Nu pot sa fac conexiune seriala, win98,xp
![]() ![]() ![]() |
Nu pot sa fac conexiune seriala, win98,xp
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ai placi de retea la ambele?
Fa-ti un cablu cross-over, pune la XP, Netbeui, si o sa mearga ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
... daca esti norocos. felul cum a fost implementat NetBeui pe Xp e cel putin "nefericit". am incercat si eu sa joc ceva C&C si Warcraft 2 cu un XP si un 98 si m-am lasat pagubas. solutia a fost alta:
am convertit partitia cu joace la FAT32, am instalat pe ea un win98 si apoi un boot manager mai ca lumea (PQboot de la PowerQuest) cu default pe XP. astfel cand aveam chef de un W2, boot-am in 98 si jucam fara probleme. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si adaugat la Protocols protoclul IPX (daca vorbesti de jocuri vechi)
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am o versiune imbunatatita de duke nukem 3d care merge pe opengl, rezolutie de pana la 2000 si ceva, comenzi ca la quake2 (schimbi armele cu scroll-ul, etc), dar baietii se pare ca au uitat sa lase optiunea "network" la multiplayer.
BERTRO, eu am warcraft2 battle net edition care merge perfect pe windows. daca-l vrei, da-mi pm |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu din titlu credeam ca vrei conexiune pe un port serial.
La inceputuri, eu asa jucam doom, duke3d si war2 si ce mai vreti voi... |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 26 Jan 2006, 17:26) merci de oferta, dar pe ala il am si eu. oricum joaca respectiva a fost acu vreun an jumate, pana am facut toate hartile posibile (inclusiv luate de pe net ) si ne-am plictisit. de atunci am dat jos 98 ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Uite un link util
http://www.windowsnetworking.com/articles_...ls/dccmain.html |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 26 Jan 2006, 20:40) Pai noi foloseam un cablu serial cross-over (ca si la utp, dar doar 2 sau 3 fire) sau cablu null-modem bagat intr-unul din COM-uri si in windows se facea un "direct connection" pe cele 2 calculatoare, un calculator era host si unul guest si cam asa ceva. ![]() N-am mai facut de 10 ani asa ceva. Oricum viteza era de c... si acum cand orice calculator are placa de retea nu inteleg de ce te mai complici. LE: Scuze, recitind postul inteleg ca prin metoda asta nu se vede un xp cu un 98 ? Sigur ai activate COM-urile in BIOS ? Daca da, linkul de mai sus cred ca spune totul. This post has been edited by crocky: 27 Jan 2006, 11:32 |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |