DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> EURO 2008, preliminarii

luxcor
post 27 Jan 2006, 16:48
Post #31

Acaru' Păuna

Group: Members
From: Bucuresti - Dorobantzi

QUOTE(Valentine @ 27 Jan 2006, 16:33)
da la nationala antreneaza niste oi biggrin.gif
*

nu e draga oi e piți (goi) radmasa.gif

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 27 Jan 2006, 17:17
Post #32

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

iar ne-o da Olanda grav de tot..... icon_mrgreen.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
FLEX
post 27 Jan 2006, 18:04
Post #33

Membru autentic

QUOTE(Luka @ 27 Jan 2006, 18:14)
Totusi, aici se viseaza cu ochii deschisi sau vorbim serios??
*

Io unul am fost serios. Ne calificam. Nationala a urcat ca valoare si joc suficient de mult ca sa putem sa ne descurcam cu toti cei din grupa, mai putin Olanda. Daca nu se intimpla vreun cataclism nisipiu sau mocirliu sintem la Euro 2008, de pe locul 2 in grupa. Bulan la greu cu tragerea asta la sorti.

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
alex275
post 27 Jan 2006, 18:15
Post #34

Membru autentic

Group: Banned

Bai, ce-i asa maretie mareata sa ne calificam din grupa? De fapt ce dracu' vrem noi? Daca asa avem de tare-n anus ca nu ne calificam, sau in orice caz nu de pe locul unu, de ce s-o mai facem? Ca sa ne facem de ras mai departe?
La ce frica avem in noi si la ce declaratii dau oficialii, nu vad la ce ne-ar ajuta calificarea!
Eu credeam ca se joaca pentru o cupa europeana! Dar am impresia ca Romania joaca pentru cupa "sa iesim din grupa"!!!

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
mil
post 27 Jan 2006, 18:18
Post #35

ocupat

From: x

Bulgaria si Slovenia ne-au mai incurcat in ultimii 10 ani in doua calificari...mai punem si Bielorusia...care si aia ne poate rupe daca nu doua puncte macar un jucator-doi pe teren propriu...si as zice ca sansele sunt fifty-fifty...e mai blanda grupa asta decat cea de la mondiale dar nic noi nu mai suntem ce am fost...si nici Dorinel Munteanu.

Macar daca pierdem cu Bulgaria acasa obtine cineva promisiunea ca isi da demisia Sandu? Macar sa ne foloseasca si noua o necalificare la ceva wink.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Smudo
post 27 Jan 2006, 18:28
Post #36

Membru autentic

QUOTE(kum @ 27 Jan 2006, 14:30)
Pai cine e Radoi sa il supere pe Pitzi ?
*

QUOTE(alex275 @ 27 Jan 2006, 14:33)
E oltean capos!
*

168.gif
On-topic: io cred ca iar am pus-o. Adica o s-o luam cu succes in amindoua mainile, si sa asteptam calificarile urmatoare. Am avut iar ghinion la trageri, normal ar fi fost sa cadem si noi intr-o grupa cu Feroe, Luxemburg, San Marino, Andorra, Lichtenstein, si doamne fereste sa fi picat si Albania sau Armenia tot in grupa asta cu noi, ca iar nu ne-am fi calificat primii din grupa.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
alex275
post 27 Jan 2006, 18:56
Post #37

Membru autentic

Group: Banned

"E oltean capos"- m-am referit la Piturca, da nici cu Radoi nu mi-e rusine!

Ghicitoare: Doi olteni trecura Oltul, inapoi trecura doi. Cati olteni trecura oltul, inainte si-napoi?

Apoi, sa fiu eu in locul lui Radoi, nu m-as mai fi dus la Nationala. La el nu se pune problema de bani, ca sa-l vada cine stie ce echipa de afara. Ii da JJ cu lopata. Astfel ar fi cazut magareata pe capul lui Piturca. Parca s-a mai luat odata la tranta cu Hagi si Popescu. Numai ca aia erau prea mari ca sa se incurce de el!!!

Fie vorba intre noi, oi fi tu antrenor, da' mai trebuie sa lasi si de la tine. A spus-o bine Lucescu!!!

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
ATM
post 28 Jan 2006, 03:10
Post #38

1948 Tucker Torpedo

Lasi, lasi, dar nici Radoi nu prea e usa de biserica...
Cat despre grupa...hai ma ca una peste alta am avut totusi noroc...OK, suntem cu Olanda...aici e cam dubios, posibil sa ne-o luam pe coaja, dar cine mai stie? Cu Slovenia...mama, de cand asteptam sa avem o alta sansa - so pi ei, Gicule, nu-i lasa, rupe lantu'...
Una peste alta este o grupa accesibila, din care in mod normal trebuie sa ne calificam, chiar daca de pe locul 2.Daca picam in grupa A (de exemplu)...ce faceam? Atunci eram indreptatiti sa plangem in pumni, nu acum...

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 13:05
Forum Renault