Am scapat de ea!
![]() ![]() ![]() |
Am scapat de ea!
RaduMan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
|
||
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|||
adr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee cum rezolv problema cu temporizatorul de la stergatoare ? s-a ars siguranta de la stergatoare, am inlocuit-o dar temporizarea tot nu merge.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
adr, vezi ca siguranta pentru temporizatorul stergatoarelor este una si aceeasi cu siguranta pentru plafoniera. Vezi mai intai daca-ti functioneaza plafoniera. daca nu-ti functioneaza, schimba siguranta. Daca-ti functioneaza, du-te la service...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE adr, vezi ca siguranta pentru temporizatorul stergatoarelor este una si aceeasi cu siguranta pentru plafoniera. Vezi mai intai daca-ti functioneaza plafoniera. daca nu-ti functioneaza, schimba siguranta. Daca-ti functioneaza, du-te la service... era de la releu |
-------------------- |
|
adisur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 6 January 04 From: Bcrşt ![]() |
Eu dacă aș da anunț că am lăsat dacia la furat și totuși nimeni nu vine să o ia... m-ar pune serios pe gânduri...
![]() |
-------------------- Nu-ţi pune mintea cu proştii, căci a lor e odihnită!
|
|
MB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut ,
sunt membru nou desi citesc posturile de pe acest forum de ceva vreme .. am avut aceleasi probleme ca tine dar a mai ramas cea cu geamul electric din stanga care e mort(cel din drepta functioneaza) desi sigurantele par Ok .tu cum ai rezolvat problema geamului? QUOTE La mine era sigurantza arsa. Uffff.... Si ca sa fie totul ok, mai erau arse si sigurantzele de la plafoniera + sigurantza de la geamurile electrice (curios e ca geamul dreapta mergea, doar stanga era mort in front). Si asta de la o bucatzica de gheatza/zapada Pana acum cam atat... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:17 |