Masina noua pana in 13.500CIP!, M-am hotarat sa vand Solenza...
![]() ![]() ![]() |
Masina noua pana in 13.500CIP!, M-am hotarat sa vand Solenza...
romulus |
![]()
|
||
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa zici poate ca fac misto de tine, dar daca vrei o masina care sa fie un pic "altfel" uita-te un pic la Hyundai Elantra. CRDI-ul de 2 litri e 12800 CIP, iar 1.6 benzina e 10900 CIP.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
io unul nu as mai cumpara la mom actual decat masina japoneza.
un civic m-ar coafa perfect. pe tine nu? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
mitsu all the way zic si eu. cu 20% avans si leasing pe 48 de luni ajunge rata la ~7mil cu tot cu tva.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Toyota Corolla sedan sau hatchback! Ai sa fi foarte multumit de ea!
Civic-ul e scump... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Adriane ... din ce ai scris pe ici pe colo pe forum, profilul tau ar fi cam asa:
- pretentios la imagine (SLZ spalata si pe gaura esapamentului) - ambitii sportive (liniute, viteze maxime, etc. ,le stii tu mai bine) - pretentios la confort - holtei Omule, ori esti la o rascruce in viata ta, ceea ce nu se rezolva cumparind o masina si poate ai alte prioritati, ori chiar vrei sa iei ceva care sa te reprezinte (in masura in care e acceptabil ca "haina face pe om" - e si asta o abordare). Votul meu: Seat Leon. PS: Grija mare, grija mare, deoarece daca ne integram in 2007 nu prea e OK sa fii dator - gindeste-te bine-bine, nu e jucarie, toate semnalele finantistilor sint in sensul ca ar fi mai bine sa stai pe coada linistit un an-doi dupa aderare. PPS: mai, tu iti iei masina PENTRU WEEK-END? scuze, cred ca ceva nu e in ordine ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Lasati mai lumea sa cumpere masini. Adriane ia-ti tata Maybach...ca la un Maybach platesti 80.000 euro taxe...deci eu, ca cetatean roman sunt mai castigat daca iti iei Maybach si nu Skoda.
|
--------------------
-
-
-
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
O2.
Parerea mea. Off topic: Am vazut ca nu e bine sa fac acum un credit. De ce? Si un an doi dupa aderare ar insemna sa astept 4 ani de acum pana sa fac un credit? Nu se poate, eu am nevoie acum de pamant. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 27 Jan 2006, 12:58) O2. Off topic: Am vazut ca nu e bine sa fac acum un credit. De ce? Nu se poate, eu am nevoie acum de pamant. Daca si la noi va fi cum a fost pe la ceilalti, o sa-ti fie cam greu sa-ti platesti ratele in primii doi ani. Dar avand in vedere ca preturile la noi sunt uneori mai mari decat la ei, poate ca nu. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vor creste COSTURILE DE TRAI destul de mult si probabil si RON-ul o sa o ia razna nitel; estimez ca suma maxima a ratelor de platit lunar ar trebui sa fie maxim 20-25% pentru a nu dezechilibra bugetul propriu si a face fata convulsiilor; si o masina presupune si cheltuieli secundare (asigurari, rovignete, etc.), bani pe care nu-i regasesti in placerea de a lua km sub roti; si aceste cheltuieli secundare vor creste substantial.
Io am noroc, anul trecut am terminat ratele si la masina si la casa (cam 50% din venitul net lunar) si nu mi-a fost moale deloc, chit ca am un venit nu chiar de lepadat - dar maruntisurile te omoara, stiti si voi. Asa ca o abordare mai prudenta a nivelului de indatorare in urmatorii 3-4 ani nu cred ca ar dauna nimanui. Ma gindeam si io sa schimb Matizoiul in curind, dar niet! inca 2 ani cel putin merg tot pe 50 de cai ... in fond, m-a dus unde am vrut fara proteste, ce pot sa vreau mai mult de la o bucata de fier? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
FLEX ...nu te stresa....combina el pe altii pentru costurile de trai. Candva se lauda ca SLZ si-a luat-o asa: credit pentru avans, credit pentru masina. si cele 2 credite ii cam mancau salarul.
Macar SLZ-ul la folosit ceva...pana sa primeasca masina de firma. Ca de atunci SLZ-ul probabil sta ceva mai mult. Acum...vrea masina de 3-4 ori mai scumpa si sa o foloseasca de 3-4 ori mai putin. Cine suntem noi sa ne stresam pentru banii lui??? Zice ca il luam la misto. This post has been edited by driverx: 27 Jan 2006, 14:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FLEX |
![]()
|
driverx, imi e simpatic de la faza cu spalatul Solenzei, a mea n-a mai vazut apa curata de la pastele anului 2005; sint banii lui,face ce vrea cu ei, dar poate invata ca viata la 20 de ani nu mai e aceeasi cu viata la 25 de ani, dupa cum n-are legatura cu cea de la 30 de ani.
