Marea tombola cu obiecte promotionale LOGAN, sunt un fericit castigator
![]() ![]() ![]() |
Marea tombola cu obiecte promotionale LOGAN, sunt un fericit castigator
dras |
![]()
|
||
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrem poze
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
@dras, tu nu stii vorba aia romaneasca... "calul de dar nu se cauta de dinti"? Sau cam asa ceva. Opreste si hanoracul si brelocul, zi "bogdaproste" (sau "bădeaproste" sau "bă da' proști e") pentru ele si gata.
Mofturosule! Las'ca vezi tu, alta data n-or sa-ti mai dea aia nimic, sa te-nveti minte. (c-asa meriti!) ![]() EDIT (ca sa nu fac post nou): mai dras, am glumit, cu toata ca faza alora e de toata jena. Ce sa le faci, asta e. Eu din principiu nu ma inscriu la tombole sau concursuri din astea care te umplu ori de bani, ori de produse, ori de greata (ca in cazul asta), pentru ca nu prea cred in lucrurile cistigate usor. P.S: si "vorba aia romaneasca" am adus-o in discutie exact pentru ca nu suport vorbele din intelepciunea infinita a poporului romanesc... Mai bine s-ar fi dus romanu' pe vremurile alea la munca, decit sa stea pe marginea santului si sa filosofeze, poate nu s-ar mai fi facut foamea pe timpurile astea. This post has been edited by Smudo: 26 Jan 2006, 19:16 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smudo @ 26 Jan 2006, 18:57) @dras, tu nu stii vorba aia romaneasca... "calul de dar nu se cauta de dinti"? Sau cam asa ceva. Opreste si hanoracul si brelocul, zi "bogdaproste" (sau "bădeaproste" sau "bă da' proști e") pentru ele si gata. Mofturosule! Las'ca vezi tu, alta data n-or sa-ti mai dea aia nimic, sa te-nveti minte. (c-asa meriti!) ![]() Eu sunt de parere ca daca dai ceva cuiva, chiar si moca, dai ceva klumea. Altfel n'are sens. Iar vorba aia cu calu e o tampenie oricum. Nu am nevoie de lucruri defecte, chiar daca sunt gratis. Iar ca sa-ti faci campanie de promovare cu niste produse de foarte slaba calitate (ca sa nu zic ca sunt de fapt rebuturi) mi se pare nu numai nesimtire ci sinucidere dpv al business-ului. Le propun celor de la Dacia sa faca o capamnie asemanatoare in fiecare tara din veste pentru a promova masina si apoi sa astepte comenzi ca o sa vina din parti. PS: era prima data cand am castigat ceva nemuncit ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
dras |
![]()
|
Acum si poze ca sa nu ziceti ca sunt nebun
![]() 26_01_06_breloc.jpg ( Size: 46.47k ) Number of downloads: 178 pata de jos e de fapt o depunere de metal care zgarie ca naiba 26_01_06_hanorac1.jpg ( Size: 48.88k ) Number of downloads: 144 26_01_06_hanorac2.jpg ( Size: 51k ) Number of downloads: 157 26_01_06_hanorac3.jpg ( Size: 48.8k ) Number of downloads: 109 La hanorac va las pe voi sa comentati (btw. nu are gluga ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Na ca fac post nou, ca sa nu mai editez in partea ailalta.
Pai ce... asta e problema, buzunarul ala mai dezorientat? Mergi si tu cu umarul drept mai țanțoș, si in mod logic cu cel sting mai jos, ca sa pice buzunarele alea la nivel. Sa vezi tu ca-ti da si un aer mai cool, asa. Si gata problema. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
salut,
pai cred ca buzunarul din dreapta e intentionat lasat mai jos, daca e frig in masina poti sa bagi mana in buzunar si poti manevra schimbatorul direct din buzunar ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
dras |
![]()
|
Ce-i drept la solutiile astea nu ma gandisem
![]() Da daca fac spondiloza? ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
nvasiliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 16 January 06 From: Romania ![]() |
Da-le inapoi si cere-le altele ca lumea. De ce sa le arunci la gunoi cand poti sa le arunci alora in cap????
