Dezactivarea vitezometrului la Dacia Logan 2015
![]() ![]() ![]() |
Dezactivarea vitezometrului la Dacia Logan 2015
DaciaLogan2015 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 21 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2015
- ABL205
|
|||
alfabit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 ![]() |
Scoți siguranța de la blocul ABS, nu mai măsorară viteza dar nici kilometrajul, ABS și ESP de asemenea scoase din funcție, ... nu recomand
Tu ai întrebat, eu doar am răspuns .... |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, da' te bate tac-tu daca vede ca-i plimbi Loganu'? Ca de garantie nu poate fi vorba.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DaciaLogan2015 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 21 ![]() |
QUOTE(alfabit @ 28 Jul 2021, 18:51) Scoți siguranța de la blocul ABS, nu mai măsorară viteza dar nici kilometrajul, ABS și ESP de asemenea scoase din funcție, ... nu recomand Tu ai întrebat, eu doar am răspuns .... Înțeleg că nu e sigur de făcut așa, mă gândeam că e posibil fără să scoți din funcțiune ABS-ul. Probabil și sunt, doar că e mai dificil, cu siguranța cum ai spus, e cel mai ușor. Merci mult. 29 Jul 2021, 13:33: QUOTE(tatabobu @ 28 Jul 2021, 22:37) Nu mă bate nimeni, sunt alte motive din care ai vrea să oprești odometrul, nu doar bătaia lui tata. Cât despre garanție, dacă scoți o siguranță cum a menționat cineva mai sus sau deconectezi vreun cablu de sub capotă, nu poate să îți anuleze nimeni garanția, pentru că nu are de unde ști. O siguranță se poate arde de la sine și să trebuiască înlocuită, un cablu tot poate păți ceva fară implicarea proprietarului. Plus la asta, crezi că un Logan de 6 ani mai are garanție? This post has been edited by DaciaLogan2015: 29 Jul 2021, 12:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2015
- ABL205
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fix de-aia am si zis ca de garantie nu poate fi vorba, ca-i masina mai veche decat garantia maxima pe care e dispusa sa ti-o ofere marca Dacia.
Sincer, inafara de folosit o masina fara sa se prinda altul ca ai folosit-o ("te bate tata") sau prelungit distanta parcursa intre doua revizii fara sa vada dealerul ("garantia") nu vad alt motiv sa opresti inregistrarea kilometrilor. Nu ca mi s-ar parea acceptabil vreunul dintre cele doua motive pe care le pot vedea, doar eram curios care ar fi un altul care sa nu intre la "ma bate tata". Unde ar intra si "se prinde angajatorul ca am facut un ocol de TZ kilometri fata de drumul pe care aveam foaia de parcurs", de-aia l-am prezentat generic. E, acum zi, intra la "te bate tata" sau nu? Daca nu, poti sa ma luminezi cu privire la motiv? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Valoarea la revanzare?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
De intrebat a tot intrebat dar nu cred ca va raspunde la intrebarea asta (sau ma rog nu o va face sincer
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sau masina de firma? desi mai toate au si gps azi....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:08 |