Becuri H4 +adaptoare
![]() ![]() ![]() |
Becuri H4 +adaptoare
Andu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da' de ce cu adaptoare?
Ca H4 e tipul de soclu! Si DSN avea d'alea! Si io am pus "egzagt" acelasi tip de becuri fara pic de adaptoare! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
H4 e ala cu 3 picioare. La DSN trebuie d-ala cu fusta. CEl putin la mine
|
--------------------
Opel
2006
- fost GGA
|
|
asarban |
![]()
|
Asa si?
Te chinui nitel si gata! Pe bune! Daca vii joi iti arat! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Tipul halogenului H4, H3 etc tine de constructia si dimensiunule sticlei mai ales.
Ce difera este soclul, care mai are niste indicative, ca P43t. Eu mi-am pus pe berlina becuri d'astea philips cu adaptoare (niste inele de plastic) si merg foarte bine, fara probleme. |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am cumparat eu din Carrefour becuri ptr DSN (mi se arsese unu' si am zis ca sa pun doua noi ) . Interesant (sau nu) este ca pe bec scrie ca ar fi H5
![]() A intrat fara probleme in far. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Ca exemplu de socluri, puteti sa vedeti aici dimensiunile constructive.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Da' de ce cu adaptoare?
Ca H4 e tipul de soclu! Si DSN avea d'alea! Si io am pus \"egzagt\" acelasi tip de becuri fara pic de adaptoare! M-ar interesa si pe mine asa ceva ! [list]Multumesc anticipat ! |
-------------------- -NA-
DSN Clima (2002) |
|
asarban |
![]()
|
1. Bateau bine! (dupa ce m-am chinuit ceva sa le reglez!)
2. Eu le luasem de la Carrefour parca.... 3. Nu mai stiu 4. Ntz! 5. Ma, o fi de la ele, o fi efectu placebo....io paarca vedeam mai bine si chiaram mai mult si mai multi, ceea ce era bine! |
|
|
Andu |
![]()
|
Bai, acuma bat bine si la mine. In mod clar au lumina mai puternica, alba. Nu stiu din ce cauza dar sunt mult mai bine focalizate si am putut sa ridic faruruile destul de mult fara sa iau injuraturi de la partenerii de trafic. Faza ciudata e ca lumineaza puternic in fata dar in lateral aproape de loc. E drept ca acolo isi fac datoria proiectoarele.
De relee nu cred sa fie cazul pt ca becurile sunt 60/55. Cu toate astea nu ma crede pe cuvant pt ca eu mi-am pus relee inaintea becurilor astora. Se procura de la Aspad (vezi pe net www.aspad.ro) pretul e de vreo 2 euro bucata, vezi acolo. Se vede o imbuntgataire, dar vorba dlui Asarban, ar putea avea de-a face si cu efectul placebo, dar oricum este o imbunatatire. |
--------------------
Opel
2006
- fost GGA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 03:34 |