DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inca un accident, ... sa ma "laud" si eu, nu tot altii

kum
post 24 Jan 2006, 12:51
Post #31

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(Danielle @ 24 Jan 2006, 09:52)
Nu stiu de ce (inca) mai pot posta (pe forum) dar nici nu-mi pun intrebarea  biggrin.gif .
*

Bine faci !

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GABY IS BACK !
post 24 Jan 2006, 13:59
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: bucuresti - 4

QUOTE(alphred @ 21 Jan 2006, 16:01)
Loganul s-a comportat bine chiar foarte bine, la o asemenea viteza si la o lovitura din stanga. .......
avarii: aripa stanga fata locul in care a intrat passatul in mine, ...... geanta deformata serios, roata rupta de peste tot dar a ramas sub masina ......
*

Mie personal faptul ca s-a "rupt roata de peste tot" nu imi pare asa de "bine, chiar foarte bine" intrucat la impactul lateral descris, nu a existat o forta asa de mare, viteza relativa a passatului nefiind atat de mare ( doua masini merg in paralel, una trage dreapta si intra in cealalta, se rupe roata.....imi pare ca s-a rupt prea usor. daca mergeau pe directii perpendiculare, poate intelegeam... )
Nu critic Loganu, bine ca s-a terminat asa, dar pe mine chestia cu "ruptul" rotii ma pune pe ganduri.

LE:
Adica, mi se pare anormal sa cedeze roata asa chiar si la o dacie 1300, din un asemenea impact, asta daca nu ar fi lonjeroanele, basculele, pivotii sau fuzeta de calitate foarte proasta sau duse ( uzate, ruginite, subrezite etc ).

This post has been edited by GABY IS BACK !: 24 Jan 2006, 14:11

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
george_slz
post 24 Jan 2006, 14:56
Post #33

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI S6

Danielle chiar am spus ceea ce credeam, nu m-am gandit ca ai aspiratii (am vazut ca ai postat pe infamul meu topic de ieri, dar nu trebuie sa te consideri subiectul afirmatiilor mele de acolo). Motivez ceea ce am spus pt ca incurajez existenta /activitatea pe forum a doamnelor/domnisoarelor,... ca de testosteronici nu ducem lipsa smile.gif .

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:17
Forum Renault