ce?, chiar s-au pus pe treaba
![]() ![]() ![]() |
ce?, chiar s-au pus pe treaba
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, tu pe unde ai sarit?
Poti sa o contesti indiferent cand o primesti, poate diferi motivul. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 27 Jan 2006, 23:38) Pai a aruncat chitantele dupa ce a platit si acum i-au venit de platit din nou cu hartia pt impozitul masinii.Asa ca,in 15 zile de la plata amenzii sa depuneti copia PV si chitanta la Politie.El s-a interesat si daca nu are cu ce sa faca dovada ca a platit,trebuie sa plateasca din nou. poate incerca sa obtina o copie de la sucursala CEC unde a platit. fiind vorba de mai multe amenzi, plus ca daca e sa plateasca din nou plateste tot, nu 50%, poate ca suma e suficient de mare ca sa merite sa incerce |
-------------------- |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Vreo 2 milioane.Multumesc pt raspuns! O sa-i spun.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu nu am nimic impotriva sa imi dea amenda ca am parcat neregulamentar atata timp cat AM UNDE SA PARCHEZ... dar asa... ce pot sa fac...sa o desurubez si sa o iau in pungi in casa?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Pe Dealul Mitropoliei s-au dat amenzi pentru parcarea ilegala, imorala si neregulamentara pe deasupra.
Masinile erau parcate perpendicular, si trebuiau paralel cu trotuarul. Acum sunt 2 feluri: cei care au primit amenda si o parcheaza paralel cu trotuarul, si cei care nu au primit (sau nu au stiut pentru ce e) si o parcheaza in continuare perpendicular (si ii injura pe cei care o parcheaza paralel) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am pic mica mila pt. cei care au primit astfel de amenzi.
Asta cu lipsa locurilor de parcare nu tine loc de bun simt. Daca unul parcheaza aiurea si total intr-un loc nepotrivit si nu i se intampla nimic, in urmatoarele 15 minute in jurul lui se va forma o parcare. Imi pare rau ca politia s-a lasat intimidata si nu a actionat mai drastic. La romani nu se face treaba decat cu japca. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma enerveaza aia care dau amenzi numai in centru....sa vina si printre bloace si sa amendeze masinile parcate aiurea!!! (care blocheaza intrarea in bloc, alea lasate in intersectie pe timp de noapte...etc.)
iar in centru, unde se poate (ma refer la strazile mai largi, unde oricum sunt parcate masini pe prima banda non-stop) sa scoata dracu' stationare interzisa, ca oricum nu ai loc unde sa lasi masina... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Fac pariu cu voi ca pana n-o sa faca parcari, nu rezolva mare lucru cu amenda!
Tot nasol va fi traficul! Mai sperie ei cativa, da' tot mai raman o droaie care-si vor parca masina unde au treaba! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragos.avramescu @ 28 Jan 2006, 12:55) Pe Dealul Mitropoliei s-au dat amenzi pentru parcarea ilegala, imorala si neregulamentara pe deasupra. Masinile erau parcate perpendicular, si trebuiau paralel cu trotuarul. Acum sunt 2 feluri: cei care au primit amenda si o parcheaza paralel cu trotuarul, si cei care nu au primit (sau nu au stiut pentru ce e) si o parcheaza in continuare perpendicular (si ii injura pe cei care o parcheaza paralel) pe dealul mitropoliei e suficient loc sa se parcheze masinile perpendicular pe trotuar si sa mai treaca si alte masini(cred ca are loc si un camion, pt ca strada aia e larga). In plus, dealul ala nu duce decat la mitropolie, nu-i un drum circulat, sa zici ca este incomodata circulatia altor vehicule. Daca se parcheaza paralel cu trotuarul, nu se obtine decat un nr mai mic de locuri de parcare. Avand in vedere ca in apropiere functioneaza o moderna parcare supraetajata(dar cu plata), tind sa cred ca s-au tras ceva sfori ca sa se micsoreze nr de locuri de parcare fara plata din zona. |
