Starea drumurilor din tara
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor din tara
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceva noutati despre Cimpulung - Brasov ? Vreau sa ajung la Zarnesti si nu mai vreau sa petrec o ora la Posada in masina.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(razvici @ 8 Sep 2006, 08:31) Ceva noutati despre Cimpulung - Brasov ? Vreau sa ajung la Zarnesti si nu mai vreau sa petrec o ora la Posada in masina. De la Campulung la Rucar e ok, de la Rucar la Fundata (intrarea in jud Brasov) cam nasol (gropi, denivelari etc), iar de la Fundata la Brasov acceptabil. |
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
-Rayden- |
![]()
|
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
Iasi - Bacău: 13-14:30 - drumul bun, radare peste tot!! Vreo 4 radare fixe și două mobile. Unul cred că l-am prins. Aveam vreo 70 prin localitate și ne-am întâlnit chiar în vârful unui deal. Totuși, sper să fi fost oprit sau să-i fi dat prin stație pe alții, eh, sau măcar să nu-mi bage puncte de penalizare (parcă de la +20km e cu puncte).. cum e norocul. Oricum, prin localități, conduceți preventiv pe ruta Iași - Trei Iazuri.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare. Astazi 06-13:30, Bucuresti-Sibiu-Sebes-Cluj uscat, fara pb, doar ceva radare.
Drum bun tuturor, |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
coje79 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 06 From: Iasi ![]() |
salutare. dintre cele doua variante de drum:
1. Iasi - Bicaz - Lacu Rosu - Gheorghieni - Sovata - Tg. Mures 2. Iasi - Tg. Neamt - Poiana Largului - Toplita - Reghin - Tg. Mures pe care o recomandati? m-am tot uitat pe ce s-a scris de anul trecut despre diverse portiuni de drum, dar majoritatea comentariilor sunt din vara, si ma gandesc ca poate s-au mai facut ceva reparatii la drum. sincer, m-ar tenta mai mult varianta prin Cheile Bicazului (stiu ca e mai fain peisajul decat pe traseul celalalt), cel putin pana la Lacu Rosu sunt familiarizat cu drumul, dar nu stiu cum e dupa aia. bine, pentru o diferenta de cca 20 km, aleg drumul mai lung si cu peisaj mai putin spectaculos daca sunt mai putine probleme in privinta carosabilului. daca aveti informatii proaspete, as aprecia cateva ponturi. de asemenea, are cineva habar daca se poate ajunge relativ usor (ma refer la cat de crunt e drumul) de la Tg. Mures la Tg. Ocna prin Miercurea Ciuc? Sau sa aleg varianta prin Sighisoara - Sf. Gheorghe (mai lung cu vreo 45-50 km)? multumesc |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 Sport Tourer
- - Nemo me impune lacessit
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Prin Lacu Rosu-Sovata e peisaj mai frumos, probleme doar (Sper ca totusi rezolvate) in Lacu Rosu si pe Pasul Bicaz; evident, municipiul Gheorghieni e ca dupa bombardament; dupa asta, drumul e ca in palma pana in Tg.Mures.
Pe dincolo, orasul Toplita e ca dupa bombardament (nu mult, vreo 15 km); defileul pana la Deda e decent; si in Pasul Petru Voda e aceeasi situatie de ani de zile, adica denivelari; de la Reghin la Tg.Mures e bun. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Salutare!
Rogu-va, care stiti cum e in ultimul timp drumul intre Rm. Valcea si Rasnov, prin Curtea de Arges si Campulung? As vrea sa merg de la Rm. Valcea-Curtea de Arges-Campulung-Rucar-Rasnov-Predeal-Sinaia. De venit vin de la Timisoara, pe B. Herculane-Tg. Jiu-Rm. Valcea-etc., dar pana la Rm. Valcea cunosc treaba. Am inteles ca intre Tigveni si Curtea de Arges ar fi ceva probleme... Altceva? Multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
jammers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 May 05 From: 67 ![]() |
Salut !
