Noi asa cum suntem, Sau sa ne cunoastem putin
![]() ![]() ![]() |
Noi asa cum suntem, Sau sa ne cunoastem putin
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 27 Jan 2006, 17:41) Mai, cine e interesat de o imagine cu Lexy - sa caute cu google images. Prima imagine gasita se potriveste foarte bine ![]() http://images.google.com/images?q=lexy&hl=...G=Search+Images Eu zic ca asta e :http://diesel.yub.com/users/1/1260062/6873467.jpg Si-a luat masina cum avea acasa ![]() |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 27 Jan 2006, 14:41) Da amanta ai? ![]() Cand o sa am si eu masina curatica ca sa am cu ce sa ma mandresc ![]() PS@later:Intr-o zi cu soare si cu masina curata cand ne intalnim la semafor si facem o liniuta mica, si tu un gentelman desavarsit(tandru,atent,rasat etc ![]() ![]() N-am amanta, dar caut ![]() Paaai eu nu ma descriam pe mine... Acolo era vorba de masina... Dac-ar fi sa ma descriu pe mine ar suna cam asa: Fiara insetata de sange, talie de chihuahua, aspect zburlit, in lipsa de spuma turbarii am spuma de Colgate (ca sa salvez lumea de carii), coada ascutita indreptata in sus, n-am pedigree, dar am Pedigree cu care sa hranesc o domnisoara draguta de talie medie ![]() This post has been edited by MAS: 28 Jan 2006, 01:37 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sorry , netu ' , prea matinala aceasta ora intr-o zi de sambata , ....
This post has been edited by kum: 28 Jan 2006, 10:07 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(andu911 @ 27 Jan 2006, 19:38) pai sa le puna aici...nu in profil ![]() Sa facem si comparatii, sa intram in detalii kum...tu ai deschis topic...you're our guest. Eu si copilul meu in concediu anul trecut . eusibobut2to.th.jpg This post has been edited by kum: 28 Jan 2006, 10:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
/me : 26 ani ,nefamilist, masterat in femei, liber ca pestele-n acvariu
![]() somer de lux (refuz job-uri de 14 mil) masina, casa, garaj, si da ..... cablu si mobil ![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
WOW! Will you marry me?
![]() (what? n-are voie omu' sa sufere de astigmatism miopic? ![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 28 Jan 2006, 20:45) "You're beautiful! you're beautiful! you're beautiful, it's trruuuuueeeee I saw your face, in a crowded place and I don't know what to doooo""" Miiiiiaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu This post has been edited by MAS: 29 Jan 2006, 20:00 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
![]() ![]() PS: cred ca melodia lui Marceeeeeeeel Paveeeeeeeeeeeel paleste in fata acestei petale de trandafir. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Topicu asta are pana acum 100 si ceva posturi...dar eu tot n-am vazut mai mult de 3 persoane...
![]() Edit:.... Lexy...tot frumoasa ai rams, sa nu te deochi This post has been edited by andu911: 30 Jan 2006, 15:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Taman cand voiam sa remarc ce s-a uratit Lexy, vad ca voi o apreciati...
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
The beauty is in the eye of the beholder
![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa spui, poate "beauty is in the eye of the beerholder"
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Oaileu, da' ne trebe ceva beri nu gluma
![]() ![]() ![]() In alta ordine de idei: 26 ani, mascul, neinsurat(inca), fara copii, absolvent ASE, functia: referent relatii externe (cum zice in cartea de munca). Hobby-uri/obligatii: reparat la masina (ca se strica non-stop). |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 20:51 |