-------------------- |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 28 Jan 2006, 11:43) eu nu am nimic impotriva sa imi dea amenda ca am parcat neregulamentar atata timp cat AM UNDE SA PARCHEZ... dar asa... ce pot sa fac...sa o desurubez si sa o iau in pungi in casa? Cum sa nu ai unde? Chiar nu sint parcari deloc? Aaaa ca sint pline, sau ca locurile de parcare sint ocupate si poate chiar insuficiente pentru Bucuresti, asta e altceva. Dar mi se pare o scuza jalnica rau sa spui ca daca nu iti sint oferite destule locuri de parcare iti permiti sa lasi masina unde vrei, si te mai si superi ca primesti amenda. Stiu ca-i cam rautacios ce spun, dar asta e. Eu las masina acasa si merg cu tramvai-metroul in centrul orasului tot din acelasi motiv, ca pina gasesc un loc de parcare innebunesc de invirteala. Si cind il gasesc, e foarte probabil sa ma coste mai scump decit metroul ala pentru 2 persoane dus-intors, plus de asta in unele locuri pe strada nu ai voie sa parchezi mai mult de o ora. QUOTE(vis-a-vis @ 28 Jan 2006, 12:24) Probabil ca nu doar pe romani ii poti educa doar cu japca, poate mai sint si alte natii, cu o inclinatie mai mare sau mica spre civilizatie. Dar oricum, "japca" (io mi-as permite sa o numesc totusi "lege aplicata cum trebuie") asta aduce un lucru bun cred eu, daca nu se vor respecta legile pur si simplu din respect sau din bun-simt, atunci lasa ca or sa se respecte de frica. Nu ma refer doar la legea care se aplica in cazul amenzilor date (care oricum eu as spune ca e blinda, aici citeodata iti ia si masina pe sus si pierzi si timp si bani ca sa ti-o iei inapoi), ci chestia asta se poate generaliza. Macar sa se tina cu aplicarea ei si sa ii amendeze asa cum trebuie. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Smudo tu esti din germania...ia zi ce era daca toata lumea venea la Love Parade in Berlin cu masina personala...la 6 milioane de oameni cati au venit...cred ca munceau nemtii 20 ani ca sa faca parcari.
Pai duceti-va ma in Londra sa vedem daca gasiti locuri de parcare libere ![]() Nu intelegeti un singur lucru...unde e interzisa parcare, e interzisa. Adica iei amenda daca parchezi acolo. Tu iei amenda fiindca nu respecti regulile de criculatie. Hai ca ma apuc sa merg cu 200 km/h pe DN1...daca ma opreste Garcea ii zic...frate, lasa-ma cu amenda...mai intai fa-mi autostrada. Astea sunt drumurile si conditiile la ora actuala. Toti vrem sa avem conditiile din America dar sa respectam legile ca in Romania. Cei care parcheaza aiurea, nu fac decat sa incurce si pe altii. This post has been edited by andu911: 28 Jan 2006, 15:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
Mai, sa nu fiu inteles gresit. E clar ca nici eu nu conduc 100% dupa lege, dar daca e sa fiu amendat, atunci asta e, ghinion. O singura amenda am luat aici, pentru ca in drum spre casa am taiat-o pe o straduta pe care nu aveam voie sa merg, ca sa evit vreo 3 semafoare si sa ajung mai repede. Am muscat-o, si de atunci vreo juma de an nu m-am mai bagat pe acolo, orice-ar fi fost. Si acum sa fiu sincer, a fost un pipi de amenda de 10 €, dar linga aia 10 € mai puneam inca 2 € si-mi luam o naveta de bere, sau o sticla de whisky, sau dracu' stie, aveam orice altceva pe ce sa arunc banii aia, nu trebuia sa-i bag in buzunarul statului.
