Care mi-a ciordit numele?
![]() ![]() ![]() |
Care mi-a ciordit numele?
Ciombe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
tare rau de tot faza!eu ti-am furat id-u!
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ba eu
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ciombe....nu crede orice user care iti zice ca el ti-a furat ID-ul. Eu ti l-am luat. Normal, exista posibilitatea de a intra in posesia lui, dar nu asa simplu. Vorbim pe PM detalii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu ti-l dau mai ieftin ca driverx. Vrei ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-l crede pe driverx, ca minte. L-am ciordit eu de la el intre timp, cand nu era atent.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Mai, oameni buni !! Visati carabusi !!
Ciombe@yahoo.com este la mine, inchis intr-un seif si pazit de 2 caini turbati. Si pe deasupra nici nu vreau sa il dau/vand !!! Comenteeeeeeeezi ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Pana la urma la cine se afla, ca zapaciti omul de tot!! ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ahem, Ciombe eu sint unul dintre administratorii de la yahoo! Astept ofertele pe PM
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
voi nu vedeti ca omu' vrea Ciombe@ZAHOO.com
![]() ![]() This post has been edited by logic: 22 Jan 2006, 01:51 |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
Ciombe, stai linistit; daca aveai adresa de e-mail ciombe@zahoo.com, automat ai adresa pe Z!messenger tot ciombe;
De fapt nu ti-a furat nimeni adresa ci vroiai sa ti-o furi singur! Deci daca vrei razbunare, ia-l pe ciombe la omor! |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
La mine a fost mai simplu cu "Obscuru" ... nu e prea cautat
![]() Si in plus ... de siguranta ... l-am luat in toate formele disponibile: obscuru, obscurul, obscuruletzul @yahoo.com (toate sunt ale mele) ... etc ... ca sa fiu sigur ![]() This post has been edited by Obscuru: 22 Jan 2006, 08:20 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca numele tau e luat de nea asta:
http://it.encarta.msn.com/encyclopedia_761...e;¯se.html da-i un mail, poate rezolvati ceva |
-------------------- |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Tare faza... Ciombe, daca-l prinzi, ia-l nitel de gat si scutura-l, sa se invete minte... |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
oare sa nu fi scris postul 12?
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu zic sa ii aplici un tratament cu ciombeletul!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smiley @ 22 Jan 2006, 08:25) cred ca numele tau e luat de nea asta: http://it.encarta.msn.com/encyclopedia_761...e;¯se.html da-i un mail, poate rezolvati ceva Ciombe, Moïse (Musumba 1919 - Algeri 1969), uomo politico congolese, presidente dello stato secessionista del Katanga dal 1960 al 1963 e primo ministro... ![]() ![]() a nostru e nepot'su, uite: Ciombe, Letto (Katanga 1976 - Arad ....), forumisto daciaclubistico, oltcitisto inveterato, nipote del presidente Moïse Ciombe , inventatore del'arme di distruzione in mase ciombeleto , autista pericoloso e vorace ... ![]() ![]() This post has been edited by Ake: 22 Jan 2006, 12:34 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
spune-le tu Ciombe astora care iti tot dau indicatii si nu iti inteleg necazul , ca tu de fapt vrei "cont de net"
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Faceti misto.. da io nu fac! Ma refeream ca atat adresa de mail (ciombe@yahoo.com) cat si Yhoo-ID (Ciombe) sunt unavailabe!!! ![]() Din pacate nu stiu din ce motive nu imi functioneaza messengeru ca sa dau de ala cu numele de Ciombe. ![]() Adica am instalat de pe yahoo messengeru si cand dau click pe el, se deschide si se inchide singur imediat ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@Ciombe
de fapt tu nu mai ai messenger si mail?! ti-a schimbat cineva passu'?! sau yahoo a considerat ca folosesti doar messengeru' si t-a ras contul...neah' ![]() da detalii pe PM si se rezolva... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 22 Jan 2006, 13:40) ![]() Faceti misto.. da io nu fac! Ma refeream ca atat adresa de mail (ciombe@yahoo.com) cat si Yhoo-ID (Ciombe) sunt unavailabe!!! ![]() Din pacate nu stiu din ce motive nu imi functioneaza messengeru ca sa dau de ala cu numele de Ciombe. ![]() Adica am instalat de pe yahoo messengeru si cand dau click pe el, se deschide si se inchide singur imediat ![]() Daca chiar nu faci misto, afla ca eu am dat de-a lungul timpului peste vro 3 indivizi porecliti Ciombe, in Romania o fi cu sutele ![]() ![]() Resemneaza-te, THERE IS MORE OF YOU ![]() This post has been edited by argon: 22 Jan 2006, 14:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
iti pot recupera eu id-ul ^^ dar cand am timp... This post has been edited by cannavaro: 22 Jan 2006, 17:43 |
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inca n-am inteles dupa x zile de cand citesc topicu de unde ai ajuns la concluzia ca o persoana de pe forum ii cu useru tau.. poti sa-mi explici sa nu mor prost.. mersi mult..
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
... unde x = 1
![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
O, bună sera dragi amici, colegi de rute.
Să avem parte de drum drept și luminat. Ciombe Moise . Da asa este cum arată un companion de drum.Lider al provicnciei Katanga o provincie a actualei republici Zair, provincie foarte bogată în petrol, diamante, uraniu, cupru etc, așa cum alții vor să fie lideri în secesiuni de provincii nu pentru binele concetățenilor.sâc.!Erau trei lideri, trei ciobani, mari proprietari de turme de oi, ca în balada Miorița, unul Mobutuu Sese Seko..., , dar baciul unguren și cu cel vrâncean , adică cei doi Moise Ciombe și Mobutu Sese Seko, l-au mierlit pe baciul Patrice Lumumba, pe cel , moldovan care a fost asasinat după cuma au spus la gazetă, de către cei doi, că era mai ortoman, avea oi mai mult .... așa cum spune balada. Astăzi este erou național al poprului Zairez. Observăm că tema din balada Miorita este reluată și pe alte meleaguri în timp modern,. Așa stimate domnule baci, cibernetica asta , așa departe a ajuns că uite că ți-a traso. Hai nu te mai necăji, așa e în tenis spune dl Toma caragiu într-un scheci umoristic. Sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
![]() Scuze, nu m-am putut abtine. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Sa mor aici daca domnul crintea nu e cel mai caterincos user de pe forumul asta. Capiez de ris cind citesc tot ce scrie el, indiferent pe ce topic.
![]() This post has been edited by Smudo: 23 Jan 2006, 00:16 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:35 |