Tunelurile de metrou
![]() ![]() ![]() |
Tunelurile de metrou
MAS |
![]()
|
||
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai ficiori tare-mi e ca v-ati cam bolunzit !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe voi va doare, tata!
![]() Nu vreti mai bine o excursie la mina de petrol? Macar aia e unicat in Europa! Si tot negri iesiti, daca mai iesiti! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da sau una-n mina pixului !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau la Mina Minovici?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Neaaaahhhh!!! neinteresant!!!
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
La Mina Minovici nu sunt doar "cadavrili". Mai e si un muzeu cu circuit inchis unde nu ar fi bine sa mergeti deoarece veti fi foarte complexati privind borcanul ce contine suportul tatuajului lui Terente.
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu stiu, pe mine ma inhiba numa' cand vad boghiurile de la metrou ... nu mai imi trebuie plimbarica acolo jos. Tare ciudate pasiuni aveti unii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa La Mina aia Minovici ..... Am fost eu .... In vizita .... , cu ocazia orelor de practica efectuate la facultate la cursul de medicina legala .... Si am asistat si la o autopsie sau necropsie (desi am promovat examenul inca nu stiu care este diferenta)... Concluzia este urmatoarea:
Mai bine mergeti in Mina de carbuni, in mina de petrol, in mina de pix, pe tunel la metrou pe unde vreti voi da numa sa nu ajungeti la Mina Minovici .... Nici macar ca spectatori .... Eu dupa Mina Minovici, doua zile nu am mai mancat nimic ci doar am tras la masea ... Este o experienta deosebinta ........ ![]() P.S. Am vazut si Muzeul ala de la MIna Minovici .... Spookie ...... ![]() This post has been edited by nairam: 25 Jan 2006, 15:33 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tareee
![]() una bucata bunic pierdut si gasit in mina... semnati aici ! ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala, Costi. O vizita acolo si toata viata nu-ti mai trebuie sa intri in tunelul de metrou fara echipament corespunzator, adica fara sa ai un metrou in jurul tau
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as vrea si niste poze facute din cabina mecanicului (sau e sofer)de metrou . Cred ca arata prea misto. Are cineva matusi in metrorex?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nastase? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
in mare parte graffurile de pe metrouri sunt date in tuneluri pe liniile anexe unde sunt oprite metrouri.
luati filmul acesta de aici. se vede la inceput cam cu e prin tunel http://www.writepower.sk/videos/data/001/v...07bucharest.wmv sunt niste baieti de afara care au dat la noi la metrou. are 15 mega |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nairam @ 25 Jan 2006, 17:30) Aaaa La Mina aia Minovici ..... Am fost eu .... In vizita .... , cu ocazia orelor de practica efectuate la facultate la cursul de medicina legala .... Si am asistat si la o autopsie sau necropsie (desi am promovat examenul inca nu stiu care este diferenta)... Concluzia este urmatoarea: Mai bine mergeti in Mina de carbuni, in mina de petrol, in mina de pix, pe tunel la metrou pe unde vreti voi da numa sa nu ajungeti la Mina Minovici .... Nici macar ca spectatori .... Eu dupa Mina Minovici, doua zile nu am mai mancat nimic ci doar am tras la masea ... Este o experienta deosebinta ........ ![]() P.S. Am vazut si Muzeul ala de la MIna Minovici .... Spookie ...... ![]() Si eu am trecut prin aceeasi experienta dupa ce am asistat o ora jumate la autopsie. Dar muzeul e chiar interesant si chiar iti deschide ochii cat de aproape de moarte esti in fiecare zi. Faza nasoala la autopsie e mirosul de intestine si de cadavru care nu e foarte indepartat de cel de prin macelarii. Nu prea iti mai surade friptura pentru o buna perioada de timp. |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai dracu' distrusii!!! (filmul din metrou)
This post has been edited by alex275: 25 Jan 2006, 22:28 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce as bate la ei!!!!!!! Ca la fasole! Au terminat metrourile la ei si au inceput cu ale noastre. Sa faca grafiti la ei in casa, nu pe geamurile metroului romanesc. Barem nu au inceput cu ramele alea noi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu as vrea sa ma plim o noapte pe la metrou.
uitati-va lafilmul Creep si mai vb. pe urma de metrou ![]() Heading home late one night after a party, Kate falls asleep while waiting for her train. She awakens to find herself trapped in the London underground, with all the doors locked for the evening. While being attacked by a co-worker who has followed her, a mysterious unseen creature drags him away and kills him. This begins a terrifying ordeal, as Kate and a young homeless couple are stalked through the dark tunnels by something dangerous with payback on its mind. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Idee!!!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Slider: 26 Jan 2006, 08:17 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cel mai tare este sa intri in tunel noaptea. Senzatiile sunt destul de tari, deoarece ventilatia este oprita si s-ar putea sa nu ajungi pana in statia urmatoare.
![]() This post has been edited by Sony: 26 Jan 2006, 11:05 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce idei aveti!niste mith-busters mai mici,dar mai nebuni:)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai normal ca intri noaptea intri in tunel, ca ziua mai intra si cate un tren pe acolo. duh.............
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ete ca ERPS si RTMO au "dat" si pe metrourile noi. Si pe faimoasa "sageata". (pe asta au dat mai multi am impresia)
![]() ![]() Attached thumbnail(s) bucharestbusiness_erps_033.jpg ( Size: 66.08k ) Number of downloads: 55 bucharestbusiness_rtmo_037.jpg ( Size: 58.17k ) Number of downloads: 47 bucharestbusiness_ucb_rsb.jpg ( Size: 94.74k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si ce te bucuri asa, kire?
Eu i-as gaza pe cei care distrug metroul. Dar as incepe cu responsabilii cu paza. Le-as retine din salariu costurile cu curatarea metroului. Hai, ca mi-au venit nervii!! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kire @ 26 Jan 2006, 17:39) ete ca ERPS si RTMO au "dat" si pe metrourile noi. Si pe faimoasa "sageata". (pe asta au dat mai multi am impresia) ![]() ![]() Mare motiv de bucurie!!!!! Ne kkam pe civilizatie. Daca sunteti asa de mandrii de operele astea de arta de ce nu va vopsiti intre voi sa va recunoasteti usor pe strada? |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 12:20 |