š 1) Poate sa-mi spuna cineva care a fost recent pe Sibiu - Brasov, tot asa prost se circula, cu jde mii de semafoare? Acum o luna am facut 4 ore, s-a mai imbunatatit ceva? 2) Brasov - Buzau pe intorsura Buzaului e ok? Merci anticipat |
--------------------
Skoda
Roomster tdi
2006
- .
|
|
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
Salut!
1. Nu 2. Da |
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Salut
1. Iti pot confirma ca ,S-AU INMUTIT SEMAFOARELE, ca tot e Sibiu capitala europeana, acuma sunt lucrari aproape de Codlea - ghimbav :-( 2. este super supere ok , atentie la radare Introsura Buzaului - Nehoiu , baietii au primit masini dotate cu radat . |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
plec maine dimineata din Buc la mare cu copil mic... deci trebuie sa ajung cat mai repede ca sa nu se plictiseasca
spuneti-mi va rog care este drumul cel mai optim ca si timp am auzit ca dupa ce se iese de pe autostrada e full si se merge f greu tks |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Salut!
Stie careva cum e drumul: Cluj Napoca - Salva - Nasaud - Moisei - Borsa - Iacobeni - Frasin - Suceava - Botosani? Multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Cluj-Napoca-Beclean e crunt, se reface in stil romanesc (denivelari, ingustari, semafoare, gropi, etc, etc)
Pe Beclean-Salva-Moisei prin pasul Setref nu am fost recent, dar probabil e un drum mediu romanesc... Moisei-Borsa-Iacobeni (prin pasul Prislop) nu e intr-o stare prea vesela, multe exfolieri si denivelari Iacobeni-Frasin-Gura Humorului-Suceava: identic cu prima parte, sunt pe acelasi DE care se repara! Suceava-Botosani: bun, fara probleme Concluzie: Fugi cat poti de E576 Cluj-Suceava....desi la ce vrei sa faci tu, e cam greu. All the best! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ursule alb... mersi de informatii!
![]() Probabil am sa schimb ruta... Oradea - Cluj Napoca (asta sigur e bun ca-l cunosc ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu prea inteleg motivul pentru care ai merge Cluj-Apahida-Mures ... iti recomant Cluj-Turda-Campia-Iernut-Mures ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De acord cu Cmandrei, de ce sa te complici pe Apahida-Mures, cand ai Cluj-Mures pe E60....atentie numai intre Cluj si Turda la camere...
Apahida-Mures este bun pana in Sarmas dupa care este destul de rau, pe cand pe Cluj-Mures durmul este foarte bun, cateodata foarte aglomerat dar bun... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Mersi de ajutor poate pana la urma reusesc sa-mi fac un traseu bun.
