Inca un accident, ... sa ma "laud" si eu, nu tot altii
![]() ![]() ![]() |
Inca un accident, ... sa ma "laud" si eu, nu tot altii
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(alphred @ 21 Jan 2006, 16:01) Loganul s-a comportat bine chiar foarte bine, la o asemenea viteza si la o lovitura din stanga. ....... avarii: aripa stanga fata locul in care a intrat passatul in mine, ...... geanta deformata serios, roata rupta de peste tot dar a ramas sub masina ...... Mie personal faptul ca s-a "rupt roata de peste tot" nu imi pare asa de "bine, chiar foarte bine" intrucat la impactul lateral descris, nu a existat o forta asa de mare, viteza relativa a passatului nefiind atat de mare ( doua masini merg in paralel, una trage dreapta si intra in cealalta, se rupe roata.....imi pare ca s-a rupt prea usor. daca mergeau pe directii perpendiculare, poate intelegeam... ) Nu critic Loganu, bine ca s-a terminat asa, dar pe mine chestia cu "ruptul" rotii ma pune pe ganduri. LE: Adica, mi se pare anormal sa cedeze roata asa chiar si la o dacie 1300, din un asemenea impact, asta daca nu ar fi lonjeroanele, basculele, pivotii sau fuzeta de calitate foarte proasta sau duse ( uzate, ruginite, subrezite etc ). This post has been edited by GABY IS BACK !: 24 Jan 2006, 14:11 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Danielle chiar am spus ceea ce credeam, nu m-am gandit ca ai aspiratii (am vazut ca ai postat pe infamul meu topic de ieri, dar nu trebuie sa te consideri subiectul afirmatiilor mele de acolo). Motivez ceea ce am spus pt ca incurajez existenta /activitatea pe forum a doamnelor/domnisoarelor,... ca de testosteronici nu ducem lipsa
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:17 |