Adaptare pentru dizabilitati
![]() ![]() ![]() |
Adaptare pentru dizabilitati
Simona P |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 January 23 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2019
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Din câte știu nu, exista doar companii separate care oferă mecanisme de adaptare. E posibil că vreun dealer sa fie dispus să ofere modificarea, dar nu prea îmi vine să cred că este cazul.
EDIT: in principiu orice vehicul ar putea fi adaptat, depinzând și de dizabilitatea persoanei care urmează să-l folosească, dar producătorul nu oferă montarea din fabrica. This post has been edited by tatabobu: 28 Jan 2023, 10:00 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Direct din fabrica oferea pe vremuri FIAT.
Din cate stiu, adaptarile se fac in functie de dizabilitati. Era pe aici un coleg cu un Clio adaptat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Intreaba la reprezentanta RAR de la tine din sat, firmele care pot face asemenea modificari sunt omologate de ei, si nu-s prea multe, ar trebui sa va poata da ei o lista.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://professionnels.renault.fr/mobilite-...angoo-tpmr.html renault vind modele adaptate din fabrica, la Dacia nu al auzit, dar eviden ca raspunsula la itrebare ar veni de la reprezentanta sau vocea clientului.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:58 |