce probleme are Nova la capitolul asta). asa ca invatati sa faceti singuri ce se poate, iar cand trebuie dusa la service, ochii si masina ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
deci nu ma pot aptine , tre sa intreb si io
si findca e topicu asta aici si e pe acelasi subiec am sa va povestesc aici Acum vreo cateva zile ma duc la magazin sa iau cele trebuincioasa casei si findca imi aduc aminte ca trrebuie si hartie igienica cer si din asta Si domnisoara ma intreaba de care vreau , eu o intreb de care are Imi arata doua suluri identice abmandoua roz si-mi spune ca unu e 3mii altu 5 Acum tre sa va spun ca scena asta a durat ceva , si cum io am si paru lung si domnisoara avea gura cam mare am atras atentia oamenilor din magazin , si in siotuatia asta am zis si io repede p- ala fara ca sa arat prea clar catre care Primesc io ce aveam de luat si constat ca mi la dat pe ala de 5 cu toate ac alea atratau amandoua lafel Acum va intreb si io pe voi ca doar d-asta am cont aici si sunteti prieteni mei Credeti ca am facut bine? Ca io hartia nu o mai duc inapoi sa o schimb da asa pt linistea mea sufleteasca !@ |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Iti dau un sfat: faci cum crezi!
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sulul de 0,5 ROM e de marca, cel de 0,3 e no name.
Ai facut o afacere buna, ai cumparat o marfa adevarata... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ala de 0.3 n-avea timbru...
Hai sa nu stricam topicul omului, cu toate ca sunt vreo trei care sunt legate de aceeasi problema. eudin_umarian : poate ar fi bine sa rogi un moderator sa ti - l uneasca cu cele de la Probleme tehnice DSN. Sa stie omul inainte de a - ti da un sfat toate aspectele problemei tale. Parerea mea. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(clr @ 24 Jan 2006, 16:04) Ala de 0.3 n-avea timbru... Hai sa nu stricam topicul omului, cu toate ca sunt vreo trei care sunt legate de aceeasi problema. eudin_umarian : poate ar fi bine sa rogi un moderator sa ti - l uneasca cu cele de la Probleme tehnice DSN. Sa stie omul inainte de a - ti da un sfat toate aspectele problemei tale. Parerea mea. ![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am patit asa cu unul mare vopsitor. vroiam sa imi vopsesc barile la culoare. si asta avand o datorie fata de cineva cunoscut de mine zice ca mi le face el. eu aveam materialele mele dar nu mai erau bune asa ca ii zic ca vin luni cu ale mele din nou. asta nu ca nu are rost ca are el materiale. zic cat face? asta nimic domle. eu zic ok hai ca atunci vin ca oricum luni veneam cu ale mele deci era doar pb de timp. ajuns acolo asta cu bautura in nas, cu inca un coleg de-al lui mare atelier ce bun el etc. cand sa las masina imi zice lasa si niste bani. pt ce zic eu? pt materiale. pai nu a fost vb ca nu iei bani ? ca am zis ca daca e cu bani vin cu ale mele. nu domle fac cam un milion materialele. pt 2 bari!! manopera e gratis. cand am auzit mi-am luat cheile si am plecat val vartej. eu nu am incredere in meseriasii astia de cartier nici cat negrul sub unghie. sunt toti niste panarame niste oameni care fac carpeli pe bani multi. sub orice aspect nu merita sa mergeti la din astia. pe urma o sa regretati inzecit.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Foarte adevarat Gabone,dar daca suntem mai afoni sau mai atehnici ce
facem?Daca nu avem uneltele necesare?Ne facem fiecare atelier de reparatii in fata blocului?Si cand dam chix fuga la'meseriasi'? Spune-ti dvs. solutia si eu o sa ma conformez ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit prostii de genul schimbat piese cu piese varza in service autorizat, si seful service-ului mai era si prieten cu tata... asa ca nu va bazati pe asta....
Mecanicii is o specie tare ciudata (sper sa nu se simta nimeni de aici de pe forum jignit... nu asta este intentia mea) By the way, feriti-va de AutoCenter-ul de langa Calea Mosilor!!! |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ MAS nu doar mecanicii,orice 'meserias'[instalator,zugrav,etc].
Daca nu te pricepi cat de cat e vai de buzunaru' tau ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:03 |