Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutie, iar....................
![]() ![]() ![]() |
Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutie, iar....................
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai ii vopseste doar partea afectata banuiesc .
Citisem despre "maibah" ca are printre putinele optionale si vopsea cu granule de aur care costa 20.000 euro litrul . La cat e de mare trebuie mai mult de 10 litri asa ca ... do the math . Bine ca n-a luat JJ de-aia cu vopsea cu aur ca o punea . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Nu stiam ca e vorba de Vadu Rosca, nu prea sunt atent la stiri. Oricum mai bine spuneam pe acolo prin Romania!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
O gramada de bani acuma reparatia la masina aia...oricum la banii lui isi permite
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci eu nu inteleg inca cum conducea deci gigi regulamentar cand deci el a fost lovit deci pe partea stanga deci de un camion care mergea in acelasi sens cu el.
Deci eu nu vad decat deci ca (,) camionul a facut deci o manevra spre stanga deci ca sa aiba suficient unghi de atac deci ca sa intre in curtea fabricii si deci gigi avand deci "maibah" a zis ca trece el deci pe langa camion inainte sa apuce ala sa faca dreapta. Eu asa vad lucrurile deci logic. Oricum, deci daca gigi e "mare" deci a fost declarat camionagiul deci vinovat, deci gigi isi repara maibahul deci pe banii RCA-ului camionului. Deci gigi nu scoate deci bani din buzunar. Deci asa vad eu lucrurile! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
RCA ul camionului e suficient de mare cat sa acopere paguba? Ca nu mai stiu cat era limita. Si altfel mai plateste si soferul ceva.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mai, chiar daca RCA-ul nu acopera tot ... rezultatul e ca gigi (ca e evident ca bulichi ala de camionagiu nu are de unde) va scoate NISTE bani din buzunar ... dar NU PE TOTI
![]() Una e cand ne certam noi cu asigurarile pentru un 5-6-8 mil lei vechi si alta e cand la mijloc sunt 50.000 euroi numai pentru partea stanga de reparat .. brrrr |
--------------------
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 26 Jan 2006, 17:04) Mai, chiar daca RCA-ul nu acopera tot ... rezultatul e ca gigi (ca e evident ca bulichi ala de camionagiu nu are de unde) va scoate NISTE bani din buzunar ... dar NU PE TOTI ![]() Una e cand ne certam noi cu asigurarile pentru un 5-6-8 mil lei vechi si alta e cand la mijloc sunt 50.000 euroi numai pentru partea stanga de reparat .. brrrr Ma...ce sa zic. Unu cu o dacie o busit un mertan de vreo 50000E si daciotu NU avea RCA. So...Interamerican (unde era asigurat mertanu) s-a oferit sa plateasca el reparatiile, si dupa aia Interamerican l-a dat in judecata pe daciot, daciotul fiind sarac avand aproape 3000E de platit, s-a pus pe rate ![]() So...nu m-ar mira sa plateasca rate si din mormant camionagiu ala ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liviu |
![]()
|
Da .. foarte coerent ceea ce spui .. dar eu personal inca am dubii in ceea ce priveste vina camionagiului si "corectitudinea" ca sofer a lui nea jiji ...
Eu cred (e doar o speculatie personala) ca jiji a fost de vina dar pentru ca el nu are casco (dupa cum s-a laudat) s-a targuit cu camionagiul. Adica, iese camionagiul vinovat in PV, camionagiul ia amenda, rca-ul lui sare cu banii, restul ii plateste el (camionagiul) dar de fapt tot jiji ![]() Are logica ceea ce spun ? Deci uite o poza care zic eu ca e un scenariu plauzibil .. chiar foarte plauzibil . In zona de impact de fapt jiji a vrut sa treaca repede de camion (un gest uman daca stai sa te gandesti .. toti am fi incercat asta .. ). Eu zic ca altfel nu putea sa fie lovit de camion. jiji.jpg ( Size: 31.17k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
.
