Nu ne mai facem bine, Cu si despre cum ne furam singuri caciula
![]() ![]() ![]() |
Nu ne mai facem bine, Cu si despre cum ne furam singuri caciula
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Nu plătești, dai autocitirea la finalul lunii și la următoarea factura se reglează.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
My Webpage
Cat de nesatula sa fii mai frate, ca in Suceava de banii aia traiesti ca si cum ai avea 20 000 pe luna in Franta..... @Bioane, hai sa ne explici ca asa ceva nu exista! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
astia sunt la nivel de semi zei...
eu am fost intotdeauna de principiul ca oamenii trebuiesc tratati indiferent ca au sau nu. daca ar avea ti-ar da oricum. drept dovada ca veneau cu ce aveau pe acasa si "doamna" nu refuza nimic. de ar fi singura... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ar fi sa ovestesc si pe unde ii plimba furnizorii de medicamente , cu ce costuri.... si cum vin nesimtiitii cu tot fameleonul....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu s nesimtiti, ca asa i accepta furnizorii.
Ordinari sunt si mituitorii, nu doar mituitii |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
valabil si pentru farmacisti...dar la un nivel mai mic. in schimb iti recomanda toata deseurile pentru recompense nu pentru calitate.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Astia de sut sefi de sectie mai incaseaza niste bani ca speakeri la evenimentele astora de la pharma....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru aia tre sa munceasca sa faca o lucrare sa ceteasca invete etc.
Pentru spaga de la bouri nu trebuie decat un renume bun Si ala cere munca si minte si talent oratoric. Am o colega in D care a ajuns mare de tot pe specialitatea ei de nisa.Ma rog a muncit ceva ani pentru asta. Boul de basecu a si decorat-o ca face cinste RO.De mai multi ani gagica e piZdoasa rau/Are clinica ei cu preturi de face corporatistu credit ipotecar si tipa da cu flit pecientilor acare nu ii plac sau aceia cu idei.De Revelion era la la 5 stele la Agadar. La noi despre gunoaiele cere cer zic ca ma C ac pe ei. In rest majoritatea e mintea bourului. Daca dau o sa ma trateze mai special. Fix a dick. Tratamentul e acelasi.Personal nu am avut criterii in atentia cu care ma holbez la imagini si dau diagnostic. Anecdotic prin anii„60 tata a trebuit sa mute un medic f. bun din o comuna svabeasca. L-au reclamat in scris satenii ca sigur e doctor slab daca nu primeste spaga„ ![]() Din experienta de 43 de ani in bransa post spune ca aia cu gura mare sunt de obicei care nu au dat dar au auzit sigur de la coada la lapte ca x a dat meleoane.In salon ca sa para mai cu„ motz se lauda fiecare ca a dat si a dres . Cei care dau tac sau neaga. Stiu un caz notoriu in TM de dr. spagar la care apartinatorii se jurau ca nu au dat nimic blabla cu pacient venit de la cucamacaii.Ma rog pacientul a fost rezolvat cu cateva zlle inainte sa il ia pe vraci melitia.Altfel ramaneau nerezolvati si sunt convins si cu banii luatiCunoscand obiceiul lui ala nu a iertat nici pe Sf. Petru . Pe un copil al unei rude ( in urma cu ceva an) l-a taxat si dupa aia a uitat sa il rezolve.Cica era ocupat.Cand am vrut sa vad ce si cum nu mai rasoundea la telefon.Ma rog cardiologia de la spitalul respectiv e renumita ca nu misca decat pe spagi mari. Ctitor a fost un mare spagarDra... Dolarescu si urmasii la fel. Acu sunt fiii si nepotii fondatorilor. This post has been edited by bion: 25 Jan 2023, 22:31 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nea Bioane, cre'ca in acelasi interval de timp as fi citit o reteta mai scurta.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Inginer moldoven normal ca le are greu ce cetitul si mai ales cu pricipitu DIALECTULUI MANCIURIAN.l.
![]() This post has been edited by bion: 25 Jan 2023, 22:24 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@maho, nu te mai plange atat, Bion tasteaza in cuneiforma, dupa care trece textu' prin google translate. Ni' nu stiu cum a instalat tastatura cuneiforma pe android...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si asta nu intra in contradictie cu regulamentul forumului?
