intrebare captura audio
![]() ![]() ![]() |
intrebare captura audio
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Da se poate...iti trebuie un player mai special cu recorder(la care setezi ca sursa placa de sunet).
Deci ca player sa zicem ca folosesti Winamp cu care asculti acel radio de pe net si pe langa el un recorder ca MusicMatch |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
da, poti...iti recomand musicmatch...program shareware,
tragi in format mp3 canalul wave (atentie asta inseamna tot inclusiv dingurrile de pe YM)... E dreptul tau sa faci o copie privata...nu furi nimic. Daca ai semnat un agreement cu radioul...atunci esti in off-side fata de agreement si ei, cand se prind de asta iti taie ip-ul...(cu musicmatch nu se pot prinde ever) Fata de legea romaneasca a drepturilor de autor nu esti in off-side...toti avem dreptul la o copie privata a ceea ce se difuzeaza pe public (emisiune TV sau radio) aceasta copie nu poate fi vizionata/audiata decat in cadru familial, si nu poate fi distribuita sub nici o forma. This post has been edited by mil: 26 Jan 2006, 13:36 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
merci, am musicmatch-ul si m-am uitat prin el, nu-mi da voie la recording source decat LINE IN, MIC IN, CD rom-ul, si SYSTEM MIXER...deci?
![]() poate n-am completat cum trebuie, eu ascult online radio pe net da' nu prin winamp sau ceva de genul asta, pur si simplu pe port 80 ca o pagina obisnuita de web This post has been edited by aqua: 26 Jan 2006, 14:54 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
baga system mixer. ala e ceea ce butonezi tu cand dai 2click pe difuzorasul din systray. prin ala trec toate sunetele care iti ies tie in boxe.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
aqua |
![]()
|
am rezolvat cu "replay music",am gasit si un crack si merge super
![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(aqua @ 26 Jan 2006, 14:50) merci, am musicmatch-ul si m-am uitat prin el, nu-mi da voie la recording source decat LINE IN, MIC IN, CD rom-ul, si SYSTEM MIXER...deci? Foloseste Line In . >>Radio, cablu audio, line in placa audio<< Am inregistrat si eu o data cu MusicMatch de pe radio si am fost incantat. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
aqua |
![]()
|
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Daca asculti cu Winamp, se poate face din setari, are undeva Output plugin... si poti sa alegi "disk writer", daca imi amintesc eu bine, ca aci nu am winamp.
|
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
catalin_tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 22 Joined: 3 January 06 From: Timisoara ![]() |
pai zi si mie cum ai rezolvat fara cablu. eu nu mi-am batut atata capul...
si nici nu ma tenteaza sa ma surmenez, asa ca te rog, zi-mi si mie. ms This post has been edited by catalin_tm: 26 Jan 2006, 22:33 |
--------------------
dacia
1300
- - daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
pai pui pe mix ca sursa dupa ce anulezi in prealabil orice alta intrare in mixer afara de wave (mic, line in, CD, etc), ca sa nu ai zgomot din preamplificarea microfonului
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
aqua |
![]()
|
QUOTE(catalin_tm @ 26 Jan 2006, 20:46) pai zi si mie cum ai rezolvat fara cablu. eu nu mi-am batut atata capul... si nici nu ma tenteaza sa ma surmenez, asa ca te rog, zi-mi si mie. ms "am rezolvat cu "replay music",am gasit si un crack si merge super " gasaesti pe net kitul si cauti crack, altfel nu te lasa decat 25 de melodii sa le iei, mai tre' sa ai si permanent o conexiune la net, altfel nu merge chiar daca ii setezi ca sursa placa ta de sunet care n-are de-a face cu netul |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:56 |