In schimb o sa se civilizeze putin circulatia de acolo atunci cind o sa se adopte sistemul nemtesc de asigurari, sau poate chiar cel american, care e si mai nasol. Atunci cind fiecare o sa plateasca RCA-ul si in functie de procentul de risc pe care il are el ca sofer, si procentul ala de risc o sa fie calculat ca in America sau ca in Germania, atunci o sa se conduca muuuuult mai corect. Ca sa spun in citeva cuvinte ce inseamna procentul ala de risc... vine cam asa: daca tu faci accident din vina ta, atunci procentul ala creste, si drept urmare tu platesti un RCA mai mare anul urmator. De asta cred ca se conduce aici mult mai atent si mai corect decit in Romania. In America e si mai "frumos", procentul ala de risc iti creste si chiar daca tu nu faci accident, dar ai amenzi ori pentru radar, ori pentru parcare neregulamentara sau chestii din astea. La harababura din Romania, cred ca un sistem din asta ar prinde bine si s-ar impusca 2 pasari dintr-o data: s-ar mai civiliza putin lumea si circulatia ar deveni oarecum mai sigura, si ar intra si ceva mai multi bani la buget. Altfel nu merge, o sa se conduca la fel in continuare sau chiar mai rau, si lumea o sa se plinga ca "sint pline strazile de cretini si inconstienti". P.S: ah da, ca uitasem. Si poate atunci n-o sa mai pufneasca romanul in ris cind aude ca neamtul se uita si la ultimul cent... poate o sa invete sa puna ceva mai mult pret pe munca lui. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca pe forumul asta sunt numai oameni civilizati.
![]() Aia care parcheaza aiurea, n-au abonament la forum? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Smudo |
![]()
|
alex, pe bune mi-e rusine pur si simplu (oricit de penibil ar suna poate) sa parchez aiurea. Mi-e rusine de modul la care se uita lumea cind ma dau jos (ma ridic mai bine zis
![]() O fi ciudat, anormal, penibil, ridicol, mama dracilor cum o fi, nu ma intereseaza, dar mie imi place. Ma domesticesc dracu' si eu, si plus de asta am cu ce sa plictisesc sau sa va enervez si pe voi pe forum pe aici ![]() |
--------------------
x
x
|
|
alex275 |
![]()
|
Da mai, eu iti dau dreptate. Spui ca ti-e rusine ca se uita lumea ciudat la tine. Da io ce sa mai zic, cand in fata mea pe Magheru erau 4 nespalati (din nastere) intr-o supernova, cu sabia pe bord, cu picioarele pe geam afara (bineinteles, descaltati), muzica (manele) la maxim, iar din masina zburau in toate partile cutii de bere si pachete de tigari. Am mers in spatele lor pana la Obor, stupefiat de ceea ce vedeam in fata ochilor!!!
Pe aia sa-i civilizam? N-avem cum. Cei care au bun simt vor parca in continuare regulamentar si asta nu de frica amenzii. Ceilalti, cu amenda sau fara, vor persista in prostie. Cel putin asta cred eu! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu cred ca nu ati inteles ceva.... am luat amenda, recunosc ca e pe merit, am parcat neregulamentar....
dar amenda e luata in fata locului unde lucrez... in anumite zile imi trebuie si masina pentru servici....mai fac un drum mai car ceva... sunt de acord cu mersul cu tramvai sau altceva...dar daca am de carat ce fac???ma duc pana acasa sa iau masina??? sau dau 500 de mii pe taxi??? ca despre asta e vorba... iar parcare este...dar nu e libera.... in spatele blocului e parcare...dar nu e libera nici aia... QUOTE Pe aia sa-i civilizam? N-avem cum. Cei care au bun simt vor parca in continuare regulamentar si asta nu de frica amenzii. Ceilalti, cu amenda sau fara, vor persista in prostie. Cel putin asta cred eu! unde parchezi tu seara masina??? in parcare??? sau poate tu nu lucrezi si nu iti trebuie masina.... sau tu stai 2 ore pana se elibereaza un loc de parcare??? eu parchez langa semnul de parcare interzisa...impreuna cu alte 200 de masini...(acasa) This post has been edited by ga!nusha: 28 Jan 2006, 18:35 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai parcat in loc interzis?
