cutie de viteze sport pe dsn, exista asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
cutie de viteze sport pe dsn, exista asa ceva?
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
bine bre cum spuneti voi.puneti-va la carute(dsn) roti pe 22 si 445 la latime ca sigur nu o sa pateasca nimic.dar defapt cate bordeie atatea obiceie.numa bine
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
- CT 05 ZMA
1992 x-team racing club member
|
|
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
Treaba se poate rezolva f. simplu pentru cei care nu au suficient demaraj ( scirt )
la slz, se inlocuieste grupul conic cu unul mai scurt de pe la alt Reno, unul montat pe un gmp de 1.1 sau 1.2, sint foarte multe care se potrivesc intre ele , viteza maxima va fi ceva mai mica, dar pentru cine vrea liniute asta e solutia. |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
sylver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 February 06 From: craiova ![]() |
QUOTE(Maff_77 @ 24 Jan 2006, 18:40) dar daca pui roti pe 14 la dsn faci varza toata suspensia si nici loc nu are la dsn macar la slz incape lejer 165/65/14.la slz nu se intamla asa ceva. sincer si eu am de juma de an roti pe 14/185/60 fatza si 55 spate si nu am probeleme cu nici o suspensie articulatie sau planetare..recunosc sunt mai grele si pleaca cu un scart cam lung da merg. Acum vreu sami pun totusi de 175/60/14 pe fatza si sa las pe spate 185/60/14, oricum incap perfect si din cate imi amintesc caroseria SN e destul de asemanatoare cu cea de SLZ |
--------------------
Dacia
Super Nova
- Dj-20-SLV Watch out INSANERACER in traffic
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
La SLZ ambreiajul este pe cablu, la DNS este hidraulic, foloseste lichidul de frana, comun cu circuitul de franare.
This post has been edited by thunder: 16 Jun 2006, 17:23 |
--------------------
Opel
Astra H
- B-50-WSE
2006 Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:39 |