Voi sunteti de acord cu ce zice domnu asta, S-a intors lumea cu dosul in sus
![]() ![]() ![]() |
Voi sunteti de acord cu ce zice domnu asta, S-a intors lumea cu dosul in sus
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cu exceptia unora care gandesc, numai pareri de pareri pe aici....eh...sa zica si userul ceva ca doar e si el user.
V-am generat o jena comparabila cu un bat in fund din simplu motiv ca l-am citat pe inteleptul Liviu ca fiind nu asa de intelept pe masura gustului meu. Dar in ce stare trebuie sa fiti de scoateti lucrurile alea nesimtitite din voi, ma comparati cu unul cu altul, ma faceti in toate felurile.... ![]() Trebuie sa fiti tare mandrii.... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
George .. tu ai ceva cu mine ?
Ah .. am uitat ceva ... Daca nu vedeti prea des asemenea "discutii in contradictoriu" inseamna ori ca userii au devenit mai maturi (hhhh), ori ca moderatorii isi fac treaba pe forum ! |
--------------------
.
.
|
|
Danielle |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Jan 2006, 16:39) Ce inseamna sa te iei dupa . .. . Danielle Numărul maxim de utilizatori conectați simultan: 184, în data de: 23 Jan 2006, 15:00 Topicul lui george_slz: 23 Jan 2006, 15:56 Asta am sesizat si eu mai IRONICK dar ideea era alta,ca si la ora aia mai erau cu aproximatie vreo 160 useri,dar eu altceva am vrut sa arat prin asta si anume faptul ca si TU (intr-un fel sau altul) ai luat parte (e ca si cu eclipsa mai ![]() P.S.-ti-ai ales singur nick-ul sau asa te striga colegii de servici? L.E.-Nu la astfel de discutii facea referire topicul de fata? ![]() This post has been edited by Danielle: 23 Jan 2006, 16:49 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_slz @ 23 Jan 2006, 16:44) Cu exceptia unora care gandesc, numai pareri de pareri pe aici....eh...sa zica si userul ceva ca doar e si el user. Si tocmai pentru ca e si el user si - a facut un topic, ca de... QUOTE Tot e bine ca ai recunoscut ca l - ai atacat pe Liviu. Tot e altceva decat sa te faci ca ploua. Propunere personala pentru moderatori: topic sters This post has been edited by clr: 23 Jan 2006, 16:49 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici e concursul ala?
Ca m-as baga si eu . . . ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat REPORT ... sper ca moderatorii de aici sa faca ceea ce trebuie... sper sa se tina cont de dorinta lui george_slz, exprimata in semnatura lui !!!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si uite cum se umfla "baza de date"...
Rog, respectuos.... CLOSE & DELETE! ![]() A.... si sa nu uit... Indepliniti-i dorinta din semnatura! ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ca sa ma refer la primul post, cred ca aceasta cugetare este o insulta pentru retardati - pentru ca acestia sunt si ei oameni si nu e vina lor ca au un IQ mai mic ca al majoritatii.
Asa ca nu sunt de acord cu respectiva afirmatie. Dar numai din acest punct de vedere. |
--------------------
-
-
-
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
|
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Deci inseamna ca tre' sa sterg COPYRIGHT LIVIU din semnatura
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Liviu |
![]()
|
Electronistu' : Dar chiar insist sa faci acest lucru !
|
--------------------
.
.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Hai linistiti-va ca nu am dat nimanui motive de BAN. Imediat va ganditi la masuri de pedepsire extreme.
![]() Liviu in povestea ta aia doi s-au facut albie de porci, dar cred ca e bine sa iti definesti mai bine termenul de cearta. Multi dintre cei care ati postat nu aveati ce cauta pe topicul asta si totusi v-ati facut de lucru, nu ma asteptam la atatea pareri de aflat in treaba si de concurs de jignit...dar pentru vreo 3 dintre voi an numai respect... |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
mai sta mult topicul asta pe forum?.... hai Liviu, vreu sa plec si eu acasa...
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Liviu |
![]()
|
Gata .. acest topic se inchide ..
NU SE VA STERGE .. de ce ? pentru ca probabil va fi nevoie (eu sper sa nu) sa fie dat exemplu intr-un viitor oarecare ! Pentru redeschidere astept MP cu motivatie ! Later Edit : La cererea initiatorului, acest topic se redeschide. Prestati va rog ! P.S.: Atentie la injurii/jigniri ... sper sa nu se ajung aexact in situatia descrisa putin mai sus ! |
--------------------
.