![]() Dar pe mai departe Targu-Mures - Sovata - Praid - Joseni - Gheorghieni - Bicaz - Piatra Neamt - Targu Frumos - Destinatia Finala? (ultima parte e destul de bun) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
gorunis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 July 07 ![]() |
As vrea sa ajung din Craiova in Bulgaria la Silistra. Cine imi poate spune pe unde este mai usor sa trec frontiera?(Calarasi sau Ruse)
|
--------------------
Cielo
2003
Executive
- 25B CGY
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Gheorghieni - Bicaz ... pe aici nu e tocmai romantic drumul ... dar cu grija si atentie supravietuiesti
![]() 9 Jul 2007, 15:09: @gorunis Traseu posibil - pe oriunde e cam la fel de usor/simplu ... din ce am vazut la Calarasi se trece cam in 40 minute cu bacul cu tot cu asteptare This post has been edited by cmandrei: 9 Jul 2007, 14:09 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
ursul-alb |
![]()
|
QUOTE(Micutzu_BH @ 9 Jul 2007, 12:14) Mersi de ajutor poate pana la urma reusesc sa-mi fac un traseu bun. ![]() Dar pe mai departe Targu-Mures - Sovata - Praid - Joseni - Gheorghieni - Bicaz - Piatra Neamt - Targu Frumos - Destinatia Finala? (ultima parte e destul de bun) ![]() Pai de ce nu zici ca vrei doar sa ajungi de la Oradea la Botosani? eu ma gandeam ca faci turism...prin pasuri si depresiuni... SO: Fara urma de discutie, drumul de ales este (evident, sunt si variante mai scurte dar cu efect la bucse): Oradea-Cluj-Napoca-Apahida-Reghin-Toplita-Borsec-Poiana Largului-Targu Neamt-Falticeni-Suceava-Botosani! Pe Oradea-Tg.Neamt am mers eu vineri, deci iti pot confirma ca: 1. Cluj-Reghin (direct) e absolut ok, nici o groapa, doar ceva plombari nu foarte uniforme; poti sa-i dai linistit cat vrei tu; nota bene: portiunea distrusa de dinainte cu vreo 20 km de Reghin NU MAI EXISTA, zona aratand ca o pista de Formula 1, pe vreo 2,5 km ![]() 2. pe Reghin-Toplita ai cateva zone (intre Deda si Rastolita) unde e decoperat/frezat in benzi lungi de-a lungul drumului ce urmeaza a fi asfaltate; cu putina atentie o sa le incaleci destul de simplu; gropi romanesti traditionale nu am gasit niciuna; la fel ca mai inainte, mai sunt plombe nu foarte plane, dar nu pun probleme; din pacate nu au reparat podul de dupa Toplita la intrarea in rezervatia Calimani, dar sunt max 30 de m care trebuie parcursi incet 3. Borsec-Tg.Neamt: fara nici o problema, cu exceptia podului de la Poiana Largului care are un semafor si e in lucru. 4. Tg.Neamt-Falticeni nu stiu exact cum e, dar daca vrei sa nu ai emotii, mai mergi 15 km pana la Cristesti si de acolo intri pe E85 pana la Suceava; drum impecabil Daca mai ai intrebari, shoot! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
In cele din urma m-am hotarat... traseul va fi:
Oradea - Cluj Napoca - Apahida - Reghin (imi iau o vioara sau o chitara ![]() ![]() Intr-una din zile: Destinatia Finala - Iasi( probabil vizitat o matusa si alte obiective ![]() ![]() ![]() Retur: Destinatia Finala - Botosani - Suceava - Putna - Marginea - Sucevita -Moldovita - Gura Humorului - Voronet (prima varianta de stationare) - Paltinoasa - Falticeni - Targu Neamt - Poiana Teiului - Durau (cazare peste noapte... recomandari?!) - Bicaz -Gheorghieni - Praid - Targu Mures -Cluj Napoca - Oradea |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
jammers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 May 05 From: 67 ![]() |
repun intrebarea, poate sunt ceva schimbari
S-a mai ameliorat Sibiu - Brasov ? ca iar trebuie sa trec pe acolo |
--------------------
Skoda
Roomster tdi
2006
- .
