EURO 2008, preliminarii
![]() ![]() ![]() |
EURO 2008, preliminarii
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
iar ne-o da Olanda grav de tot.....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Luka @ 27 Jan 2006, 18:14) Io unul am fost serios. Ne calificam. Nationala a urcat ca valoare si joc suficient de mult ca sa putem sa ne descurcam cu toti cei din grupa, mai putin Olanda. Daca nu se intimpla vreun cataclism nisipiu sau mocirliu sintem la Euro 2008, de pe locul 2 in grupa. Bulan la greu cu tragerea asta la sorti. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, ce-i asa maretie mareata sa ne calificam din grupa? De fapt ce dracu' vrem noi? Daca asa avem de tare-n anus ca nu ne calificam, sau in orice caz nu de pe locul unu, de ce s-o mai facem? Ca sa ne facem de ras mai departe?
La ce frica avem in noi si la ce declaratii dau oficialii, nu vad la ce ne-ar ajuta calificarea! Eu credeam ca se joaca pentru o cupa europeana! Dar am impresia ca Romania joaca pentru cupa "sa iesim din grupa"!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Bulgaria si Slovenia ne-au mai incurcat in ultimii 10 ani in doua calificari...mai punem si Bielorusia...care si aia ne poate rupe daca nu doua puncte macar un jucator-doi pe teren propriu...si as zice ca sansele sunt fifty-fifty...e mai blanda grupa asta decat cea de la mondiale dar nic noi nu mai suntem ce am fost...si nici Dorinel Munteanu.
Macar daca pierdem cu Bulgaria acasa obtine cineva promisiunea ca isi da demisia Sandu? Macar sa ne foloseasca si noua o necalificare la ceva ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Jan 2006, 14:30) QUOTE(alex275 @ 27 Jan 2006, 14:33) ![]() On-topic: io cred ca iar am pus-o. Adica o s-o luam cu succes in amindoua mainile, si sa asteptam calificarile urmatoare. Am avut iar ghinion la trageri, normal ar fi fost sa cadem si noi intr-o grupa cu Feroe, Luxemburg, San Marino, Andorra, Lichtenstein, si doamne fereste sa fi picat si Albania sau Armenia tot in grupa asta cu noi, ca iar nu ne-am fi calificat primii din grupa. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
"E oltean capos"- m-am referit la Piturca, da nici cu Radoi nu mi-e rusine!
Ghicitoare: Doi olteni trecura Oltul, inapoi trecura doi. Cati olteni trecura oltul, inainte si-napoi? Apoi, sa fiu eu in locul lui Radoi, nu m-as mai fi dus la Nationala. La el nu se pune problema de bani, ca sa-l vada cine stie ce echipa de afara. Ii da JJ cu lopata. Astfel ar fi cazut magareata pe capul lui Piturca. Parca s-a mai luat odata la tranta cu Hagi si Popescu. Numai ca aia erau prea mari ca sa se incurce de el!!! Fie vorba intre noi, oi fi tu antrenor, da' mai trebuie sa lasi si de la tine. A spus-o bine Lucescu!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasi, lasi, dar nici Radoi nu prea e usa de biserica...
Cat despre grupa...hai ma ca una peste alta am avut totusi noroc...OK, suntem cu Olanda...aici e cam dubios, posibil sa ne-o luam pe coaja, dar cine mai stie? Cu Slovenia...mama, de cand asteptam sa avem o alta sansa - so pi ei, Gicule, nu-i lasa, rupe lantu'... Una peste alta este o grupa accesibila, din care in mod normal trebuie sa ne calificam, chiar daca de pe locul 2.Daca picam in grupa A (de exemplu)...ce faceam? Atunci eram indreptatiti sa plangem in pumni, nu acum... |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:05 |