Carte "Solenza"?, instructiuni de depanare
![]() ![]() ![]() |
Carte "Solenza"?, instructiuni de depanare
Magua |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Magua @ 28 Feb 2006, 23:46) Magua, pe bune ca nu inteleg ce vrei sa spui. Tu ce parere ai? Cu ce ti se pare ca se ocupa acest forum? Este o rubrica intreaga de tutoriale unde ti se explica ce sa faci, cum, cu ce etc. Unii membri au fost draguti si au pus si poze si au descris ordinea operatiilor. Crezi ca te satisface raspunsul? Din fericire aceste instructiuni de "desfacut" acasa Solenza sunt insotite si de instructiuni de "refacut" acasa Solenza incat sa functioneze cum trebuie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Magua cauta pe internet si pe odc pentru ca o sa gasesti cu un pic noroc cartea tehnica de la solenza....care iti spune in detaliu totul despre ea....eu nu o mai am pe PC ca am formatat hardul...bine ca am printat-o....cam 1 top jumate de hartie...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta voiam sa aflu!
Imi place ca in tot ceea ce urmeaza sa (des)fac sa ma informez si din alte surse, in afara de pareri; defect profesional! Un profesor din liceu ne spunea ca important nu e sa stii pe de rost cartile, ci sa stii unde sa cauti cat mai repede! asta nu inseamna ca subestimez parerile celor de pe forum! Respect! |
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Subiectul a fost lamurit, initiatorul multumit, topicul ia sfarsit.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:45 |