Bafta Adriane! |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca sa fiu in asentimentul co-forumistilor care ti-au recomandat avioane (fata de lista afisata de tine) iti recomand si eu, sub rubrica "alta masina", sa iti cumperi un "maibah". Ca avantaje : nu se urca nici cu camionul pe tine si .. cel mai important .. il poti repara dpdv al tinichigeriei doar cu o ranga ... sau doua (dupa caz).
Devenind seriosi ... mergi mai omule si ia-ti masina care-ti place ca dotari/confort/consum/service ... nu intreba pe altii caci pana la urma tot ce iti place tie ai sa iti iei. Topicurile de genul astuia sunt pur si simplu pierdere de timp si tocare de nervi ... P.S.: am votat cu C4 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io votez (la fel cum am mai spus si pe alte topicuri, si mai spun si altii pe aici, mai ales FLEX... sa nu-ti iei masina acum).
In primul rind aduc aceleasi argumente ca si FLEX, ca trebuie sa fii foarte atent in ce credite si pentru ce te bagi acum, si in al doilea rind eu cred ca dupa aderare, masinile or sa sufere o depreciere mult mai mare decit pina acum in Romania. Adica o sa se cam intre in rindul lumii intregi la cap. Ce as face eu in locul tau acum: as vinde SLZ acum, cit am inteles ca inca se mai ia bani frumusei pe ele, si banii i-as pune la ciorap, ca oricum am (tu adica) masina de la firma. Cel putin pina se linistesc apele (stiu ca am mai zis chestiile astea, dar le repet cu incapatinare) as sta pe fundul meu si nu m-as baga in credite decit pentru imobiliare, dar si la alea cu extrem de mare atentie. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Hai ca ma faceti sa imi fie frica:
E offtopic, dar sper sa nu deranjeze f tare. Eu vreau sa fac un credit, pe care sa il folosesc in felul urmator: Cu o parte, imi platesc ce a mai ramas din creditul pt. masina, pt. ca e dobanda mai buna la asta. Cu restul, imi cumpar pamant. La munte, nu in oras. Rata va fi cam la fel cu cea pe care o platesc acum pt masina, si e 1/3 din salariul de acum. Rata la masina am reusit sa o platesc si timp de 7 luni cu salariu mai mic (era mai mic decat cel de acum exact cu valoarea ratei). Plus, nu imi cer garantie, giranti sau alte chestii, si dobanda e ok. Eu m-am gandit in felul urmator: Sa spunem ca ajung sa am probleme, ce fac: vand masina, vand terenul, si platesc creditul. De locuit am unde locui. Sper sa nu apara probleme, pt ca in principiu veniturile ar trebui sa creasca, dar nu poti sa fii sigur. Iar de crescut costurile de trai, pai acum mancarea, imbracamintea si ffff multe sunt la aceleasi preturi ca in vest. Asa ca am sa fac totusi creditul ![]() PS. Daca nu gasesc pamant, iau doar cat imi trebuie sa achit masina, si ies si ratele mai mici. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<LA Megane am dobanda prea mare la RCI Leasing + Megane e o masina mult prea populara! Ca Logan, asa! Motiv pt care nici nu sunt hotarat la Octavia! Acelasi motiv: prea comune! >>
Interesanta strategie in a cumpara o maisna. Parerea mea ca octavia este la fel de populara ca un megane. In jurul blocului am deja 3 octavia 2 si un singur megane. Si e vorba doar de un bloc ![]() Ziceai ca Mondeo e o maisna veche .... o fi ... da e o maisna super frumoasa, si inca este o masina de referinta in clasa ei. Daca vrei fitze, si nu vrei masina care are tot romanul ... ia-ti A4, un seria 5, sau si mai bine un 300C. Parerea mea este sa te gandesti bine la Megane .. si sa iei Mondeo ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
A4 e de fite ?
Apropos Adriane, ia-ti si tu o masina cu un motor mai maricel... This post has been edited by andu911: 29 Jan 2006, 11:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 26 Jan 2006, 23:43) si ne gandim din pct de vedere al calitatii automobilului , Leon si O2 sunt MULT peste orice alte compacte. Ia sa vedem, te milostivesti si ma lamuresti si pe mine , muritor de rand, cu argumente, referitor la afirmatia de mai sus ? Sau banuiesc eu ca o sa taci malc ? ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Multumesc pentru parerile voastre! Unele mi-au folosit, altele m-au facut sa vad si alte aspecte!
Am fost plecat in week-end si nu am putut scrie nimic! Ca o concluzie, m-am hotarat la Skoda! Avansul il platesc pe 15-20 feb (in functie de cat de repede vand Solenza).. M-am inteles si cu tipul de la Avia: platesc 7000euro in febr si restul peste 2-3 luni, atunci cand vine masina! Ca optiuni am ramas la vopsea, proiectoare si 4 boxe suplimentare! Rata este de 168euro! Cat despre cei care isi fac griji pt mine, cum ca nu as putea sa imi platesc masina... Oricand pot apela la ajutorul tatalui meu, dar sper sa nu se intample asta! Masina de servici tocmai a fost insemnata cu sigla proprie, deci un motiv in plus sa am o masina mai buna decat cea actuala! Va multumesc si rog moderatorii sa inchida sau sa stearga topicul! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:19 |