Donatia masinii, Actele pentru donatie
![]() ![]() ![]() |
Donatia masinii, Actele pentru donatie
cipsmm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Daweoo
Matiz
- B-68-CIP
|
|||
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu , dupa donatie trebuie inmatriculata pe numele tau , deci nu scapi de radiere, inmatriculare din nou etc.Plus ca veti donatorul sau primitorul va plati o suma la notar , procent din obiectul donatiei, adica nu foarte putin.Mai bine faceti acte de vanzare-cumparare obisnuite , in care specificati o suma fictiva si o inmatriculezi apoi pe numele tau.Nu e alta cale.Stiu ca sotul meu a fost in situatia asta cu tatal lui.
|
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
QUOTE(delya @ 14 Feb 2006, 15:57) Din cate stiu eu , dupa donatie trebuie inmatriculata pe numele tau , deci nu scapi de radiere, inmatriculare din nou etc.Plus ca veti donatorul sau primitorul va plati o suma la notar , procent din obiectul donatiei, adica nu foarte putin.Mai bine faceti acte de vanzare-cumparare obisnuite , in care specificati o suma fictiva si o inmatriculezi apoi pe numele tau.Nu e alta cale.Stiu ca sotul meu a fost in situatia asta cu tatal lui. De ce sa treci o suma fictiva? Poti sa treci suma reala, ca nu te controleaza nimeni, nu-ti ia % din valoare sau ceva de genu. |
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:09 |