Punctul d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor. This post has been edited by wolfin: 25 Jan 2023, 14:25 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu cred. Cuneiforma nu-i mirc.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Citeste tot. Te ai oprit la prima propozitie
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Vă fac eu un rezumat.(în românește)
Cică daca înveți și te faci doftor se cheamă că ești mai învățat decât populimea cu 8 clase și deci ai dreptul sa primești și pe lângă salariu că de aia ți ai tocit coatele in facultate. Că unii nu așteaptă plicul și îl cer de a dreptul său condiționează actul medical de o atenție , e decât o excepție. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
Vezi ca incurci exceptiile
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Excepția decât confirma regula
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si pacientii e prosti nu doctorul, ca deh prost nu e cine cere, prost e cine da
This post has been edited by einstein1984: 26 Jan 2023, 08:12 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 25 Jan 2023, 15:38) "Avem huma...". Mai departe nu-mi iese traducerea |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
Pentru scrupulosi. Ma c a c
![]() Axabart asa esti sau ai fost bolnav cand erai mic. Pricepi nimic si judeci cu moronitate:) This post has been edited by bion: 25 Jan 2023, 22:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
Nenea bion acine topicul cu nunemai facem bine. Normal că am fost bolnav
Cred că încă sunt. Dar dacă mă duc la psiholog pun pariu că îmi găsește ceva. Ficatul in primul rand. Am o scârbă de munca ceva de speriat Apoi la psiholog jumătate din români, le ar găsi ceva. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Zweistein corect e ca cine cere e porc cine da e prost. E altfel dacat la mecanicul auto care oricum te fura
Dar iti explica precum ca gasim o piesa de origine si isi face timp sa repare. Anecdotic La o reprezentanta cand intram era unu care zbiera A venit dom'doctor. Azi a facut ciubuc. Chestia era ca stiam ca sunt platiti prost si oricum le lasam cate ceva Si imediat se imtindeau dupa spaga. Cochonul ma solicita des la cabinet pentru el si toate neamurile si il tratam corect Cand a sarit calul.. Ma, nu te repara nici pe bani. Dar gratis se poate daca te dici in cenzurat ma-tii ca sa te mai faca odata. A devenit fata de mine angajat model. ![]() This post has been edited by bion: 25 Jan 2023, 23:31 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
NeneaMareSef de Doftori, cand iti sufera copilu' , parintele, sotia si iti cere ala de la obraz 100 de meleoane, ii dai daca ii ai; nu te mai uiti ca e de porc, de vita, de plm.
Sper sa ajungem si noi sa le dea statul niste salarii decente si sa nu mai ceara doftorii; Adica un doftor bun ar trebui sa faca legal, cinstit, corect, macar 70-80 % din banii pe care i-ar face afara; In momentul ala , ar trebui sa aiba asigurarea de malpraxis ca afara si daca ar pune mana pe vreun leu din spaga ar trebui tratat ca orice hoț sau corupt (judecator, procuror, politist); Pe de alta parte, la service, de ce nu te duci matale la service la care nici nu te vezi cu mecanicul? Lasi masina la receptie, iti da devizul pe mail, aprobi, te duci si iti iei fierul reparat, achiti cu cardul si aia e; Per ansamblu nu iesi mai scump, ai sa vezi; This post has been edited by dizzy: 26 Jan 2023, 12:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
Nenea dizzy dar deja doctorii / judecătorii /notarii/ specialii au salarii mari raportat la tara care este Romania. Daca vorbim de paritatea puterii de cumpărare atunci sunt chiar mai bine plătiți decât în vest.
Nu poți avea pretenția să câștige cam că în vest că deja unii câștigă mai mult |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Dizzy ai toate sansele sa ai masina nereparata sau fusarita.Asa e in tenis.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
Are dreptate nenea bion. Eu când duceam.masina la reprezentanta , aia inventau fel de fel de defecte doar doar mai ciupeau pe lângă revizie. Ultima oară au zis că curge ulei de la semeringul planetarei dinspre cutie
Când ceream o filmare sau sa vad personal, ziceau repede, nu era așa de grav, am șters noi pe acolo, puteți merge așa Peste un an când am întrebat sa se uite sub mașina cu atenție, au uitat ce au mințit data trecuta și au zis : e impecabila boss. Concluzia. Sa le cenzurat neamul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
asa si medicii:
-Ah, aveti colestrolul marit ca tocmai am coborat pragu de alerta, dar va putem da niste statine sa il scada. -Dar acu un an era la fel! -Da, dar atunci nu ma dusese Bayer la Sinaia la simpozion sa ne zica ce bune sunt medicamentele lor! Le-am spart minibaru ma fraieri si am venit si cu nevsta si kronprintul in camera si la mic dejun dar acu am obiectiv de retete de statine de scris. This post has been edited by einstein1984: 26 Jan 2023, 15:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:54 |