DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Indicator temperatura lichid racire, Gradatii

diaconuliviu
post 31 Jan 2006, 14:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Space, the final frontiere

Uite o experienta:
Am avut sonda "de ceas" cu care ceasul statea la jumatate in regim normal, cu termostat de 82. A fiert motorul, s-a defectat sonda, am schimbat-o. De atunci, in aceleasi conditii, acul e o grosime mai sus de jumatate. Cu termostat de 86, e o grosime peste jumatate.
Deci, EXACT nu se poate sti ce temperatura are motorul dupa acel ac. Daca vrei exact, in locul sondei "de bec" pui o sonda termometrica si masori exact cu termometrul aferent, vazind si pozitiile acului, facind o etalonare.
Daca acul sta undeva in jurul orizontalei e bine, asta orientativ. Dar exact, numai cu termometru.

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roland
post 2 Feb 2006, 08:12
Post #32

Membru autentic

Nu stiu ce s-a intamplat, ca mai postasem o data aici si s-a sters. La fel am patit si pe topicul de injectie mai demult. Ce se intampla?

Vroiam sa spun inca o data ca, la berlinele noi indicatorul e altfel. Are cineva valorile corespunzatoare (si poza/schita)? Pentru asta e de fapt deschis acest topic. Multumesc.

--------------------
. . .
+
ATM
post 5 Feb 2006, 23:07
Post #33

1948 Tucker Torpedo

From: Bucuresti

Adica, ai bord de Takosan... NU ma pricep la ala. Presupun totusi ca indicatiile sunt apropiate sau identice celui de Electroprecizia (ochiometric, sunt cam identice la constructie interioara), diferind doar aspectul, dar e mai bine sa intrebi...

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 19:37
Forum Renault