Daca da, nu mai plange. Din partea mea n-ai nici o circumstanta atenuanta, orice motiv ai aduce in discutie. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Of, of...lenea asta....mai sunt si altii care lucreaza in buricul targului si merg cu masina. Eu, de exemplu, lucrez pe Hristo Botev la nici doua sute de metri de Rosetti. Nu am parcat niciodata neregulamentar, dar mi s-a intam,plat sa dau ture timp de 40 de minute sa gasesc un loc de parcare. Acum tu ce vrei, sa-ti faca primaria loc de parcare la scara? Eventual doua, unul acasa si unul la munca.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
nu am zis asta...am zis doar ca sunt anumite situatii cand nu am timp sa stau sa plece cineva sa am loc in parcare si nici cum sa vin fara masina la servici..
o sa am grija ca pe viitor sa plec cu 1 ora mai devreme sa pot sa astept sa plece cineva din parcare... oricum...daca nu am treaba cu masina in ziua respectiva ratb rulez ![]() repet: nu ma plang ca am luat amenda.... topicul asta este pur informativ...sa nu patiti ca mine... repet2: este foarte bine ce se face pentru ca m-am saturat de parcari pe 2 benzi din 3(eu parcasem pe trotuar ![]() This post has been edited by ga!nusha: 28 Jan 2006, 19:43 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
apropos de chestia cu parcarile...ia iesiti in seara asta afara si duceti-va pe magheru...sa vedeti cum se trezeste un BMW sa stea de vorba cu un Mercedes chiar in mijlocul bulevardului...adica nu pleaca de la semafor cand se pune verde, fiindca mai au ceva de discutat.
Acum primaria ce-ar trebui sa le construiasca lor ? Ca sa le faciliteze discutia si sa le asigure confortul in viata ? ![]() This post has been edited by andu911: 28 Jan 2006, 20:28 |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 28 Jan 2006, 18:28) amenda e luata in fata locului unde lucrez... in anumite zile imi trebuie si masina pentru servici.... mai gainusha, hai ca eu am cam dat tonul la cearta (ca mai de obicei), si imi pare rau ca ti-am pus atitia forumisti in cap... ca nimeni nu are nimic de cistigat pina la urma la faza asta, ci topicul tinde sa devina doar loc de aruncat acuze si loc de bucurie ca a murit pina la urma a dracu' capra vecinului. Hai sa spun iar, unde cred eu ca e problema. Normal, civilizat si cinstit ar fi ca firma ta sa isi rezerve pur si simplu locurile alea de parcare. Adica sa plateasca o taxa de inchiriere la oras, iar pe locurile alea sa nu aveti voie sa parcati decit voi, cei care lucrati acolo. Cui parcheaza acolo si e strain de firma voastra, in urma unei reclamatii telefonice facute de catre voi, normal ar fi sa i se ridice masina si sa plateasca amenda. Ca odata ce locurile alea sint rezervate de voi pentru ca platiti pentru ele, se numeste ca el parcheaza neregulamentar. Asta cred eu ca e problema. QUOTE(ga!nusha @ 28 Jan 2006, 19:36) o sa am grija ca pe viitor sa plec cu 1 ora mai devreme sa pot sa astept sa plece cineva din parcare... Da, o idee buna, daca tii la jobul si la banii tai. Aici orice om care trebuie sa mearga pe autobahn la servici, daca stie ca pe portiunea respectiva se intimpla des stau-uri, atunci fiecare om intreg la cap pleaca mai devreme de acasa, ca sa nu prinda ora la care e stau, sa intirzie si sa riste sa fie avertizat la munca, sau chiar sa isi piarda jobul daca intirzie in mod repetat.Tot de bani pierduti e vorba si aici pina la urma. Deci, daca stii ca de la o anumita ora se aglomereaza in zona in care lucrezi, si tii la jobul si la banii tai, atunci se pare ca trebuie sa iti sacrifici ceva mai mult din timpul tau care in mod normal era liber... in favoarea jobului. Ca doar de acolo iti cistigi banii pentru a trai. Iar daca nu... nu. |
--------------------
