Inlocuire difuzoare Sandero stepway lll, Pot sa inlocuiesc difuzoarele oribile de pe masina?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire difuzoare Sandero stepway lll, Pot sa inlocuiesc difuzoarele oribile de pe masina?
Florin 3003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 December 21 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Sandero
Stepway
2021
- IS 06 EFB
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.188 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sigur ca poti, trebuie sa gauresti niste nituri care le fixeaza.
Bine, daca blaupunkt sunt exceptionale..... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Florin 3003 |
![]()
|
Ok , multumesc banuiesc ca nu este mai greu ca la fostul meu opel astra g.
|
--------------------
Dacia Sandero
Stepway
2021
- IS 06 EFB
|
|
adrianvoinescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 May 15 ![]() |
Salut Florin,
Ai inlocuit difuzoarele? Pe spate ai avut din fabrica sau le-ai adaugat? In caz ca le-ai adaugat, firele de unde le-ai tras si care este + si - ? Ms. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 / Laureate
|
|
rumblepad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 22 ![]() |
Salut, eu am inlocuit difuzoarele originale (toate 4) cu Alpine R-S65.2, plus o statie VIBE POWERBOX65.4M-V7 (am ales-o pe asta in mod special pentru ca nu a trebuit sa tai niciun fir, trebuie cumparat in plus un harness care leaga media playerul de statie si o si alimenteaza totodata). Si daca tot am desfacut panourile usilor, le-am si insonorizat cum trebuie, usi si panouri, cu STP Gold, lucru pe care-l recomand tuturor de facut, daca tot va apucati sa desfaceti la usi - insonorizarea din fabrica e oribila, de fapt nu exista, sunt doar doua panouri patrate de 15x15cm dispuse pe centrul portierei, ca sa absoarba cat de cat vibratiile. Intr-un final a iesit ceva de care sunt foarte multumit DAR cu un cost pe masura (1700 difuzoarele, 650 amp-ul, 1000 insonorizant, inele adaptoare, nituri, etc, 100 harness adaptor, 700 manopera insonorizare+montaj statie si difuzoare). Eu am considerat ca merita toti banii, difuzoarele si statia duc sunetul la un alt nivel, incomparabil cu ce era inainte. Iar insonorizarea usilor e doar primul pas, intentionez ca (in timp) sa procedez la fel cu plafonul, podeaua si incinta portbagajului.
This post has been edited by rumblepad: 21 Jul 2022, 21:23 Attached thumbnail(s) insonorizare.jpg ( Size: 289.17k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.451 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
NU mai puneti in disperare folie bituminoasa pe orice suprafata in masina. NU asa se face insonorizare.
Pe fata de usa din plastic se pune doar absorbant, adica pasla groasa. Nu burete. Pe tabla (nu pe aia de se prinde fata de usa) se pune folie bituminoasa, dar de tip gros. This post has been edited by IRONICK: 22 Jul 2022, 09:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.188 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Amin! Si folia bituminoasa, daca e ce trebuie , aka viscoelastica cu spate tare , iti trebuie doar 25% din suprafata nu tencuita ca terasa blocului.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.451 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
A mai dat si sute de lei aiurea pe material, cand putea sa cumpere direct de la reno/dacia folii dedicate la pret mult mai bun.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
1000 de euro ca l-au aburit aia de instalau materialele ca "ii trebuie" neaparat toate alea... si au insonorizat doar usi...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cubu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 4 September 22 From: Câmpina ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero III
2022 Comfort
|
|
Florin 3003 |
![]()
|
Buna ziua, da au fost inlocuite difuzoarele dar nu am pus nici o folie nimic, In fine nu sunt multumit nici acum in totalitate cum se aude dar este ceva mai bine parca. In viitor voi achizitiona alte difuzoare si voi reposta. Operatia este destul de simpla si am postat-o pe you tube la acea vreme. Voi lasa linkul.https://www.youtube.com/watch?v=cv8ugmEayZM. Pe partea stanga a fost mai usor dar pe dreapta nu am reusit sa desfac contactele tuturor comenzilor asa ca au fost suspendate in sus cumva de portiera cat am inlocuit difuzorul.
This post has been edited by Florin 3003: 16 Sep 2022, 07:49 |
--------------------
Dacia Sandero
Stepway
2021
- IS 06 EFB
|
|
cubu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 4 September 22 From: Câmpina ![]() |
QUOTE(Florin 3003 @ 16 Sep 2022, 07:45) Contează și acustica mașinii. Orice difuzoare ai pune, nu poți obține un sunet mai bun decât îți permite ea. Dacia este o mașină "de buget", nu se ține cont de astfel de detalii... sau nu se ține cont așa de mult ca la mașinile premium. |
--------------------
Dacia
Sandero III
2022 Comfort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th March 2025 - 22:10 |