Somnolenza mea...........
![]() ![]() ![]() |
Somnolenza mea...........
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
klau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 January 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Jan 2006, 21:44) Ce s-a incalcat? Eu l-am trimis de n ori la Regulament, dar el posta consecutiv, IRC, etc. Mi se pare mai constructiv sa citeasca el regulamentul decat sa ii dau eu mura-n gura ca el nu vrea sau e incapabil sa citeasca/respecte cateva reguli de bun simt. Ca si membru consider ca acest moderator a incalcat propriul regulament. Artocolul 6 subpunctul e) spune: 2.e) Nu este permis atacul la persoana QUOTE(marius80_eugen @ 26 Jan 2006, 21:36) Ha , ce-mi place ... absolut nici o poza a unei masini ( fie ea si de stors ... bani ) , in schimb numai cearta si discutii aprinse referitoare la 1000 de topicuri despre "offfff masinutaaaaa meaaaaa " . Bravo , tineti-o tot asa ! Dupa ce ca in sectiunea Logan si Supernova se gasesc mult mai multe informatii pretioase decat aici la Solenza , va mai luati si la cearta ... Nasol ... Stii, poze au fost,dar dupa cum se vede si pe forum am considerat ca nu mai are rost sa le las pentru ca, oricum iesea numai cu scandal.De parca ce rau am facut ca mi-am pus si eu masina pe forum? Desi am o Solenza totusi se pare ca trebuia sa pun avioane......ca sa placa. Oricum sunt foarte dezamagit de moderatorii acestui forum....... QUOTE(driverx @ 26 Jan 2006, 21:44) Ce s-a incalcat? Eu l-am trimis de n ori la Regulament, dar el posta consecutiv, IRC, etc. Mi se pare mai constructiv sa citeasca el regulamentul decat sa ii dau eu mura-n gura ca el nu vrea sau e incapabil sa citeasca/respecte cateva reguli de bun simt. S-a incalcat paragraful 2.e) din Regulament care zice: 2e) Nu este permis atacul la persoana QUOTE(klau @ 26 Jan 2006, 10:30) Nu pot sa nu ripostez! Uitati-va si voi la Galeria foto Acolo ce e asa de deosebit?Si atunci ma intreb ce-ati avut cu mine cand mi-am pus masina pe forum? Sunt foarte revoltat!!! Editat de Gabi: Incearca sa postrezi totul intr-un singur mesaj si nu in 5 consecutive This post has been edited by Gabi: 27 Jan 2006, 19:23 |
--------------------
Dacia
Solenza
- slz E usor a scrie versuri/Cand nimic nu ai a spune,
Insirand cuvinte goale/ Ce din coada au sa sune. |
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Dar 50% din topicul acesta este numai repostari.
![]() klau man, exista un buton called "Edit" use it! ![]() |
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:52 |