x
x
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ga!nusha |
![]()
|
QUOTE(Smudo @ 28 Jan 2006, 23:22) mai gainusha, hai ca eu am cam dat tonul la cearta (ca mai de obicei), si imi pare rau ca ti-am pus atitia forumisti in cap... ca nimeni nu are nimic de cistigat pina la urma la faza asta, ci topicul tinde sa devina doar loc de aruncat acuze si loc de bucurie ca a murit pina la urma a dracu' capra vecinului. Hai sa spun iar, unde cred eu ca e problema. Normal, civilizat si cinstit ar fi ca firma ta sa isi rezerve pur si simplu locurile alea de parcare. Adica sa plateasca o taxa de inchiriere la oras, iar pe locurile alea sa nu aveti voie sa parcati decit voi, cei care lucrati acolo. Cui parcheaza acolo si e strain de firma voastra, in urma unei reclamatii telefonice facute de catre voi, normal ar fi sa i se ridice masina si sa plateasca amenda. Ca odata ce locurile alea sint rezervate de voi pentru ca platiti pentru ele, se numeste ca el parcheaza neregulamentar. Asta cred eu ca e problema. Da, o idee buna, daca tii la jobul si la banii tai. Aici orice om care trebuie sa mearga pe autobahn la servici, daca stie ca pe portiunea respectiva se intimpla des stau-uri, atunci fiecare om intreg la cap pleaca mai devreme de acasa, ca sa nu prinda ora la care e stau, sa intirzie si sa riste sa fie avertizat la munca, sau chiar sa isi piarda jobul daca intirzie in mod repetat.Tot de bani pierduti e vorba si aici pina la urma. Deci, daca stii ca de la o anumita ora se aglomereaza in zona in care lucrezi, si tii la jobul si la banii tai, atunci se pare ca trebuie sa iti sacrifici ceva mai mult din timpul tau care in mod normal era liber... in favoarea jobului. Ca doar de acolo iti cistigi banii pentru a trai. Iar daca nu... nu. ai perfecta dreptate in legatura cu rezervarea... dar sefu nu vrea....oricum amenda o plateste el... vad ca toti vorbesc de persoane care parcheaza pe marginea drumului si fac aluzie la mine... eu am parcat pe trotuar! ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(alex275 @ 28 Jan 2006, 12:55) Fac pariu cu voi ca pana n-o sa faca parcari, nu rezolva mare lucru cu amenda! Tot nasol va fi traficul! Mai sperie ei cativa, da' tot mai raman o droaie care-si vor parca masina unde au treaba! Fac pariu cu tine ca si daca fac parcari, tot vor vrea sa parcheze masina in fata buticului, a circiumii etc.? E parcare la Unirea? Este. Citi nu-si pun avariile si lasa masina in strada...ca deh, plateste omul pentru o juma' de ora cit sta la KFC. N-ai sa vezi. Bre, romanului pina nu-i dai peste bot...nu rezolvi nimic. |
--------------------
x
x
- x
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot veni vorba de amenzi de parcare, pe mine ma amuza zilnic showul din fata magazinului Unirea de cand s-a desfiintat parcarea cu plata. In mod normal acolo sta cel putin un echipaj ce lasa doar taxiurile. Ei, cum pleaca echipajul in pauza nitel, 5-6 masini opresc repede acolo, ca deh e atata loc liber in fata magazinului. Se intorc agentii, se posteaza langa masinile parcate si asteapta proprietarii. Multi vad agentii si intarzaie prin magazin, poate poate pleaca politaii.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai si cum...nu pot sa le dea amenda decat daca e si proprietarul de fata ? Pai daca ala se otraveste la KFC si moare ? Gaborii asteapta pana vine mostenitorul de drept sa ridice masina ?
![]() Sau ei asteapta spaga ? ![]() This post has been edited by andu911: 29 Jan 2006, 20:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, probabil nu se risca sa fie vreo matusa Tamara venita la reduceri.
Serios vorbind, nu stiu ce tot discuta ei acolo, dar ma amuza situatia. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:54 |