DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pompa de benzina Bosch pentru Dacie, Injectie

mdi-ul
post 30 Jan 2006, 16:22
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor, In urma cu ceva timp mi-am montat GPL pe masina, totul bine si frumos pana cand imi cedeaza pompa de benzina. Desteptilor care mi-au montat instalatia le-a fost lene sa-mi monteze si un releu pentru a decupla pompa de benzina in timp ce mergeam pe gaz. Momentan cand am auzit care este pretul ei in jur de vreo 4 mil. nu am chef sa dau atatia bani mai ales ca nu o folosesc decat foarte rar,cand raman fara gaz.Ddaca aveti cunostinta de ceva sau cineva care este interesat sa vanda asa ceva si in ce pret v-as ramane recunoscator!

--------------------
Dacia Berlina - Injectie - OT-78-MDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
N_E_B_O
post 30 Jan 2006, 16:48
Post #2

Membru incepator

Mergi la un service Dacia.... si (intre patru ochi ) vorbeste cu un mecanic de acolo despre problema ta. O sa iti faca rost de piesa foarte rapid si la un pret mic. Eu asa am facut rost de multe piese aproape noi. Succes...

--------------------
AUDI A4 Logan Laureate 1.4 - BC-XX-XXX
Viata e o loterie.... atunci cand conduci.... ai mari sanse sa pierzi... o viata
+
stuiberv
post 30 Jan 2006, 18:56
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

Of, sper ca macar nu o sa faci scandal daca iti duci masina in service si iti inlocuiesc niste piese fara sa iti spuna.

Daca piesele alea aproape noi si ieftine nu sunt obtinute in felul asta, imi cer scuze.

--------------------
Papuci marimea 43 3 ani bocanci - is xx undoitrei
“All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them
together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM
maintenance manual, 1925
+
pastrama
post 30 Jan 2006, 23:36
Post #4

scursura umana

From: Ct

Bun sfat i-ai dat, NEBO...sa nu vii dupa aia sa te plangi pe forum ca ai dus masina noua in service si ai luat o vechitura inapoi. De ce dracu or fi piesele alea "aproape noi" asa de ieftine??? 022.gif

--------------------
Tedei - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:34
Forum Renault