Adoptie pisoi URGENT!, ..anunt disperat
![]() ![]() ![]() |
Adoptie pisoi URGENT!, ..anunt disperat
GunX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_6561.jpg ( Size: 47.3k ) Number of downloads: 116 IMG_6568.jpg ( Size: 63.26k ) Number of downloads: 126 |
||
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Tocmai vroiam sa fac un topic cu link catre softpedia
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Situatia este cat se poate de dramatica ... daca s-a ajuns sa se puna problema omorarii lor fara dureri, doar ca sa nu fie aruncati in strada, pe gerul asta....
Nimeni nu-i vrea desi sunt atat de cuminti si fac numai la ladita lor, in schimb primim 1 mil de sfaturi, impresii ,pareri si alte vorbe goale care nu ajuta la nimic. This post has been edited by GunX: 25 Jan 2006, 16:25 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ce sunt motani sau matze?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GunX |
![]()
|
Matze. De fapt matza, intre timp s-a mai ivit o promisiune sa dau una din doua maine...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vezi ca aici nu se accepta IRC. Dar nu iti dau report, ca sa facilitam gasirea de adapost la ghinionistii aia cu blana.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
varsta si sexul pisoilor...sunt intarcati, par destul de mari, spune-ne si cartierul te rog.
Poate daca e mai greu sa ii dai la pachet...cu pisica cea batrana...scoate-i pe scara blocului deocamdata...nu-i omora...ca iti pare rau dupa. Alergiile desi mai rare in RO fac prapad in occident...astea sunt simptomele: sufocare din senin si alergologii care fac averi. Nu au nimic pisicile...sunt alergii la polen...la matase...etc. Dar cu Dumnezeului te-ai procopsit cu pisica fiind alergic. Nu ti-ai dat seama pana acum? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GunX |
![]()
|
Pisica exista pe vremea cand se locuia la casa. Odata cu mutatul la bloc a trantit biata de ea 4 pui. Motan iresponsabil, care a aburit-o si dupa aia nu a mai vrut sa stie de nici o responsabilitate.
Cartierul este Berceni. Mai intai macar sa dau pisoii mici. Din pacate e testata problema cu alergia. Numai in prezenta lor apar crizele. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e pericol mare cu alergia poti sa-i duci la un centru pana reusesti sa-i dai pe undeva.
Exista astfel de centre -pensiuni pentru animale- unde isi duc oamenii animalele de casa cand pleaca in concedii de ex. Nu stiu cat costa insa, nu poate fi prea mult. Eu mi-as lua o zi libera si cauti prin satele astea mai din sud o babuta saraca, ii dai pisicile, mancarea aferenta si 2-3 sute de mii pe luna. Faci un bine si la baba si la mate. This post has been edited by cosmin_m: 26 Jan 2006, 08:45 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Temporar (o luna -doua) poate tine sora mea pisoii.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
mianna |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 27 July 05 ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 26 Jan 2006, 00:29) Exista astfel de centre -pensiuni pentru animale- unde isi duc oamenii animalele de casa cand pleaca in concedii de ex. Nu stiu cat costa insa, nu poate fi prea mult. cuvantul "mult" are semnificatii diferite pentru diverse persoane. 100.000 de lei/zi + mancarea cum ti se pare? (ca sa nu se inteleaga altceva, asta era tariful unei pensiuni in septembrie - daca nu s-o fi scumpit intre timp). la asa pret, mi se pare mai viabila gasirea unei persoane cu suflet bun si conditii optime pentru pisicute, cheltuielile de hrana si intretinere ramanand in sarcina actualului proprietar. |
--------------------
dacia
logan
- b-o1-bbb
|
|
driverx |
![]()
|
GunX
Stupid me.....am uitat. Baga repede anunt la www.animale.ro |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GunX |
![]()
|
Problema e aproape rezolvata. Eu si pisoiasii va multumim mult de tot pentru suport.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut rost si eu de o stapana care vrea un pui de pisca maidaneza. Mai e available?
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
GunX |
![]()
|
check Private Msg
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 10:10 |