Dat zapada!
![]() ![]() ![]() |
Dat zapada!
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
dat zapada de pe trotuar si de pe pod, lopatat la greu si de pe marginea soselei ca o aruncau masinile la mine in geam. De pe masina nu am dat ca am garaj
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
mai trebuia o varianta, de pe masina si loc de parcare
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Doar din fata blocului cu un amic
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
NU am votat ca nu gasesc nici o rubrica unde ma incadrez.
Eu am dat zapada din fata garajului si am plecat ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
de pe masina si din fata ei
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io dau zapada cu masina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
iarna asta am cam dat la lopata: de pe masina, curatat loc de parcare+++in fata sediului firmei la care lucrez
|
--------------------
dacia
1310
- bt-www
1999 respir deci traiesc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:48 |