zgarieturi usi
![]() ![]() ![]() |
zgarieturi usi
felix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ince4arca Com Nico (in Militari .. dupa Metro .. pe partea dreapta cum mergi spre HighWay).
Sunt cam scumpi .. dar iese marfa ![]() Alex, please confirm. |
--------------------
.
.
.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Confirm io. Mi-am facut masina acolo (vechea Dacie berlina) si a iesit bine. Da' nu se estompeaza daca dai cu creion de ceara d-ala? Ca pentru o zgarietura sa revopsesti portiera... la cate d-astea apar nu stiu daca are rost.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu am zis nimic de revopsit ...
Anumite vopsele aplicate se pot corecta ... Am vazut o asemenea corectura la cineva .. adica NU am vazut o asemenea corectura la cineva ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Liviu are dreptate! Aia de la Com Nico Serv sunt meseriasi (si imi place ca sunt rapizi, nu te tin sapte ani cu masina pe motiv ca "stai ca nu avem vopsea, nu avem chef...").
Pretul este mare dar ce ma doare cand plateste casco ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
felix |
![]()
|
QUOTE Liviu are dreptate! Aia de la Com Nico Serv sunt meseriasi (si imi place ca sunt rapizi, nu te tin sapte ani cu masina pe motiv ca \"stai ca nu avem vopsea, nu avem chef...\").
Pretul este mare dar ce ma doare cand plateste casco ![]() Eu am Casco, dar am inteles ca nu e bine sa-l folosesti pentru chestiile minore (iti creste rata pentru anul viitor). Liviu zicea ceva de un creion corector. Exista asa ceva pe fiecare culoare? Si daca da de unde pot sa-mi cumpar? |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
In CARREFOUR am vazut puzderie de creioane corectoare .. tot felul de nuante (bineinteles ca Verde Jad nu aveau
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Si nici albastru catifea. Oricum cu creion corector nu merge, pentru ca peste vopsea se mai aplica un fel de lac (de protectie cred). Evident, creionu' n-are si lac si se va vedea matuit.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu au nici rosu imperial, care app este nemetalizata.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
am vazut un catalog policolor si aveau toate nuantele de la SRN, mai stiu ca anul trecut au incercat comercializarea de "spray corector auto".
creionul corector pt zgarieturi nu lasa urma mata deoarece e pe baza de ceara si se lustruieste cu o carpa moale dupa aplicare, ca sa nimeresti nuanta tre' sa compari cu o mostra de vopsea originala (dificil dar daca poti merita) |
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
felix |
![]()
|
QUOTE am vazut un catalog policolor si aveau toate nuantele de la SRN, mai stiu ca anul trecut au incercat comercializarea de \"spray corector auto\".
creionul corector pt zgarieturi nu lasa urma mata deoarece e pe baza de ceara si se lustruieste cu o carpa moale dupa aplicare, ca sa nimeresti nuanta tre' sa compari cu o mostra de vopsea originala (dificil dar daca poti merita) deci sa incerc la Policolor pentru un spray corector sau sa caut creion de culoarea masinii (verde jad)? Alex zicea aseara la intalnire ca spray-ul se vede urat, iar crayon culoarea mea nu exista in Carrefour :roll: (mersi Liviu). Sa mai caut? In Vitan nu se gaseste asa ceva? |
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pentru spray. Stiu ca Liviu s-a dus in targ la un stand cu vopseluri Policolor (e undeva prin spate) si i-a preparat ala un spray special pt culoarea lui. Incearca si chestia asta.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
pt felix:
incearca solutia propusa de alex |
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
meck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 July 02 From: alexandria ![]() |
comnico nu e un service chiar asa de extra cum il descrieti voi. eu am avut destul de mult de-a face cu ei si va spun ca nu se merita sa-ti faci un polish la ei 1 pt ca e scump si 2 nu prea iese ca noua.
nici cu vopsitul nu prea stau excelent. |
-------------------- |
|
Lucyk |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 May 06 ![]() |
Salut!
Imi tin masina parcata pe trotuar, ca majoritatea bucurestenilor. Blocul in care locuiesc nu a fost prevazut cu locuri de parcare. Locul acela este cunoscut ca fiind locul in care imi tin eu masina si vecinii respecta asta, nu am "inamici" declarati. In ultima vreme toti aurolacii care trec pe trotuar pe langa masina mea ii mai fac cate un semn sau o zgarietura serioasa. Astfel m-am ales cu niste zgarieturi profunde (pana la chit) pe ambele usi de pe partea soferului si una pe tot portbagajul, dintr-o parte in alta. Nu va mai zic ca femeia de serviciu a blocului a "scapat" de vreo doua ori tomberonul de gunoi pe aripa fata si mi-a lasat mici denivelari. Oricum nu am ce-i face femeii, e o amarata cu 4 copii handicapati acasa. Am facut scandal si am obtinut promisiuni ca "o sa aiba grija". Am full-Casco de 2 ani la Allianz-Tiriac. Vreau sa va intreb daca pot rezolva problema zgarieturilor prin asigurare si ce trebuie sa fac pentru asta. M-am hotarat sa-mi folosesc asigurarea pentru ca as vrea sa vand masina si zgarieturile respective ar putea fi un motiv de scadere a pretului. |
--------------------
Opel
Agila
- B38DJJ
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa vopsesti masina in vederea revanzarii e bine sa faci niste poze 'edificatoare' inainte. Astfel vei putea dovedi care au fost cauzele vopsirii. Unii cumparatori sunt sceptici cand vad ca masina pusa in vanzare este revopsita. Cum e firesc, se gandesc ca a fost avariata sau mai stiu eu ce. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:10 |