|
|
octa74 |
![]()
|
QUOTE(jammers @ 30 Jul 2007, 08:19) repun intrebarea, poate sunt ceva schimbari S-a mai ameliorat Sibiu - Brasov ? ca iar trebuie sa trec pe acolo Stai linistit, e tot la fel. Daca nu poti evita traseul, inarmeaza-te cu rabdare (si pentru nesimtitii care trec pe rosu la semafoare) This post has been edited by octa74: 31 Jul 2007, 20:02 |
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
cmandrei |
![]()
|
Drum facut ieri de un amic: 3 ore Brasov - Sibiu ... foarte multe semafoare inca.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
cmandrei |
![]()
|
Pitesti - Campulung = dale ciment + asfalt valurit rau
Campulun - Rucar - Bran = prima parte buna si foarte buna, pe la rucar multe denivelari, crapaturi, gropi {de la Moeciu bun si foarte bun} Bran - Rasnov (decent ... cateva praguri) Rasnov - Brasov = bun |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
spauld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 March 07 ![]() |
1. Vaslui - Buzau - Satuc - Berca - Policiori (vulcanii noroiosi) - Intorsura Buzaului - Brasov
Drum este ok (asfaltat de curand). Pe portiunea spre vulcanii noroiosi drumul este din beton si prezinta unele gropi (usor de evitat). Vulcanii merita vizitati doar daca sunteti in trecere si nu mergeti special pentru ei. Dupa barajul de la Siriu se gasesc locuri de campare. 2. Brasov - Timisul de jos - Canionul sapte scari Masina se lasa la cabana Dambu Morii (ceva mai sus) si apoi se continua pe jos pe traseul cu banda galbena pana la canionul sapte scari (impresionant). 3. Sinaia - Moroieni - Hotel Pestera Drumul forestier de aproximativ 30 km, prost si foarte prost (spre cumplit). Vestea buna e ca Loganul se descurca admirabil. 4. Sinaia - Ploiesti - Albesti Paleologu - Urziceni -Slobozia - Harsova -Constanta Pe portiunea Albesti- Urziceni, desi drumul e aproape refacut, au mai ramas cca 4 km din drumul vechi care e plin de gropi (pe care nu le poti evita datorita traficului intens). Un sfat pentru iubitorii de excursii cu cortul in Bucegi: luati in considerare anunturile cu "zona frecventata de ursi". Se pare ca avertismentele sunt reale. |
--------------------
Dacia 1300
/Tico SL
/ Logan Laureat plus - oct. 2006
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Legat de lucrarile si semafoarele de pe Brasov - Sibiu: Doar asta e portiunea pe care se lucreaza? Adica, daca vin pe Rm. Valcea - Sibiu - Deva - Arad, mai sunt zone in lucru?
|
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ceva pe Valea Oltului (parca doua semafoare) dar nimic grav (adica nu stai mult).
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
viking |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 15 June 06 From: Mainz/Deutschland ![]() |
QUOTE(ursul-alb @ 9 Jul 2007, 14:35) ... Pe Oradea-Tg.Neamt am mers eu vineri, deci iti pot confirma ca: 1. Cluj-Reghin (direct) e absolut ok ... portiunea distrusa de dinainte cu vreo 20 km de Reghin NU MAI EXISTA, zona aratand ca o pista de Formula 1, pe vreo 2,5 km ![]() 2. pe Reghin-Toplita ai cateva zone (intre Deda si Rastolita) unde e decoperat/frezat in benzi lungi de-a lungul drumului ce urmeaza a fi asfaltate ... din pacate nu au reparat podul de dupa Toplita la intrarea in rezervatia Calimani, dar sunt max 30 de m care trebuie parcursi incet 3. Borsec-Tg.Neamt: fara nici o problema, cu exceptia podului de la Poiana Largului care are un semafor si e in lucru. 4. Tg.Neamt-Falticeni nu stiu exact cum e, dar daca vrei sa nu ai emotii, mai mergi 15 km pana la Cristesti si de acolo intri pe E85 pana la Suceava; drum impecabil Voi parcurge Oradea-Cluj-Napoca-Apahida-Reghin-Toplita-Borsec-Poiana Largului-Targu Neamt-Iasi si din ce s-a scris pana acum aici nu sunt probleme, ci dimpotriva, unele portiuni s-au imbunatatit fata de acum un an cand am fost ultima data. Citisem ca in Grinties au fost ceva probleme dupa ploile din ultimile saptamani insa sper totusi ca nu au afectat portiunea de dupa Borsec spre Poiana-Largului si nici traseul de pe Valea Muresului. Mai sper si ca portiunile decopertate dintre Deda si Rastolita au fost reparate. Daca mai sunt noutati va rog sa le postati. |
--------------------
VW
Touran
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:05 |