Pompa de benzina Bosch pentru Dacie, Injectie
![]() ![]() ![]() |
Pompa de benzina Bosch pentru Dacie, Injectie
mdi-ul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina - Injectie
- OT-78-MDI
|
|||
N_E_B_O |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 January 06 ![]() |
Mergi la un service Dacia.... si (intre patru ochi ) vorbeste cu un mecanic de acolo despre problema ta. O sa iti faca rost de piesa foarte rapid si la un pret mic. Eu asa am facut rost de multe piese aproape noi. Succes...
|
--------------------
AUDI A4
Logan Laureate 1.4
- BC-XX-XXX Viata e o loterie.... atunci cand conduci.... ai mari sanse sa pierzi... o viata
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Of, sper ca macar nu o sa faci scandal daca iti duci masina in service si iti inlocuiesc niste piese fara sa iti spuna.
Daca piesele alea aproape noi si ieftine nu sunt obtinute in felul asta, imi cer scuze. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bun sfat i-ai dat, NEBO...sa nu vii dupa aia sa te plangi pe forum ca ai dus masina noua in service si ai luat o vechitura inapoi. De ce dracu or fi piesele alea "aproape noi" asa de ieftine???
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:34 |