DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Donatia masinii, Actele pentru donatie

cipsmm
post 13 Feb 2006, 22:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Ma intereseaza cam ce presupune donatia unei masini in termen de acte si obligatii. Presupun ca prin donatie nu trebuie sa trec prin tot calvarul radierii si inmatricularii, dar ulterior am voie sa instrainez mai departe (sa vand adica wink.gif) la randul meu autoturismul?

--------------------
Daweoo Matiz - B-68-CIP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
delya
post 14 Feb 2006, 14:57
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

Din cate stiu eu , dupa donatie trebuie inmatriculata pe numele tau , deci nu scapi de radiere, inmatriculare din nou etc.Plus ca veti donatorul sau primitorul va plati o suma la notar , procent din obiectul donatiei, adica nu foarte putin.Mai bine faceti acte de vanzare-cumparare obisnuite , in care specificati o suma fictiva si o inmatriculezi apoi pe numele tau.Nu e alta cale.Stiu ca sotul meu a fost in situatia asta cu tatal lui.

--------------------
Dacia Berlina si Logan - B45... si B25...
"Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
+
iulik
post 16 Feb 2006, 23:09
Post #3

Membru

QUOTE(delya @ 14 Feb 2006, 15:57)
Din cate stiu eu , dupa donatie trebuie inmatriculata pe numele tau , deci nu scapi de radiere, inmatriculare din nou etc.Plus ca veti donatorul sau primitorul va plati o suma la notar , procent din obiectul donatiei, adica nu foarte putin.Mai bine faceti acte de vanzare-cumparare obisnuite , in care specificati o suma fictiva si o inmatriculezi apoi pe numele tau.Nu e alta cale.Stiu ca sotul meu a fost in situatia asta cu tatal lui.
*

De ce sa treci o suma fictiva? Poti sa treci suma reala, ca nu te controleaza nimeni, nu-ti ia % din valoare sau ceva de genu.

--------------------
Dacia Berlina 1310L - AB-02-RWK
The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 22:09
Forum Renault