.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE("www.dexonline.ro") CEÁRTĂ, certuri, s.f. 1. Schimb de cuvinte aspre între două sau mai multe persoane; sfadă, gâlceavă. 2. (Rar) Neînțelegere, dușmănie, ură. – Din certa (derivat regresiv). Lema de inductie: cuvintele nu sunt mai putin cuvinte cand apar "pe Internet". Pe forum aici sunt mai mult de doua persoane (nu ca-n alte parti), prin urmare...nicivo probliema, alles klar. This post has been edited by Lolek: 23 Jan 2006, 17:24 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ca sa dam acestui ...aaaa (hm..am warn 20%....) DOMN...(greu fuse!) motive de meditatie...rog a se apleca, a se apleca ziceam, asupra semnaturii mele pentru a ....extrage seva adevarurilor continute in ea.
Altfel spus, atunci cand bufeurile inerente varstei la care menopauza nu este doar un subiect de barfa cu colegele isi fac aparitia, anumite personagii se refugiaza in aprofundarea unor texte biblice referitoare la irosirea materialului seminal, luand de bune cele propovaduite pe acolosea. Din pacate, excesul de foliculina care duce la un exces de activitate self....catering..nu conduce la orbire ci la o iritatie profunda si excesiva in zona cunoscuta de la clasele I/IV sub denumirea de popou/poponeata si de la scarile I/IV sub denumirea de gaoz. Numai ca, in loc ca domnul respectiv sa astepte rabdator sa ii creasca exhaustiv de mult unghiutele, sa nu si le mai roada, asta cu riscul de a o mierli de inanitie, pentru ca sa dispuna de logistica atat de necesara operatiunii de scarpinare, se apuca sa posteze. Asta pentru a ne dovedi noua ca acea cugetare celebra "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga totul se transforma" este o maaaare adevaraciune. Uite....nu stiam in ce se transforma .......(hehehe...warn 20%...hihi...) aici completati voi...ca sa nu am eu belele.. Hint...io ma gandeam la anumite produse de sinteza organica. Acum stiu in ce se transforma...in useri d'astia care sporesc calitatea forumului, care sunt o binecuvantare pentru forum, pentru ratingul lui si pentru lalele. Da da! LALELE! Cica olandezii numai cu asa ceva la radacina cresc lalelele! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E clar, nu te mai faci bine
![]() Oups, si aveam deja warn... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
^
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
o intrebare pentru ....
deci cine e mai viteaz si mai destept dintre traci? (scuze de off-topic) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
![]()
|
cum cine..userul Dacicus!
Si ca un corolar al celor spuse Dom'le, unii sunt mai sensibili cand e vorba de discutat despre retardati. Poate au retardati in familie...stii..e greu sa te convingi singur ca din mama/tata/bunic/bunica/unchi/veri cu IQ subunitar TOOOCMAI tu sa fii altfel.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
asarban |
![]()
|
ma gandeam io care sa fie al mai bun raspuns!
Si am fost fulgerat de o idee indusa de cineva: "Draga redactie....." |
|
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
deci, ca sa vorbesc on topic. *** cenzurat de moderator, ATAC LA PERSOANA => BAN 1 zi .. ca nu a fost chiar foarte grav ***.
fiecare intelege ce vrea, ce poate, si cat poate. eu zic ca te-am lamurit, si cu gandeste liber, si cu tot, ca sa nu mai iei la 14 metri pe oricine. p.s. si inainte sa ne faci pe toti ciobani, mecanici (cu toate ca nu vad ce e rau... atata timp cat nu dai in cap, si castigi cinstit, poti sa fii si gunoier), mai trage si tu un ochi... vezi cu cine vorbesti.. dar nu- ti mai zic nimic, ca dupa aia, chiar ma potrivesc cu expresia colegului meu" a te certa pe ....", si nu imi pierd timpul cu asta. |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
Liviu |
![]()
|
Catalin, imi pare rau pentru BAN-ul acordat (stiu ca poti citi dar nu poti scrie pe forum) dar te-ai transformat exact intr-unul din cele doua personaje descrise de mine in mica povestioara de la inceputul paginii 2 ....
Eu vreau sa cred ca a a fost un moment de ratacire .. sper sa nu trebuiasca masuri mai dure .. fiti putin mai diplomati .. ce D-zeu ? |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(asarban @ 23 Jan 2006, 17:24) Din pacate, excesul de foliculina care duce la un exces de activitate self....catering..nu conduce la orbire ci la o iritatie profunda si excesiva in zona cunoscuta de la clasele I/IV sub denumirea de popou/poponeata si de la scarile I/IV sub denumirea de gaoz. Stimate domn, draga Andrei, BA CRETINU' DRACU', a intrat tata peste mine-n camera ca rideam de am cazut cu tot cu fotoliu! Esti incorigibil, medicina nu-ti mai da nici o sansa! ![]() P.S.: Rog moderatorii sa nu-mi dea ban pentrufolosirea apelativului "BA CRETINU' DRACU'" ca mod de adresare catre o persoana! Andrei NU E O PERSOANA!!! Ala e o institutie! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi va plictisiti rau. Parerea mea. Care este.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:40 |