Vreau sa scap de zgomot si de fum..
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa scap de zgomot si de fum..
LiviuGeo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- b 02345
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
strange-l de gat
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca sa citez si eu din diverse surse : "Numai cei care se adapteaza reusesc ..."
Asa ca, sincer, nu prea ai ce face decat sa te obisnuiesti ... sau sa te apuci si tu sa faci zgomot cand el nu mai face ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg ce legatura are fumatul cu zgomotul ? Sau te deranjeaza zgomotul de la fumat ? Ce fumeaza ?
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LiviuGeo @ 25 Jan 2006, 11:25) Langa camera mea sta cinva care fumeaza si produce mult zgomot. Cum scap de mirosul de tigara si de zgomot? Pentru zgomot se recomanda infigerea de doape in orificii , cu cit mai multe cu atit mai bine ca zgomotu-i parsiv si nu stii pe unde se baga iar pentru mirosul de tigare se recomanda dusuri multe. Si RECI !! Ar mai o explicatie: camera ta sa fie sparta si pe acolo sa vina zgomotele si fumul. Incearca sa o vulcanizezi. This post has been edited by costi: 25 Jan 2006, 11:56 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
ca de obicei, caterinca e la ea acasa...
Eu cred ca ar trebui sa folosesti niste doape de urechi..si un odorizant de interior...Nu stiu insa de unde poti sa le cumper...si de care... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=LiviuGeo,25 Jan 2006, 11:25]
Langa camera mea sta cinva care fumeaza si produce mult zgomot.. [/quote] ![]() Du-te si legiltmeaza-l! Vezi de ce sta mereu langa camera ta! Vezi ce ganduri are! Vezi de ce fumeaza si ce fumeaza! Vezi daca nu cumva fumatul este cauza zgomotului! Daca da, se prea poate sa aiba ceva tevi infundate! Purcede la desfundarea lor! (poti folosi un "sarpe". se gaseste in comert) Daca tot nu te descurci, urmeaza varianta:[/QUOTE]strange-l de gat[QUOTE] |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
gata, s-a terminat sezonul de caterinca?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(costi @ 25 Jan 2006, 13:54) Ar mai o explicatie: camera ta sa fie sparta si pe acolo sa vina zgomotele si fumul. Incearca sa o vulcanizezi. ![]() ![]() Eu zic sa nu il asculti in totalitate pe costi.. el nu stie ce vorbeste.. ii mai sigur pentru tine sa iti iei o camera noua ii max 50.000.. SAU.. ar fi ideal daca ai ramane fara camera.. in caz de explozie.. .. .. ![]() This post has been edited by jaf: 25 Jan 2006, 21:25 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
eu zic sa le iei pe rand: incearca intai sa scapi de zgomot.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.549 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(jaf @ 25 Jan 2006, 21:24) ![]() ![]() Eu zic sa nu il asculti in totalitate pe costi.. el nu stie ce vorbeste.. ii mai sigur pentru tine sa iti iei o camera noua ii max 50.000.. SAU.. ar fi ideal daca ai ramane fara camera.. in caz de explozie.. .. .. ![]() Bre, adica tubeless. This post has been edited by IRONICK: 25 Jan 2006, 22:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Vezi ca e un topic la "Tutoriale, Tips & Tricks" despre antifonare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca e vorba de un camin. Ceilalti inca incearca sa ghiceasca....
Respectivul, daca e fiinta pe baza de carbon o sa vrea si el la un moment dat sa doarma. Fa si tu atunci cat poti de mult zgomot (si eventual fum), poate se prinde singur... Era o reclama cu unul care se basea in nasul altuia care fuma langa el. Egala nesimtitre si dupa parerea mea. Deci caut niste fasole mare si varza multa. Cand obsesti fa-ti niste mititei la foc in lighean, cu manele la maxim evident. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
LiviuGeo |
![]()
|
in primul rand este exclusa varianta de a raspunde cu aceeasi moneda. Eu vreau sa scap doar de acele efecte neplacute...ideea cu dopurile de urechi este buna..stie cineva de unde pot cumpara asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
- b 02345
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da zi-ne nene si noua cum sta ala tot timpul langa camera ta??? Si pe unde intra fumu???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LiviuGeo |
![]()
|
intre camera lui si a mea exista o usa din aia tripla..cu geamuri...
|
--------------------
Dacia
Logan
- b 02345
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
The power of thermo pan windows
![]() Sau vorbeste dom'le cu omu ! Ce ti-a zis? N-ai incercat deloc sa schimbi o vorba cu el ? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
LiviuGeo |
![]()
|
credeti-ma, stiu care este situatia si eu nu am ce face decat sa incerc sa diminuez efectele...atat..
|
--------------------
Dacia
Logan
- b 02345
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
mergi man la el si incearca sa-l rogi amiabil sa reduca poluarea fonica si chimica. daca nu vrea, recurgi la metode: exista amenzi pt tulburarea linistii publice, exista boxe mai tari ca ale lui, exista baieti de cartier, etc.
pt diminuarea efectelor, izoleaza cat mai bine usa respectiva sa nu intre fumul si sa se mai reduca zgomotul. (asta presupunand ca nu se circula pe acea usa - din cate imi dau seama nu e vorba de camin ci de un coleg de apartament, nu? n-am auzit de camere de camin separate prin usi cu geam). Dopuri de urechi poti gasi la vreo cunostinta care a mers recent cu avionul. Stiu ca airfrance da dopuri din astea. dar realizezi cat de penibil e sa fii nevoit sa porti dopuri de urechi in propria casa ![]() This post has been edited by bertro: 26 Jan 2006, 09:37 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pune un detector de fum cu goarna langa usa; cum se face fum cum zbiara oratania.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
1. Iei un compresor si faci o suprapresiune la tine in camera. [Compresorul trebuie sa traga aeru de afara.]
2. Langa usa cu pricina pui un butoi de varza murata sau o ceapa stricata. ![]() 3. Cat despre zgomot ... (?) Inscrie-te la niste cursuri de vioara. ![]() This post has been edited by anamana: 29 Jan 2006, 05:11 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pai si tu nu l-ai ai intrebat de unde e fumul ? Poate a luat foc in camera de langa camera ta si el striga dupa ajutor . n-ai de unde sa stii ! Sau poate cine stie , baiatul are masinarie de produs fum !
Serios vorbind , eu iti propun Nicolae Guta vol 25 live si Zorro . Asta e contra atacu'. Dar ce-l mai bine e sa o dati la pace : "Mai baiatule , te rog eu frumos , nu mai sta langa camera mea cu tigara in gura [ sau poate cine stie pe unde produce sarmanul fum ] si nu mai bate din castroane [ probabil sursa de zgomot e aceeasi cu sursa de fum ] ! This post has been edited by SiloS: 29 Jan 2006, 22:44 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Ce misto s-au potrivit una sub alta topicurile:
"Vreau sa scap de fum si zgomot" - si "Vreau sa-mi cumpar pistol" ![]() Deci: Cumpara-ti pistol, trage cu el vreu doua focuri prin usa, si sa vedem ce se intampla. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
ssilviu |
![]()
|
observ ca romanii sunt o natie de razbunatori...Poate omul sta la cineva in gazda de pilda...sau la o ruda care-l gazduieste...si trebuie sa se adapteze conditiilor date, pentru ca nu are ce face altceva...
si daca o fi vreun mos din ala surd care fumeaza carpati si se uita pana la 3 dimineata la OTV e chinul de pe lume. brrr....nu as dori asta nici dusmanilor mei... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 22:28 |