.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
De acord cu manevra camionului, dar daca jiji venea din fata camionului si acesta facand bucla pentru atacul unghiului, intra dincolo de axul drumului pe contrasens si il loveste pe beca-lee? Asa chiar e camionagiul de vina.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai camionagiul saracul nu putea intra altfel in curte. Semnalizase, dar......... Politia ce zice?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() ![]() Ce naiv esti !!! ![]() ![]() Politia zice ( NORMAL !!!) ca jiji e nevinovat !! Ai bani , ai pana si Politia. Of, of.. uitati-va in jur.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Jan 2006, 22:30) De acord ca nu putea, dar DACA jiji venea din fata lui,cum am presupus eu, ce a cautat pe contrasens? Legal a gresit. Lui jiji i se poate imputa doar lipsa conducerii preventive, ca nu a franat din timp si nu a manifestat intelegere. Se stie pe ce parte a fost lovit camionul? Cu asta ne edificam cine a gresit. Daca e pe stanga, camionul a gresit lovind Maibachul ce ii venea din fata, daca e pe dreapta jiji a fortat trecerea ca in desenul de mai sus. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Asta e chiar tare:"Becali vrea să schimbe și culoarea mașinii, nefiind exclus ca Maybach-ul să fie vopsit în roșu și albastru, culorile Stelei"
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?a=32737&shift=1 |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
Liviu |
![]()
|
eu am facut desenul ala bazandu-ma pe faptul ca "parca am auzit" (chiar nu sunt sigur de asta) ca gigi si camionul ar fi avut acelasi sens de deplasare ... cel putin asa mi se pare mie ca am auzit la stiri ..
Ar fi interesat sa aflam pe ce parte a fost lovit camionul ![]() Oricum, indiferent ce s-a intamplat, PV-ul e facut .. RCA-ul aluia plateste .. ma rog, atat cat o sa plateasca .. |
--------------------
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE Mircea Peteanu (46 de ani) se afla la volanul unui tir, pe șoseaua Pipera, dinspre Barbu Văcărescu spre comuna Pipera și - potrivit polițiștilor - nu s-a asigurat înainte să execute virajul la dreapta, în intersecția cu șoseaua Pipera, la intrarea în incinta unei fabrici de mobilă. Tirul a lovit pe partea stângă autoturismul Maybach condus de Gigi Becali (48 de ani), care circula regulamentar din același sens, pe șoseaua Pipera, pe prima bandă. Acu intrebarea e, soseaua aia are 2 benzi pe sens? Daca da, si soferul camionului era pe banda 2, atunci ciobanu are dreptate. Daca era pe banda 1 si a luat virajul mai larg, desi semnaliza dreapta, ciobanu e bun sa-si repare caruta singur ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai din cate tin eu minte (s-ar putea sa ma insel) din ce-am vazut pe la stiri , tirul era lovit pe partea dreapta . Avea coltul din dreapta al barei din fata distrus . Asa retin eu .
L.E . Horiajam , am postat ambii in acelasi timp ![]() This post has been edited by kum: 27 Jan 2006, 08:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 27 Jan 2006, 08:49) Acu intrebarea e, soseaua aia are 2 benzi pe sens? Daca da, si soferul camionului era pe banda 2, atunci ciobanu are dreptate. Daca era pe banda 1 si a luat virajul mai larg, desi semnaliza dreapta, ciobanu e bun sa-si repare caruta singur ![]() Foarte corect. Eu am patit o faza similara acu multi ani, cu un camion care a tinut vreo 2 km coloana in spatele lui pt. ca mergea pe mijlocul drumului, eu eram primul in spatele lui, la un moment dat a vrut sa faca dreapta, a dat semnal si s-a dus pe banda doi, ca sa ia curba larg, eu am ramas pe unu si am incercat sa trec de el, ala m-a acrosat, iar la politie eu am avut dreptate si ala si-a luat amenda. Asta pentru ca erau doua benzi pe sens si ala a intrat la neasigurare la schimbarea benzilor. Daca ar fi fost o singura banda eu as fi fost vinovat pentru depasire prin dreapta. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde s-a intimplat dar soseaua Pipera are una banda pe sens. S-ar putea, insa, sa fi fost o zona cu o banda in plus..... nu stiu........
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
liviu_lb |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 22:35 |