CD player, cu mp3
![]() ![]() ![]() |
CD player, cu mp3
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ia neaparat de marca ! Sony e chiar OK !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si argumente?? Ca asa nu mai intrebam...
This post has been edited by St: 29 Jan 2006, 20:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ia-ti de la noi. gasesti o groaza de oferte speciale chair la playere de firma. de exemplu: CQ-C1321NE PANASONIC 399 lei la Carrefour. Prin afara tre sa ai timp a cauti si nu te gandi ca o sa coste cat o paine... poate doar daca nimeresti Magazinul si Super Oferta ! In schimb ai si acolo RedStar sau alte balarii. Eu zic sa cumperi de la noi !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
E cazul sa-l cumperi produs de firma mama, sau de china, thailanda sau malaiesia.
Avand in vedere ca IBM se produce sub licenta in china, eu am pe solenza panasonic CQ 1321..., cumparat din carrefour. Merge CD, audio, wma si mp3. Nu te gandi ca poti sa-l tii 4 ani, ori te ususreaza de el ciorditorii, ori poti pierde fata detasabila, ori din cauza prafului intrat in aparat cititorul de CD poate sa se deterioreze, in rest este OK |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Cred ca baietii au dreptate,nu stiu daca o sa reziste 4 ani.Daca te intereseaza ceva mai ieftin, poate reusesti sa faci un compromis mai bun ar fii un VIETA.Au o fidelitate buna ,dar totusi nu sunt extraordinar de calitative in timp.
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 30 Jan 2006, 09:52) E cazul sa-l cumperi produs de firma mama, sau de china, thailanda sau malaiesia. Avand in vedere ca IBM se produce sub licenta in china, eu am pe solenza panasonic CQ 1321..., cumparat din carrefour. Merge CD, audio, wma si mp3. Nu te gandi ca poti sa-l tii 4 ani, ori te ususreaza de el ciorditorii, ori poti pierde fata detasabila, ori din cauza prafului intrat in aparat cititorul de CD poate sa se deterioreze, in rest este OK CD player portabil cu fata detasabila? Bai frate, ce-a avansat tehnologia asta!! In rest, eu am un mp3 produs de firma tata. Ma astept sa ma tina vreo 2 ani (cica barbatii traiesc mai putin). |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
St |
![]()
|
Se pare ca n-ati inteles, dacat cativa. E vorba de Cd player cu mp3, nu de Radio Cd cu mp3 pentru masina!!
Edit: Chiar nu stie nimeni mai multe de pret? Ce sanse am sa gasesc mai ieftin ca la noi? This post has been edited by St: 31 Jan 2006, 12:30 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
..eroare. Va rog stergeti.
This post has been edited by St: 31 Jan 2006, 12:46 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 05:08 |