|
--------------------
ex-Dacia Logan
/ New Mitsubishi Lancer
||| Ambition 2005 /Inform Plus - 2008
|
|
dras |
![]()
|
QUOTE(Smudo @ 26 Jan 2006, 18:57) @dras, tu nu stii vorba aia romaneasca... "calul de dar nu se cauta de dinti"? Sau cam asa ceva. Opreste si hanoracul si brelocul, zi "bogdaproste" (sau "bădeaproste" sau "bă da' proști e") pentru ele si gata. Mofturosule! Las'ca vezi tu, alta data n-or sa-ti mai dea aia nimic, sa te-nveti minte. (c-asa meriti!) ![]() EDIT (ca sa nu fac post nou): mai dras, am glumit, cu toata ca faza alora e de toata jena. Ce sa le faci, asta e. Eu din principiu nu ma inscriu la tombole sau concursuri din astea care te umplu ori de bani, ori de produse, ori de greata (ca in cazul asta), pentru ca nu prea cred in lucrurile cistigate usor. P.S: si "vorba aia romaneasca" am adus-o in discutie exact pentru ca nu suport vorbele din intelepciunea infinita a poporului romanesc... Mai bine s-ar fi dus romanu' pe vremurile alea la munca, decit sa stea pe marginea santului si sa filosofeze, poate nu s-ar mai fi facut foamea pe timpurile astea. no problem. intelesesem din prima da eram prea pissed off ... ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
dras |
![]()
|
QUOTE(nvasiliu @ 26 Jan 2006, 20:39) Da-le inapoi si cere-le altele ca lumea. De ce sa le arunci la gunoi cand poti sa le arunci alora in cap???? nope. cred ca doar o sa le trimit inapoi si o sa insist sa nu-mi mai trimta altele. de fapt cred ca o sa le trimit in atentia dlui Stroe ca poate e hanoracul pe masura lui. This post has been edited by dras: 26 Jan 2006, 21:00 |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bai ce fite si talente.da bluzonu ala la un aurolac ca o sati zica sarutmana si brelocu nu-i chiar asa nasol.
Oricum brelocu ca brelocu da bluzonu... ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
poate e facut la mare futurism, modern...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
tu te plangi ... eu am cumparat de la ei un logan dci ... in valoare de 290 mil lei si nu mi-au dat nici macar un breloc....
|
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici la BMW nu-ti da vreun breloc si acolo masinile sar lejer de miliard. Dar vin si spun " Stiti, avem si niste brelocuri la 20 de euro". Grija fata de client in Romania e 0! Mai ales la patroni francezi (nu dam nume de supermarketuri sau fabrici de masini). Romanul nostru, prostul nostru (dar prost fidel nu asa, nu pleaca nici mort)!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
Deci viitorul meu socru si-a luat si el logan acum un an si ceva .. printre primele din iasi .. si i-a dat mai multe chesti printre care si breloc ...
Mie mi-a dat un kkt de mapa .. nici la aia nu ma asteptam ![]() |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Asa masina ... asa cadouri
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Presuri cu scart, huse, si-un breloc meserias
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(lucian79 @ 26 Jan 2006, 23:37) Ai avut noroc. Un coleg de-al meu n-a primit huse. De breloc nu stiu... Breloc, harta, rucsac (destul de bun, e impermeabil), presuri, stingator, trusa medicala si triunghi, pix Logan am primit cadou de la colegi de ziua mea inainte sa-mi vina masina. Mie brelocul mi se pare ok si nu inteleg care-i problema cu el (acum ma uit la el...). P.S.: Tot negru (parca negru e din poza al tau) si-a luat si el... se potriveste culoarea asta mai bine cu masina decat altele dupa parerea mea. This post has been edited by DigitalScribe: 26 Jan 2006, 23:48 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(lucian79 @ 27 Jan 2006, 01:37) Taie scurt ca macane ![]() In ceea ce ma priveste, eu am ridicat-o pe 8 noiembrie de la dealer (din Pitesti) si, pentru ca ma numesc Mihai, mi-au facut cadou un ornament de esapament inox Borla si o tava portbagaj. Nu mai spun ca pentru ca m-am dus personal la Pitesti, mi-au platit si 35 l de benzina. |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
promotionale dacia ... asa masina ... asa promotionale ...
sper ca cineva de la dacia citeste aceste randuri ... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Eu cand am facut comanda am primit 3 rucsacuri si cred ca 3 pixuri.Breloc ar trebui sa primeasca toata lumea.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
exista topic dedicat promotionalelor Dacia la Cafenea... de ce era nevoie de altul nou????????????????
topicul se muta la Cafenea si rog moderatorii de la acea sectiune sa-l uneasca cu http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=32663 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |