Va cadea vreun cap ?, (politica mai mult decat statistica)
![]() ![]() ![]() |
Va cadea vreun cap ?, (politica mai mult decat statistica)
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
NU!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ARO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 January 06 ![]() |
Nastase&DIP sunt cei mai vulnerabili si ... la indemana
pana si partidul lor (adica Geoana) si-i doresc out din pacate capetele lor nu vor rezolva de nici o culoare problema coruptiei generalizate |
--------------------
ARO
244
- B 74 BEE
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
era sa zic eu ce cap va cadea.....
Nu fiti copii.... nu se va intimpla nimic....... vremea trece repede si vine integrarea. Lumea va uita rapid si oricum nu este bine sa te pui rau cu PSD-ul ca nu se stie ce va fi la urmatoarele alegeri. Dormiti linistiti. PNA-ul vegheaza! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
NOPE. O sa-i ancheteze fix un an si dupa aia o sa-i lase balta si gata.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Never!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
TDK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- XX xx XXX
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Sigur si .. din pacate .. NU !!!
Ca doar , deh.. e Romanica.. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
DA! VREAU !
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
NU! Nu mai beti apa de ploaie. Nu va cadea nici un cap! Numai ala de zicea Costi (si ala cade de la bautura)
![]() Cate capete "mari" au cazut pana acum, indiferent de regim? Habar nu avem noi de ce marlanii teribile fac imbuibatii aia la nivel inalt! Suntem prea mici si din pacate eu nu vad o solutie plauzibila. Mai aresteaza cate un limbric sa ne dea cu praf in ochi. Tocmai mi-am adus aminte. Carmen Paunescu va spune ceva? A omorat oameni si i-au dat doi ani cu suspendare!!! Voua tot asa v-ar fi dat? Pai in cazul asta voi vreti sa faca Nastase parnaie? ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma da pesimisti mai sunteti ... Da nici cu mine nu imi este rusine .... si eu am votat tot NU....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
NU...ca astia atata timp cat sunt parlamentari au imunitate...o sa ramana ca Iliescu din politica intra direct in mormant.
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa discutam la Cafenea subiectul, ca ashu e nerabdator sa presteze, acu afland si el saracul de circoteca cu pricina
Deci, parerea mea despre problema: ALBALUX, PERLAN, BONUX, CURAT, USCAT A! si: "AQUAFRSH in trei culori protejeaza de trei ori" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ok, scuze, nu vazusem topicul asta. Deci bun, nimeni nu e increzator in faptul ca vor pati ceva. Pai si atunci de ce s-au autosuspendat? Ca daca tot nu le facea nimeni nimic, puteau sa ramana acolo unde sunt mult si bine. Despre magariile lor s-a tot scris de-a lungul anilor, si asta nu i-a facut pana acuma sa ia vreo atitudine. Deci, ce s-a schimbat acuma?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost autosuspendati de catre...cum era vorba aia?...o mana criminala care le-a dat un picior in cenzuratoaie..
This post has been edited by Ake: 21 Jan 2006, 17:41 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(costi @ 20 Jan 2006, 20:25) ![]() ![]() Eu zic ca ceva-ceva se va intimpla cu baietii. Mi se pare mie poate, dar sunt lucrati chiar de oamenii PSD-ului, aia de pe la servicii cum zice Bombonel, acompaniati de oamneni din partid. Batalia e mare...baronii isi scot ochii, mamaliga aia cu grupul lui X, al lui Y..Z, de la congres, acum trebuie sa explodeze. O fi razbunarea lui nea Nelu? Hmmm...vom trai si vom vedea, dar tare mi-e teama ca urmeaza si Geoana. Ca si el cistigase intr-un an citeva sute de mii de euroi, chipurile ca a" mincat salam cu soia in State". Parerea mea este ca tot ce se intimpla acum, este o actiune de compromitere politica a celor 2. Cine are interes? Basescu? Nicidecum, vorba aia " Adriane nici nu stii, cit de mic incepi sa fii" This post has been edited by bomicabomic: 21 Jan 2006, 18:20 |
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bomica, da lu Copos ce-i veni? Mi se pare ciudat ca i-a apucat asa deodata pe toti.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe Copos l-au luat sa-l caute de vanzarea catre Loteria Nationala a 30 de spatii supraevaluate. Cumparate bineinteles fara licitatie.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ashule, sincer nu stiu...adica la fel ca tine nu prea sunt la curent nici la Copos, nici la Bombonel sau DIP.
Deh, am imbatrinit, mi-am ajuns scopurile si nu ma mai intereseaza nimic. ![]() Dar stii cum e la noi, in justitie..."un dosar deschis, merge intotdeauna acompaniat de altele". Altfel, nu se poate.Un kkt amestecat, din care lumea nu intelege nimic. Atit le e frica procurorilor sa dea in unii mari, ca intotdeauna trebuie sa-i combine. Codrin, daca la Copos asa stau lucrurile, pai scuze, dar ce treaba are vinzatorul? Intii treabuia sa-i ia la cercetari pe Directorii Loteriei, sa vada de ce au dat banii aia, care a fost rationamentul lor, etc...Si daca se ajungea la Copos, ca le-a dat spaga si altele...de acord sa-l faca praf. Daca nu...nu. Asa, avem parte iar de un dosar, de publicitate....pierdut din start, la fel ca la Patriciu. LE : Din cite am inteles , dosarul lu Copos este pentru fapte petrecute in 94-2000. Pai acum nene, acum...? This post has been edited by bomicabomic: 21 Jan 2006, 18:46 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dosarul e pentru vanzarea spatiilor din 2004, pentru taxele catre stat de 1.5 milioane oiro. Ca fapt divers, tragerile Loto se dau la A1 acum, Nicolau de la TVR e membru PC, sef pe Bucuresti parca, iar directorul Loteriei ar fi si el tot PC-ist.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Ciudatenia cea mare e legata de disparitia raportului din 1999 de la Oficiul pentru Spalarea Banilor legat de afacerea "Matusa Tamara". Nimeni nu stie cine l-a luat si cum e disparut... si se pare ca nu e un caz izolat. In prima zi de mandat, Bombo a pus la conducerea Oficiului omul sau de incredere pentru ca, mai apoi, tot el sa ceara la sfarsitul mandatului certificat de buna-purtare.. funny... ![]() http://www.hotnews.ro/articol_41122-Nastas...rii-Banilor.htm |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma... oricum am lua-o este totusi un inceput...
Eu unul nu ma asteptam sa se autosuspende Nastase, credeam ca va tine cu dintii de post... cum spunea un co-forumist, poate a fost ajutat cu un vant binevoitor de la spate, pe scari... Curios e acum cum va pleca de la sefia Camerei... tot demisie de ochii soacrei sau isi pune superglue pe scaun? Interesant insasi ce se intampla cu PSD in ansamblu, ce cutremure, sapari pe la spate si bombardamente trebuie sa fie in intalnirile lor... Cat despre Copos, nu cred ca se va inainta prea mult...pana una alta, e de partea celor cu painea si cutitul... ![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Fiti seriosi, ce sa-i faca lui Copos? Sa-i ia caii de la bicicleta? Pentru ce? Ca a vindut niste spatii Loteriei. Ca aia cu Antena 1 e frectie.
Mai oameni buni, daca reprezentantul cumparatorului, adica de Cristea ala, nu se pomeneste nimic. Doar ca ar fi prieten cu Copos....e fix, joc de glezne. Cind faci o asemenea afacere, Cristea ala, ca Director, ar fi trebuit sa fie banuit ca a luat foloase necuvenite (spaga), pentru a fi de acord cu preturile alea. Dar cind ala, e banuit de abuz in serviciu.... Ce dreac "frate-frate da brinza-i pe bani". Si din ce scrie presa, ceva nu se pupa. EVZ zice ca tranzactiile au avut loc prin persoane fizice, da banii au fost luati de ANA Electronic si ca ar fi evaziune, iar prin ZIUA, e vorba de tranzactii prin firme intermediare, care ar fi administrate de oameni de-ai lui Copos. Cel putin, din ce scrie in EVZ, mi se pare gainarie...pe bune. Si la cit de versat e Copos in afaceri, nu facea el asta, chiar si pentru 1 mil de coco. Genul asta de afacere, il fac numai fraierii. |
--------------------
x
x
- x
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Simplificand un pic; sa nu uitam ca pana la urma e vorba de politica aici a(zic eu...) si apoi se pune problema acoperirii/vulnerabilitatii afacerilor veroase.
In fond, presupun ca sunt de parerea majoritatii cand spun ca scandalurile acestea au ca punct de plecare comanda politica, si nu rautatea ( in sensul bun) a justitiei, care a demarat de una singura cruciada impotriva hotilor. La cate afaceri efectiv nesimtite, care se vedeau din avion ca fiind patate, nu am asistat in ultimii ani? EI si, s-a sesizat cineva? A latrat presa si gata... Acum, se pare ca interesele politice atata (deocamdata) spiritele, atat de la PSD, cat si de la putere... So pa ei, Gicule, da-i la gioale acu' cat e jos... ![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(ATM @ 21 Jan 2006, 22:34) si nu rautatea ( in sensul bun) a justitiei, care a demarat de una singura cruciada impotriva hotilor. Unde? In Romania? Scuze, abia acum am vazut ca ai zis "impotriva hotilor". Aici e corect. Hot=ala care fura o gaina, un portofel. Bre faceti si voi distinctia intre a veni in politica dupa 15 ani de afaceri, cazul Copos. Si a face afaceri si averi, dupa ce ai fost ministru, cazul DIP sau a face numai politica dar si averi babane, cazul Nastase. Voi chiar credeti ca COPOS a intrat in politica ca sa scape basma curata pentru o afacere cu Loteria? Sau cum zicea boul ala de Cosmin Gusa, domnule nu-i normal ca unuia ca Copos sa-i creasca averea in timpul mandatului de vice-premier. Pai de ce sa nu-i creasca? Adica, gata, am intrat in politica vind tot si traiesc numai din politica si cind vad ca nu mai merge treaba... constat ca am fost fiul ploii. Berlusconi nu face afaceri? Si citi altii... Miine poimiine, zic astia ca Vodafone a dat 28 mil de euro pe actiunile lu Copos la Connex pentru ca era vicepremier, ca altfel ele faceau 28 mil ROL. La fel n-am inteles tam-tam-ul cu actiunea lui Tariceanu. 10.000 euro. Asa si? Daca actiunea aia ii dadea drept de veto lu Tariceanu? Era valoroasa. Si STATUL a avut cite o actiune de control la unele societati si a luat bani frumosi. Dar deh, e statul, numai el poate face astfel de tranzactii. This post has been edited by bomicabomic: 21 Jan 2006, 23:09 |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ATM @ 21 Jan 2006, 22:34) Pina acum asa a fost dar Copos poate fi un test. Sa vedem ce se intimpla. Daca nici cu asta care numai tepe a dat, nu iese nimic, chiar ca ne putem lua adio. Bomica, Cristea ala nu-i doar pus de PC dar este si nasul de cununie al lui Copos ![]() Daca n-a avut omu' matusa a aranjat cu nasu' This post has been edited by costi: 21 Jan 2006, 22:58 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Costi la cit de zgircit e Copos, ii da capu'.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:19 |